GULCIN_87 nın ceyizleri :)

Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın Hergün değiştirirsin artık nevresimleri

güzell günlerde huzurla kullanmayı nasip etsin Rabbim,.... (canım su takımını ne kadara aldın bende düşünüyorum aynı modelide:))))

Hepsi hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah:) Battaniyelerin süper özellikle parça parça olan 2 modele bayıldım. Renkli olan kare kare battaniyeni nerden aldın peki? Bu arada baya halletmişsin çeyiz işini gözün aydın darısı başımıza:)

güle güle kullan hepsi çok güzel ama içinden 5. nevresim takımın ve seramik tencere setin süper...

güzell günlerde huzurla kullanmayı nasip etsin Rabbim,.... (canım su takımını ne kadara aldın bende düşünüyorum aynı modelide:))))

Çok teşekkür ederim canım. Su takımı sitesinde 640 gorunuyor. Taksit seceneklerine tıkladıgınızdakreti kartına tek secım olarak indirimli oluyor. 583 e denk gelıyor. Eger almak istediğin yerde 640 derlerse aklında bulunsun peşin ödeyeceğim kreti kartına tek cekımde indirim yok mu diye bir sor hatta sitesinde indirimin oldugunu dile getir.

güle güle kullan hepsi çok güzel ama içinden 5. nevresim takımın ve seramik tencere setin süper...

Cok teşekkür ederim. 5. nevresim takımı anneciğimin öğretmenler günü hediyesiydi. Saten nevresim takımı taç marka..

Seramik tencere de schafer serasef plus turkuaz. :)

Çok tesekkur ederim bunları duymak güzel:) Battaniyelerim mink dinarsu özdilekten. Parca parca olan 2. model özdilekten. Renkli kare kare battaniyeyi de dinarsunun kampanyası vardı 2 battaniye 70 liraya ordan almıstım yani tanesi 35 e denk geldi. Baya baya hallettim gibi. Bir kac daha buyuk esya aldıktan sonra ıvır zıvır almaya devam edeceğim. Yaza kadar bunları da halledeceğim gibi :)

esseden aldıgım 24 kısılık catal kasık bıcak takımım.. aslında ihtiyacım yoktu ama kahvaltı takımıma uydurmak ıstedım. sizler ne dusunuyorsunuz?

Son düzenleme:
kaşık takımın uyumlu olmuş gerçekten canım güzel günlerde kullan inş hepsini de

gerçekten çok uyumlu.. güle güle kullan.. normalde ben bu şekilde renkli çatal bıçak sevmem ama çok hoş..

kahvaltı takımında çok güzel. ben almadım kahvaltı takımı ama görünce alsam mı diyorum

hepsi çok güzel güle güle kullan:) yaza benim de düğünüm var ama hiç bişeye heves edip alamıyorum keşke heves edebilseydim ben de böyle

hepsi çok güzel güle güle kullan:) yaza benim de düğünüm var ama hiç bişeye heves edip alamıyorum keşke heves edebilseydim ben de böyle

Bende de mevcut benzer durum ancak heves ettiğim anları değerlendiriyorum sen de öyle yapabilirsim şimdiden Allah mesut etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…