- 9 Ocak 2014
- 533
- 49
- 34
Ve yatak odası mobilyalarımız da geldiiiicountry sevenler nasıllar
gülcincim bu yatak odası kulplarını nerden ve ne kadara aldınız cnm benim.
Eki Görüntüle 1144005
dün akşam hızlı bir şeklde gidip kulpları sorudm vaktim yoktu fazla gezemeidm bir iki yere baktım sadece onalrda güzel degildi hiç ve fiyatda 22 tl tanesinetde gördüm 8 tl tanesi. ama daha degişik brişeyde ola bilir senin kulpları begenmişitm cnm ben. mobilyalar cuma günü eve gilecek ve benim bugun kulp bulmam lazım ne yapacam hiç bilmiyorummm
benim netde gördümde bu cnm
Eki Görüntüle 1144008
Canım sesin soluğun çıkmıyor giremiyor musun :))
Merak ediyorum seni ne alemdesin, neler yapıyosun...
Evin ne durumda, foto bekliyoruz ben paylaştım evimin fotograflarını :)
çok begendım
baştan sona inceledim herşeyinizi ve hayran oldummutfağın yatak odan harika olmuş bayıldım resmen Büşra nınkileri biliyordum sizinkini yeni gördüm çook güzel olmuş aşkla oturun güzel güzel yemekler yapın eşinize herşeyi özene bezene seçmişsiniz maşallahHH!! Allah nazardan saklasın böyle güzellikleri bende evim olduğu zaman kesinlikle country tarzı yaptırmak istiyorumm
Canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama izmirde gida carsisi var yenisehirde. Orda camialti adinda dukkan var bir suru kulp var yanilmiyorsam 6dan basliyor. Bu kulplar mobilyamda vardi zaten ben secmedim kendileri uyarladi ama boyle bir kulp istiyorsan 22 tl verme arastir gene tas catlasa 6-8 tl bunlar. Evet 22 ye de vardi dedigim yerde ama biz 6 dan aldik diye hatirliyorum mutfak kulplarimizi. Cok da guzeldi.
önce cici cici çeyizler sonra onlara yakışacak mobilya ev inşallahCanım çok teşekkür ederim Allahım daha güzellerini nasip etsin inşallah sana. Bu tarzı çok seviyorum huzur buluyorum evimde. Güzel dileklerin için de ayrıca çok teşekkür ederim mutlu oldum
Yatak odamızdan küçük bir kare
Hali da tam olmuş rengi felann ay hep mutlu olun İNSALLAH