Hanımlaaar artık benim de tembel dantellerim vaaaar :)
yaa bu tembel dantellerine bayıldım ben. inşallah birgün benimle de yolları kesişirmutlulukla kullann
Gülçinim güle güle kullanCanım ben de istiyorum bu yuvarlak olanlardan ama nerede bulabilirim acaba sanırım Eminönüne gitmek lazım
Özlemimm ben de çok istiyordum İzmir'de bulamadım yaşadığım yerde yoktu. Facebooktan birini buldum satışını yapıyor. Ondan sipariş verdim. Sen yanılmıyorsam İstanbul'daydın. Daha uyguna getirirsin. Ben tanesini 5 e aldım. Keşke İstanbul'da olsaydım da seninle çeyizcilerin altını üstüne getirseydik...
Ahh kuzum keşke birlikte gezebilme imkanı bulabilseydik ne güzel olurdu
Eminim vardır İstanbulda ama bu aralar o kadar yoğun ki gündemim... Ben bir bakayım çevreme bulabilecek miyim
tamam canımcım eminim en güzelinden bulursun zevkine hayranım çünkü. :) benim minikler de şuan deneme oluyorlar ben de fırsat bulup girdim :)
Tuvalet kapısının yanına asacağım kukumav tuvalet logolarımız da geldiii :)[/Q
cnm bayıldım bunlara harkulade nerden aldınbu arada güle güle kullan cnm
Canım benim ben de çok beğendim faceden bir adreete sipariş veriliyor ben de gördüğüm gibi sipariş verdim sen de bulamazsan ben yardımcı olurum sen de sipariş verirsin :)
Canım benim ben de çok beğendim faceden bir adreete sipariş veriliyor ben de gördüğüm gibi sipariş verdim sen de bulamazsan ben yardımcı olurum sen de sipariş verirsin :)
ne kadara vermişitn cnm siparişi çok begendim :)
Ahh kuzum keşke birlikte gezebilme imkanı bulabilseydik ne güzel olurdu
Eminim vardır İstanbulda ama bu aralar o kadar yoğun ki gündemim... Ben bir bakayım çevreme bulabilecek miyim
Canim kusura bakma sen tuvalet logosunu sormussun ben sana danteli anlatmisim. Sordugun tuvalet logolarini ben evidea diye bir siteden aldım kuzum
Canım çok güzeller hepsi
Banyona bordolu bişeler alsan bence daha iyi olur canım ama beyaz alma tabanın beyaz, paspas sönük kalır senin onu patlatman lazım :)
Büşracım bugün gittim pembe bir havlu aldim şöyle bir baktım dedigin gibi olmadı alakasız durdu bordo olacak bence de. Iyiki varsın canım yorumlarinla her zaman kurtaricimsin tesekkur ederim ilgilendigin icin
ne kadara vermişitn cnm siparişi çok begendim :)
Canım bu wc logolarini ben evideadan aldim 30 lira gbi birseydi hala var baktim hatta evim nettede var hatta ynlis gormediysem bugune ozel kargo ücreti 0.99 diyor urun fiyati da 28.90 mış ben bu kadar uyguna almamıştım :)
hayırlı olsun sonunda almışsın. istanbulda olupda almak isteyen arkadaşlar için eminönü mahmutpaşa cad no 206 da süslü mefruşatta var. farklı modellerde var 2,5 lira...
özlemciğim. eminönü mahmutpaşa cad. no 206 da süslü mefruşatta var 2,5 lira. sadece ben 10-12 tane alıp amerikan servisi olarak kullanacaktım netten çok pahalı oluyor sayı fazla olunca arayıp tarayıp buldum ayrıca farklı çeşitler var dantel görünümlü metre işi masa örtüleri var. klozet takımları tam senin tarzın ve yerin
canım avizene bayıldım tabiki çok güzel Giz de aldı bende alıcam avize kardeşi oluruz işte fenamı :) ama benim acelem yok şuanlık onun i,çin ne zaman alırım Allah bilir :)
Canım bu wc logolarini ben evideadan aldim 30 lira gbi birseydi hala var baktim hatta evim nettede var hatta ynlis gormediysem bugune ozel kargo ücreti 0.99 diyor urun fiyati da 28.90 mış ben bu kadar uyguna almamıştım :)
gördüm cnm ama alamadım kredi kartının limiti dolmuş ne kadar alışveriş yaptıysam artıkbanka kartıda gecerli degilmiş kaldım öylece cuma gününe nasipmiş almak ne yapalım bekleyecez artık