Öncelikle merhabalar=) çeyizlerini inceliyordum canım hepsi birbirinden güzel:) bnde tam gaz çeyiz alışverişindeyim düğün salonları arastırmalarınıda biyandan yurutmeye çalışıyoruz. okadar cok telaş varki bişey unuttummu diye dusunup duruyorsun. ama bayıldım sandalyeler en son paylaştıklarında gayet güzeller. içine hangisi siniyorsa onu yaptır tatlım:) mutlulukla huzurla sağlıkla kullanmak nasib etsin Allah sana:)
Canim ikeadakileri gordum ben guzeller onlari dusunebilirsin ama koctasda olabilir gidersem bakarim ben senin icin
Canım çok teşekkür ederim dugun tarihin yaklasti mi senin de :) insallah gonlumuze gore olur her sey kurtuluruz bu telaslardan :)
Kuzum benim öyle mutlu olurum ki anlatamam. Biz ha diyince gidemiyoruz uzak kalıyor. Renk tonlarını çok merak ediyorum. Resimden sanki koctasinki beyaz. Digeri krem gibi geldi. Ben kirik beyaz istiyorum gormeden de siparis veremiyoruminternetten kargo imkani var bildigim kadariyla. Ama nasil ucretlendiriliyor ki.. :s
Kuzum aynı yollardan geçtiğimiz için birbirimizi ne kadar iyi anlıyoruz. Benim de cevremde bu tarza ilgi duyan insan az. Ama benim icin bunların bir önemi yok :) zaten zevk bizim zevkimiz ev de bizim evimiz. Nisanlim da en basta pek bilmiyordu bu tarzı. Şimdi benden çok istiyor böyle olmasını :) hatta burada da paylaşmıştım. Televizyon ünitesi kararsizligimi. Bu tarz almak istedi :) öyle olunca salonumuz da country oldu :) biz de fotoğraf gösterdik mobilyacımıza. Hemen hemen aynısını yaptı. Çok memnun kaldık. Iyiki de onlara yaptırmışız. Dedikleri saatte ve günde gelip kurdular. Güvenilir olmaları bizim için her şeyden önemliydi.
Baza olayına gelince ayaklar lukens olduğu için baza çok farkedilmiyor. Farkedilse bile çok çok az. Baza olmasını ben şiddetle istedim. Oteki turlu içim rahat etmezdi :) sen de hiç tereddüt etmeden bu modeli fotograflayip mobilyacina gosterebilirsin. Gonul rahatlihiyla :) daha mutlu olurum yardımcı olabilirsem. Aklıma gelmisken benim mobilyalarımın cilası kırık beyaz. Mat cila. Krem olan da var. Yani sen nasıl istersen. Ama ben bunu daha çok beğeniyorum. Daha canlı geliyor :)
8 eylül belirledik tatlım tarihi. pazartesine geliyor ama kardeşimin doğum günü olsun diye birde salon fiyatları yarıya düşüyor. hayırlısı bakalım hersey gönlümüzce olsun=) senin ne zaman tarihin forumu tam okuyamadım =)
Mail at kirik beyaz mi diye bende bilmiyorum ki sana yorum yapsam gidersem mutlaka haber vericem sana :) bizim burda bir minubusluk yol kadar koctas ama dun izinliydim bende keske dun gorseydim bakardim ben senin icin
Canım bizde tonet sandalye 250 tl dedi evimiZe yakın bir mobilyacı da mutfak için masa ki 400 tl ye yaptı bana göre pahalı mobilya tarzımza uygun sehpa felan yaptırdık ama tonet 250 tl idi o kadar vermeye gerek yok dedik koçtaştan iki tane aldık öyle cart beyaz değil çok güsel
Eki Görüntüle 1042972
hazırlıkların sonuna gelmişsin pek birşy kalmamış aldığın herşeyini güle güle kullan. Country tarz sevenler için çok hoş olmuş mutfağın yatak odan.
tonet sandalyede güzel olur gerçekten bu mutfaga. Ağız tadıyla kullanırsın inşallah
Yatak odamızın avizesini de aldık hanımlar. Ben çooook beğenerek aldım bakalım siz de beğenecek misiniz :)
Kahve fincanlarını görünce dayanamadım aldım hemen :)
mutlulukla kullan avizen çok şekermiş
Yatak odamızın avizesini de aldık hanımlar. Ben çooook beğenerek aldım bakalım siz de beğenecek misiniz :)
Kahve fincanlarını görünce dayanamadım aldım hemen :)
benim yatak odası avizemin aynısı ben çok severek almıştım güle güle kullanalım
Giz canımmmm biliyorum biliyorummm senden görmüştüm ve çoook beğenmiştim benim yatak basligima da cok uyduğu icin dun aldım. Sayende oldu. 3 lu mu olsun 5 li mi kararsızlık yaşadım bunda karar kıldım güle güle kullanalım kuzum
Hanımlar sizr bir şey danismak istiyorym. Banyom bordo beyaz. Bu seti almak istiyorum. Sizce beyazı mı yoksa pembesi mi daha güzel olur?
banyolaırmzda benziyor ben bu setin pembesini aldım canım