• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülemiyorum

opechancanough

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
170
1
96
İzmir
sol taraftaki köpek dişimin üzerinde yeni bi diş çıktı ve alttakini çürüttü,çektirmek zorunda kaldım,ama çıkan diş öbürünün yerini doldurmadı.şu an hem üstte gereksiz bi dişim var,onun altında ise boşluk.üstten çıkan dişin çekilmesi de zormuş sanırım,çekilince de orası boş kalsın istemiyorum.gülerken ağzımı kapatıyorum:(dişim çekilince ne yapılabilir boşluk kalmaması için.

Son düzenleme:
ortodontiste gitmen lazim, telle o yukaridaki köpek disini o bosluga indireceklerdir.
Sakin o disinide cektirme, sadece asagi dogru düzeltmeleri lazim.
O disini ceken dishekimi neden seni aydinlatmadimi?

ortodontiste gitmen lazim, telle o yukaridaki köpek disini o bosluga indireceklerdir.
Sakin o disinide cektirme, sadece asagi dogru düzeltmeleri lazim.
O disini ceken dishekimi neden seni aydinlatmadimi?

bana söylediği şey,o dişi ben çekemem daha iyi donanımlı bi hastaneye gitmen lazım.
ben de çekilmekten başka şans yok diye düşündüm.üstten çıktığı için risk almak istemedi,iyiki de almamış o zaman.daha fazla çıkmazmış dişim,boşluğa inemeyeceğini düşündüğü için çektir dedi galiba,en iyisi bi doktora daha gidip sormak.

Muhakkak canim, muhakkak o disi kurtar ve ortodontiste git. Onlar telle asagi dogru indirecekler.

sol taraftaki köpek dişimin üzerinde yeni bi diş çıktı ve alttakini çürüttü,çektirmek zorunda kaldım,ama çıkan diş öbürünün yerini doldurmadı.şu an hem üstte gereksiz bi dişim var,onun altında ise boşluk.üstten çıkan dişin çekilmesi de zormuş sanırım,çekilince de orası boş kalsın istemiyorum.gülerken ağzımı kapatıyorum:(dişim çekilince ne yapılabilir boşluk kalmaması için.

bir ortodonti uzmanı ile görüşün dişinizin çekilmesine gerek kalmadan da tedavi yaptırabilirsiniz

Back