Bu işlem cok basit bir işlem 4-5 güne iyileşiyor dişetleriniz,Oyle ameliyat dendiğine bakmayın.Elektostat uclu birşeyle dişetlerine biraz elektirik gibi bişey veriyor yanıyor gibi oluyor yukarıya toparlanıyor dişeti.hiç acı duymuyorsunuz uyuşturuyorlar dişetlerini.dişetini kesme diye birşey yok anlayacağınız.
Ben yaptırdım cok da memnunum.sakın ola 500 falan vermeyin bu işleme hiç o kadar paralık zor bir işlem değil.
YouTube - Gingivectomy On MD with Picasso Lite.m4v bu videodakinin aynısını yapıyorlar baaşka bişey yapmıyorlar.4-5 güne iyileşiyor 1 hafta sonra sanki hiç işlem yapılmamış gibi doğal duruyor.Ben ortodonti tedavisi gordum.tavşan dişleirm tekrar aralanmasın ortaki etten dolayı diye ortodontistim istedi.dişcinin de cerahi sertifikası vardı.Neyse işlem yapıldı.Ben borcum ne kadar dedim.Hiç konuşmamiş miydik dedi.Estetiğe girdiği için biraz pahalı 250 cok mu dedi.biraz çokmuş dedim peki 200 olsun o zmn dedi.ondeki 4dişime ve yandaki kucuk azılara yapıldı.güldüğümde gorunen yerler yani.
Fiyat konusunu daha önceden araştırmıştım.500e yapanlar 750ye yapanlar dişeti uzmanları sanırım. vardı.Üniversite diş hastanesinde ücretsiz yaptıran da gordum.Ama istanbulda da dolgu için bile kaç ay bekletiyorlar.
izleyin videoları ameliyatlık bir tarafı yok,4-5 güne iyileşiyor hiç zahmeti yok bence