GULCIN_87 nın ceyizleri :)

Canım çok teşekkür ederim dugun tarihin yaklasti mi senin de :) insallah gonlumuze gore olur her sey kurtuluruz bu telaslardan :)

Canim ikeadakileri gordum ben guzeller onlari dusunebilirsin ama koctasda olabilir gidersem bakarim ben senin icin

Kuzum benim öyle mutlu olurum ki anlatamam. Biz ha diyince gidemiyoruz uzak kalıyor. Renk tonlarını çok merak ediyorum. Resimden sanki koctasinki beyaz. Digeri krem gibi geldi. Ben kirik beyaz istiyorum gormeden de siparis veremiyorum internetten kargo imkani var bildigim kadariyla. Ama nasil ucretlendiriliyor ki.. :s

Canım çok teşekkür ederim dugun tarihin yaklasti mi senin de :) insallah gonlumuze gore olur her sey kurtuluruz bu telaslardan :)

8 eylül belirledik tatlım tarihi. pazartesine geliyor ama kardeşimin doğum günü olsun diye birde salon fiyatları yarıya düşüyor. hayırlısı bakalım hersey gönlümüzce olsun=) senin ne zaman tarihin forumu tam okuyamadım =)

Mail at kirik beyaz mi diye bende bilmiyorum ki sana yorum yapsam gidersem mutlaka haber vericem sana :) bizim burda bir minubusluk yol kadar koctas ama dun izinliydim bende keske dun gorseydim bakardim ben senin icin

Canım bizde tonet sandalye 250 tl dedi evimiZe yakın bir mobilyacı da mutfak için masa ki 400 tl ye yaptı bana göre pahalı mobilya tarzımza uygun sehpa felan yaptırdık ama tonet 250 tl idi o kadar vermeye gerek yok dedik koçtaştan iki tane aldık öyle cart beyaz değil çok güsel

çook tşkr ederim cnm benimm çook saol innaki çok yardımcı oldun şuan hayalimdeki takımı kararlaştırdım benim nişanlımda bilmiyor innaki ama begeniyor bu tarzları ve anlamadı içinde sen bilirsin ben anlamam kararlarına saygı duyarım dedi .. senin nişanlın senin yanında cnm ben bunlara tek karar veriyorum kayın valide ve kayın babayla gidip yaptrıacaz nişanlım asker 23 gün sonra gelicek . bütün herşey benim üstümde yani cnm nişanlıma sadece fotografları göstermekle yetiniyorum kendisini beklesek geç kalırız düğüne 2 ay kaldı bu hafta hal etmemiz lazım

Tatlım benim düğünüm haziranın son haftası. Az bir zaman kaldı :) hayırlı olsun ikimizin de inşallah. Bu düğün yeri konusunda da çok haklısın burda da öyle oluyor.

Mail at kirik beyaz mi diye bende bilmiyorum ki sana yorum yapsam gidersem mutlaka haber vericem sana :) bizim burda bir minubusluk yol kadar koctas ama dun izinliydim bende keske dun gorseydim bakardim ben senin icin

Canım benim söylemen bile yeter çok mutlu oldum çok teşekkür ederim iyiki varsın. Mail atarsam belki cevap verirler doğru söylüyorsun. Sıradaki işim bu olacak

Gizim güle güle kullanın inşallahh çok beğendim ben de galiba bunu alacak gibiyim. Masamiz da bu sandalyenin malzemesinden olsa onu da koctastan alsak guzel olur. Hatirliyor musun var mıydı?

hazırlıkların sonuna gelmişsin pek birşy kalmamış aldığın herşeyini güle güle kullan. Country tarz sevenler için çok hoş olmuş mutfağın yatak odan.
tonet sandalyede güzel olur gerçekten bu mutfaga. Ağız tadıyla kullanırsın inşallah

Aminnn canım çok teşekkür ederim ağız tadıyla oturalım inşallah

Yatak odamızın avizesini de aldık hanımlar. Ben çooook beğenerek aldım bakalım siz de beğenecek misiniz :)

Kahve fincanlarını görünce dayanamadım aldım hemen :)

Eklentiler

• $20140405_162959.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 85
  • $20140405_161926.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 67
  • $20140405_160142.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 82
Yatak odamızın avizesini de aldık hanımlar. Ben çooook beğenerek aldım bakalım siz de beğenecek misiniz :)

Kahve fincanlarını görünce dayanamadım aldım hemen :)

benim yatak odası avizemin aynısı ben çok severek almıştım güle güle kullanalım

benim yatak odası avizemin aynısı ben çok severek almıştım güle güle kullanalım

Giz canımmmm biliyorum biliyorummm senden görmüştüm ve çoook beğenmiştim benim yatak basligima da cok uyduğu icin dun aldım. Sayende oldu. 3 lu mu olsun 5 li mi kararsızlık yaşadım bunda karar kıldım güle güle kullanalım kuzum

canım beşli fazla olurdu çünkü yatak odasına uyumak için giriyorsun öyle gözü başı ağrıtasn bir ışığpa lüzum yok üçlü bile fazla biz en düşük woltlu aldık valla hani öyle aydınlanmasına gerek yok beşli almayarak doğru tercih etmişsin canım

Hanımlar sizr bir şey danismak istiyorym. Banyom bordo beyaz. Bu seti almak istiyorum. Sizce beyazı mı yoksa pembesi mi daha güzel olur?

Eklentiler

• $IMG_5376[1]-930x830.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 72
  • $IMG_5371[1]-930x830.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG830.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…