GULCIN_87 nın ceyizleri :)

Taçtan aldığım carlin bornoz takımım :)

$TAC-CARLIN-AILE-BORNOZ-SETI-SOK-FIYAT__59714947_0.jpg

Merhabba
Hisardan aldigin catal bicak takiminin kodu- adi veya numarasini biliyor musun acaba?
Bir de kaca aldin, baya hosuma gitti.

Gule gule kullan her seyini, cok guzellier

Yaklaşık 3 aydır takip edip ucuza getirdim bugün :) Ancak çooooook büyük bu bornozlar içinde kayboluyor insan :s Daha kucuklerı yok mu acep terziye gidip kestirsem mi diye düşünmüyor değilimmm :)

canım onlar standart oluyor sanırım ben henüz almadım bornoz takımımı ama yorumlar hep bu yönde

terzi güzel fikir aslında yanlardan biraz alsa modelde bozulmaz sanırım :KK34:

hepsı bırbırınden guzel mutlulukla kullan canım :KK16:

Güle güle kullan çok şık bir takım :KK16:

Çok teşekkür ederim canım bugün eşimle 5 dakikada aldık çıktık :) 700 den nakit fiyatı 550 ye düşürdüler ben de hemen aldım umarım memnun kalırım beğenmene çok sevindim. benim bir sürü tencerem oldu seramik döküm ve çelik.. abarttım gibi ama çelik tencere bir ihtiyaçtı set şeklinde almak daha ekonomik geldi.

Çok teşekkür ederim canım bugün eşimle 5 dakikada aldık çıktık :) 700 den nakit fiyatı 550 ye düşürdüler ben de hemen aldım umarım memnun kalırım beğenmene çok sevindim. benim bir sürü tencerem oldu seramik döküm ve çelik.. abarttım gibi ama çelik tencere bir ihtiyaçtı set şeklinde almak daha ekonomik geldi.
Güle güle kullan canım , aslında abartı değil çünkü onların hepsinin kullanım alanı farklı o yüzden iyi yapmışsın

X