Gülerken Üst Diş Etlerim Görünüyor....:(

olağanüstü durumlarda(kaza fln) damaktan doku alıp yama yapıyorlar.o durumlarda dikiş oluyor.ama bizimki böyle bi durum deil.zaten kesilen dişe tutunmamış haldeki diş etlerini (cep) kestikleri için kanama olmuyor.ameliyat esnasındakileri aspire ediyorlar sonrasında hiç kanamam olmadı..ha birde eğer üst dudağında fazla bi et parçası oluyor frenium mu ööle bi adı vardı.onu alırlarsa dikiş atıyorlar.tabi varsa ööle bi fazlalık

Anladım canım yani sana üst dudağını tekrardan aşağı alma gibi bir operasyon yapmadılar hani üst dudağın iç kısmını içerden biraz kesip biraz aşağı bir tarafa dikiyorlar böylece üst dudağında biraz aşağı inmiş oluyor hem diş etlerin fazla görünmüyor hem de dudağın biraz kalınlaştığı için estetik bir görünümde olmuş oluyor....:)

Bende de aynı durum var, ama ön dişlerim kendi dişlerim olmadığı için, diş etiyle ilgili bir şey yapabileceklerini sanmıyorum. Bir de benim üstü dudağım kalın olduğu hale içe doğru olduğu için çizgi gibi duruyor, et fazlası dediğiniz şey bu mu bilmiyorum. O yüzde ilk mesajdaki üst dudağın alttan kesilip aşağıya alınması işlemi sanırım benim için daha uygun araştırmak lazım tabi.

ebrusen ko ben bu ameliyati yaptirdim su an iyi dislerim once daha kucuktu disetlerim ama simdi normal boyutuna geldiler tabi dis et;rim halen gozukuyor ama eskisi kadar goze batmiyor ama oda benim ust cenemden kaynaklaniyormus ameliyat oncesinde ve sonrasinda hic aci cekmedim simdi doktorum dilerime sekil vericek temmuzeda dis etlerinin kendien gelmesini bekliyoruz ama normal bakilinca hicbir kotu bir durum yok yada eger istersem dislerim porselen olucak dislerimi kesmeden ama ben komposit ile sekil vermek istiyorum isteyen herkes yaptisin bu amleyati zor degil

internetten oytun idil ismini buldum, tüm bu operasyonları yapan, kendisine ameliyat olan var mı acaba?

Arkadaslar merhaba benimde gulerken ust disetlerim fazla gozukuyor yani gummy smile denilen bir guluse sahibim. Bugun gingivektomi denilen yani fazla dis etlerin alinmasi gibi 1 saatlik bir operasyon gecirdim suana distlerim dikisli ve sis agrim yok ama bakalim sislik inince bide dikisler alininca gorucem farki. cok zahmetli bir operasyon degil tavisye ederim.
sevgılı hilde bende arastırdım bugun doktora gıttım gorustum.cuma gunu yaptırmayı dusunuyorum.bana operasyonun nasıl gectıgını ve daha sonrasında eksılerını ve artılarını anlatırmısn .

ben tam 5 gün önce türkiyede yaptırdım bu operasyonu.adı kuron boyu uzatma.ve periontologlar yapıyor.dişinize henüz tutunmamış olan cep denilen dişetleri var.eğer ideal diş boyu için bu cepler yetiyorsa sadece o etlerin alınması yetiyor.benim öyle oldu.şuan mükemmel.az bir ağrım var. ama eğer cep yetmiyorsa diş kökünü de açığa çıkaracak kadar bir parça alıyorlar.o zaman üzerine laminate yaptırmak gerek.benim gerek kalmadı şükür.dikişsiz bir işlem.pat denilen bir macun yapıştırıyorlar.4 gün kaldı aslında 1 hafta kalmalı ama benimki erken çıktı.dişimin sadece birinde aşırı hassasiyet var acıyor.ama bir haftaya geçmesi normalmiş.böyle sorun yaşayanlar hiç düşünmeyin derim.40 dklık bir operasyon.maksimum 15 günlük bir hassas dönem.insan gülmeye çekiniyor dişetleri görününce

merhaba, üniversite hastanesi demişsiniz bir yazınızda peki doktor ve hastane ismini de verebilirmisiniz?
teşekkürler şimdiden

Bu işlem cok basit bir işlem 4-5 güne iyileşiyor dişetleriniz,Oyle ameliyat dendiğine bakmayın.Elektostat uclu birşeyle dişetlerine biraz elektirik gibi bişey veriyor yanıyor gibi oluyor yukarıya toparlanıyor dişeti.hiç acı duymuyorsunuz uyuşturuyorlar dişetlerini.dişetini kesme diye birşey yok anlayacağınız.

Ben yaptırdım cok da memnunum.sakın ola 500 falan vermeyin bu işleme hiç o kadar paralık zor bir işlem değil.

YouTube - Gingivectomy On MD with Picasso Lite.m4v

bu videodakinin aynısını yapıyorlar baaşka bişey yapmıyorlar.4-5 güne iyileşiyor 1 hafta sonra sanki hiç işlem yapılmamış gibi doğal duruyor.Ben ortodonti tedavisi gordum.tavşan dişleirm tekrar aralanmasın ortaki etten dolayı diye ortodontistim istedi.dişcinin de cerahi sertifikası vardı.Neyse işlem yapıldı.Ben borcum ne kadar dedim.Hiç konuşmamiş miydik dedi.Estetiğe girdiği için biraz pahalı 250 cok mu dedi.biraz çokmuş dedim peki 200 olsun o zmn dedi.ondeki 4dişime ve yandaki kucuk azılara yapıldı.güldüğümde gorunen yerler yani.

Fiyat konusunu daha önceden araştırmıştım.500e yapanlar 750ye yapanlar dişeti uzmanları sanırım. vardı.Üniversite diş hastanesinde ücretsiz yaptıran da gordum.Ama istanbulda da dolgu için bile kaç ay bekletiyorlar.

izleyin videoları ameliyatlık bir tarafı yok,4-5 güne iyileşiyor hiç zahmeti yok bence

Bu işlem cok basit bir işlem 4-5 güne iyileşiyor dişetleriniz,Oyle ameliyat dendiğine bakmayın.Elektostat uclu birşeyle dişetlerine biraz elektirik gibi bişey veriyor yanıyor gibi oluyor yukarıya toparlanıyor dişeti.hiç acı duymuyorsunuz uyuşturuyorlar dişetlerini.dişetini kesme diye birşey yok anlayacağınız.

Ben yaptırdım cok da memnunum.sakın ola 500 falan vermeyin bu işleme hiç o kadar paralık zor bir işlem değil.

YouTube - Gingivectomy On MD with Picasso Lite.m4v

bu videodakinin aynısını yapıyorlar baaşka bişey yapmıyorlar.4-5 güne iyileşiyor 1 hafta sonra sanki hiç işlem yapılmamış gibi doğal duruyor.Ben ortodonti tedavisi gordum.tavşan dişleirm tekrar aralanmasın ortaki etten dolayı diye ortodontistim istedi.dişcinin de cerahi sertifikası vardı.Neyse işlem yapıldı.Ben borcum ne kadar dedim.Hiç konuşmamiş miydik dedi.Estetiğe girdiği için biraz pahalı 250 cok mu dedi.biraz çokmuş dedim peki 200 olsun o zmn dedi.ondeki 4dişime ve yandaki kucuk azılara yapıldı.güldüğümde gorunen yerler yani.

Fiyat konusunu daha önceden araştırmıştım.500e yapanlar 750ye yapanlar dişeti uzmanları sanırım. vardı.Üniversite diş hastanesinde ücretsiz yaptıran da gordum.Ama istanbulda da dolgu için bile kaç ay bekletiyorlar.

izleyin videoları ameliyatlık bir tarafı yok,4-5 güne iyileşiyor hiç zahmeti yok bence

peki nerede yaptırdınız?ve kesin çözümmü acaba benım dısetlerım oldukca gorunuyor gulerken cunku?

botoksla bu sorunun halledilebilecegini duymustum
bi arastirin isterseniz ama tabi ki tekrarlamak gerekecektir sonuc gecici cunku

botoksla bu sorunun halledilebilecegini duymustum
bi arastirin isterseniz ama tabi ki tekrarlamak gerekecektir sonuc gecici cunku

evet o yüzden ameliyatla olursa kesin sonuç olur, ama yaptıran arkadaşlar hastane ve doktor ismi yazmıyor buradan da özelden de, lütfen....

arkadaslar bu ıslemı yaptıranlar ozelden mesaj atabılırmı nolur

bu konuda çok bilgili ve tecrübeli bir insanım . bu ameliyatı periondotologlar yapıyor yani dişeti uzmanları . başkasına gitmiceksin ben şahsen yaptırdım ve çok memnunumöyle ameliyat filan değil 1 saatlik işlem acı yok ağrı yok harika gitmekistersen meşrutiyet caddesi garanti bankasının yan apartmanı 6 . kat dr. selin han ım varo bu işte uzman

bu konuda çok bilgili ve tecrübeli bir insanım . bu ameliyatı periondotologlar yapıyor yani dişeti uzmanları . başkasına gitmiceksin ben şahsen yaptırdım ve çok memnunumöyle ameliyat filan değil 1 saatlik işlem acı yok ağrı yok harika gitmekistersen meşrutiyet caddesi garanti bankasının yan apartmanı 6 . kat dr. selin han ım varo bu işte uzman
nas

nasıl bir işlem yaptırdın diş etlerini lazerle küçültüyorlar ondan mı yaptırdınız?

ben de yaptırdım bugün ilk defa estetik sayılabilecek bi operasyondu benim için :) benimkini kesti biçti yarım saat sürdü 1 saat oluyor yaptıralı anestezinin etkisi gecmeye başladı ve ağrım var şuan gösterecekti son halini ama ben bakamadım midem bulanıyordu çünkü macunla kapladı üstünü bakalım nasıl olacak sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz

Benim de gülerken üst dudağım normalde iri olmasına rağmen birden kısalıp yokoluyor ve dişetlerim tamamen ortaya çıkıyor.Bu durum sıkıntı.Üst dudağa botoks yaparak aşağıya indirildiğini duymuştum bu yöntemi yaptıran arkadaşlar var mı?

bu işlem diş etinin çekilmesi-kesilmesi sonucunda ortaya çıkan yeni diş minesine zarar vermez mi acaba? diş taşı sorunu da sanki daha çok görülür gibi geldi bana...yaptıranlar, doktora bu işlemin yan etkilerini sordunuz mu hiç?

Bende de tam tersi var :KK43: üst dişlerim pek görünmüyor napabilirim çok üzülüyorum .

bildiğim kadarıyla bir teknik daha var üst diş etlerinizi kesiyorlar dişleriniz görünüyor bir araştırın derim:KK34:

X