Gülerken Üst Diş Etlerim Görünüyor....:(

hangi diş fakültesinde oldun canım nolur bana yardım et benimde gülerken diş etlerim görünüyor sigortam var nasıl bir yol izlemeliyim?

Randevu almada bir sıkıntı cektinmi? Çünkü fakültelerde aylar yıllar sonrasına gün veriyorlarda..

Öncelikle merhaba,
Diş hekimi olmanızdan ve verdiğiniz tavsiyeden ötürü konuyu size sormak istedim. Ben bu konunun uzmanı periodontologlarla görüştüm ancak bana hepsi gingivektomi sonrası zamanla dişeti uzuyor eski halini alıyor, dişetinin ilerlemesini sabitlemek için Lamine şart dediler.. Tek başına bu operasyon yetersizmiş. Tekrar eski halini alması beni ürküttü! Lamine işlemi içinde dişlerimde hiçbir sorun yokken gereksiz ve lüks buldum😞 siz ne düşüyorsunuz? Dişetleri gingivektomi sonrası uzayan kişilerle karşılaştınız mı?
Şimdiden teşekkürler😃

Gingivektomi ben yaptırdım çok pişman oldum kimseye önermiyorum, yeniden uzadı o kadar acı ve uğraşın sonunda, şimdi lazerle düzelttiler yeniden o çok daha basit ama diş etlerimin görünmesini bu ameliyatlar çözmüyor çünkü üst dudak kasım fazla çalışıyor bunun için de botox düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…