Kızlaaar bugün ikeadaydik .masa ve sandalyelerimizi evimize taşıdık kurduuukMutfagimiza çoook yakıştı :)
Gülçinimm bayıldımm güle güle kullan kuzumBende de aynı takım var biliyorsun, serili halini görünce daha bir mutlu oldum
Özlemim çok teşekkür ederim canım kuzumm. Ama biliyor musun ben hayal kirikligina ugradim bu aldigim sette. Neden dersen sandalyelerime kucuk geldi. Firfirlari da dahil kendi de uymadi. Sana tavsiyem oturma yeri buna uygun bir sandalye al. Biz ikea dan benim en cok begendim ingolf serisinin sandalyesini aldim kurulur kurulmaz hemen uzerine koydum o an yaşadığım hayal kirikligini anlatamam. Acaba diyorum gene masa ortusu alsam olcusune göre minder mi yaptirsam. Bunlari dusunmuyor degilim
Gülçinim sen demesen farketmezdim, yazdıklarını okuyunca tekrar baktım resimlere ama inan o kadar bariz belli olmuyor resimlerden
Ya kuzum herşey dört dörtlük olmak zorunda değil ki, böyle ufak şeylere kafanı takıp gönlünü karartma benceBak ne güzel yuvan oluyor, eşyaların gönlünce oluyor, sevdiğin adamla evleniyorsun, senin yerinde olmak isteyen eminim çok kişi vardır
İnşallah tez zamanda da benim başıma diyorum
Haklısın canım benimbu seriyi öyle özene bezene tamamladım ki ilk an şok oldum. Aklıma sandalyeleri degistirmek geldi. Minder o derece mi değerli olabilir düşün artık :)) canımın içi çoook haklısın. Hayat tersliklerle dolu. Öyle olunca daha bir güzel oluyor belki de. Allahım herkese nasip etsin huzurlu bir yuva en güzelinden tabi en basta özlemime
Amin inşallah yakın zamanda belki güzel haberler veririm ben de
Wuuuww güzel haberlerini bekliyorum inşallah canım benim
canım hayırlı olsun mutlulukla kullan güzel olmuş amaaaann aşk oldu mu herşey güzel oluyor zaten
Teşekkür ederim canım benim mutfağimi ben de çok seviyorum :) Allahım sana da en güzelinden nasip etsinmutfağın çok cici olmuş, güzel günlerde yemekler pişir
Güzel günlerde kullan bitanem çok güzel olmuş ve cok şanslısın mutfağın çok geniş
ama bişe dicem bence mutfak masana o örtü biraz büyük gelmiş :26:
saldalyelerin ve minderlerin güzelliğini örtmüş sanki...
Büşracım çok teşekkür ederim bitanem. Evet inan ki sana bu konuda çok hak veriyorum. Masa ortusunden tut aldığım minderlere kadar sıkıntı yasiyorum. Minderlerim de küçük geldi resimlerden farkedilmiyor. Sandalyeme uygun baska bir minder alacağım ikeadan. Sanırım daha küçük bir masa örtüsü de listeye ileriki zamanlarda eklenecek :)
Kızlaaar bugün ikeadaydik .masa ve sandalyelerimizi evimize taşıdık kurduuukMutfagimiza çoook yakıştı :)
çok şirin olmuşşş
güzel günlerde güle güle oturun