GULCIN_87 nın ceyizleri :)

Fakir Darky 1600W Elektrik Süpürgesi aldım kızlar. yorumları okuyunca alasım geldi hemen.

Yalnız büyük süpürgeye daha karar veremedim kızlar bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var ne almalıyım? dyson iyi diyorlar ama sizler neyi tercih ettiniz?

Eklentiler

• $2019664531058.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 70
Sonunda büyük süpürgemi de aldım çok araştırdım umarım memnun kalırım

Philips FC 9225 Marathon Torbasız Elektrikli Süpürge - 2200W - Auto Clean

Bunlar da gene bugün aldığım yastık ve yorganlar :)

Penelope gold kaz tüyü yastık 2 tane

Penelope terapia plus yastık 2 tane

Penelope palia yastık 2 tane

Penelope Aria Deluxe Çift kişilik yorgan 2 tane

Clube Tek kişilik yorgan 2 tane

Eklentiler

• $PENELOPE GOLD KAZ TÜYÜ YASTIK.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 66
  • $PENELOPE TERAPİA PLUS YASTIK 2 TANE.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 78
  • $PENELOPE PALİA YASTIK 2 TANE.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 97
  • $penelope aria deluxe çift kişilik yorgan.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 75
  • $clube Mikrofiber tek kişilik yorgan.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 64
Sonunda bıçaklarım da geldiii :) Bilenler bilir Trabzon Sürmene nin meshur Sürbisa bıcaklarını :) Eşim aldı sagolsun oradan :)

10lu set.. Digerleri de meyve bıcakları...

Eklentiler

• $61504_E__Mutfak_Seti__1.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 70
  • $61007_meyve_bicagi_1_1.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 85
  • $61007__Meyve_Bicagi_1.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 58

Ben ilk bu supurgeyi aldım ama sonra degiştirdim bende 1900wlık olandan var hani mor olan acayip bir alet anneme de aldık aynısından halıyı bırakmıyor bu daha canavardır. gule gule kullan canım. bir sorum olacak sana neden bosch aldın? bende beyaz esya arastırmasındayım o yuzden soruyorum. nişanlım samsung taraftarı ama ben emin olamıyorum hala

bu supurgenin cekıs gucu de fazla canım. tavsiye ederim. beyaz esyalarımızı boschtan yana kullandık daha iyi oldugunu dusunduk. Samsung da iyiymiş. Sizin de şimdiden hayırlı olsun.

canım bunları ne kadar aldın.. sanırım yastık yorganda en iyisi penelope diye duymuştum..

bir kaç parça daha aldım eksikler bitmiyor :)

Eklentiler

• $pe204230.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 95
  • $pe231130.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 85
  • $pe293999.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 77
  • $pe297456.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 93
  • $pe297458.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 130
  • $pe312298.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 75
Canım ikea ganimetleri birbirinden güzel
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah

nişanlımın yeni yıl hediyesi. evimizin salonunda yerini aldı :)

Eklentiler

• $inverterA410_b.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar hangi kulp tercih etmeliyim mutfağım için? Fikirleriniz benim için önemli. Özellikle country sevenler sizler ne düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• $1555404_10151948182559069_1554841930_n.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar hangi kulp tercih etmeliyim mutfağım için? Fikirleriniz benim için önemli. Özellikle country sevenler sizler ne düşünüyorsunuz?

Kuzucum merhaba

Bence çiçekli olsun ama sap kısmı açık renk olursa porselendeki çiçek desenleri pek kendini belli etmez.

Birkaç resim ekliyorum dediğimi daha iyi izah etmek için. Sapları metalik ya da altın rengi değil de daha koyu eskitme modellere yönelsen bence kulplar da porselen üzerindeki çiçekler de kendini daha çok belli eder.

Umarım yardımcı olabilmişimdir tatlım

özlemcimmm burdan da çooooooooook teşekkür ederim kesinlikle eskitme olan daha iyi olacak gibi. kendini belli edecek :)

özlemcimmm burdan da çooooooooook teşekkür ederim kesinlikle eskitme olan daha iyi olacak gibi. kendini belli edecek :)

Rica ederim kuzucum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…