Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşey çok güzel ya maşallah Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallaaah Darısı bizlere
Canım çok teşekkür ederim begenmene çok sevindim
Her şey özenilerek seçilmiş beğenmemek mümkün müü
Canımmmm Allahım daha güzelini en güzelini sana nasip etsin inşallah
Tusemcimmn mesajınla havalara uçtum diyebilirim. Ne kadar güzel begenilmek. Yaklaşık olarak eylül ayından beri nasıl olsa ki diye düşündüm durdum. Karar vermek çok zor oldu benim için. Karar verince de uygun yer bulmak zorladı çok defa sanayiye gidip karar değiştirdim. En sonunda bu ortaya çıktı :) senden bu yorumu almak bütün yoğunluğumu aldı. Herkes sevmez belki bu tarzı ama biz çooook seviyoruz değil mi
canım benimm çok iyi etmişsin bu kararı vermekle. Mutfağın da yatak odan da bir yapılsın çıkmak istemeyeceksin evinden. Insallah Allahım sana da en güzelinden nasip etsin. Burda da paylaşımlarını bekliyor olacağım
seni çook iyi anlıyorum cnm kafanda planlamak planladını çıkarmak zor dur şuan senin geçtin yollardayım inanki yatak odasının garyolasını bazalı istemiyordum cotrylerde baza görememişitm ama sende gizli baza var bu hiç belli degilid ilk paylaştında tamma bende bazasız dedim sonra ilerki foorlarına baktım evine gelmiş eşyaların tabi bakıtm ee bunda baza var ama hiç belli degil bazasız gibi dedim hemen fotografını aldım ( sana sordum çok özür dileirm bu arad ) gardolab modelim vardı tuvalet aynası ve komidinlerde vardı ama yatak modelim yoktu sadece baza kısmının resmini aldım cnm :) inşallah ii bir sonuç çıkar bu arada bi fikrin varrmı contry tarzda hangi boyalar kullanıyor gibisine. bence içine sine sine kullan cnm eşyalaırnı :) evt haklısın cnm bazıları sevmiyorlar ve sevmedikleriyle kalmıyor bizlere negatif düşünceler yayıyorlar uzun düşüncelere sürüklüyorlar örenegin kız kardeşim apla bu ne nenemin zamanındaki modeller vs vs nevresim alıyorum contry tarzı annem başlıyor eskiden bunalrı annemiz nenelerimiz kendileirne pijama yapardı derdi bende ne güzel eskiyi farklı şekillerde degerlendirip yad ediyorum nenen ve annen bana duacıdır annecim diyip geciyorum hiç takmıyorum cnm negatifler bana pozitif geliyor benimde çeyiz topiğim var cnm http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=699619&highlight=bunlarda+benim+%E7eyizler bakmak istersen burdan baka bilirisn
cnm orda sana sordum yerine sana sormadım olacaktı.. yazım hatası yaptım özür :26:
mobilyalarına bayıldım güle güle kullan bende countr tarz istiyorum ama nişanlım istemiyor o yüzden bu konuda uzlaşamadık biz sen hazırmı aldın yoksa yaptırdınmı canım. ev kendinizin sanırım dimi? mutfagında çok güzel olmuş güzel günlerde oturun inşallah
Canım çok teşekkür ederim. Allahım sana da nasip etsin. Ev kendimizin canım. Bu yüzden evimizin ölçüsüne göre yaptırdık. İnşallah sen de ikna edersin nişanlını.
bizim evimiz kira olacağı için ankastre set falan almadık.normal fırın aldım tezgah üstü. kendi evimize geçtiğimde inşallah gönlüme göre yaptırırım her birini peki o 3 kapılıdan başka dolabın varmı küçük değilmi o dolap :26:
gülçin canım gle güle kullan dolabımız benziyor senin camlı kısım bende aynalı bide bende lükens ayak yaptım ama daha bir spora dönük oldu mesela yatak başlığın kapitone yaa ben onu dümdüz ahşap yaptım kapitone tercih etmedim makyaj aynamda pembe gönlüm sende blogu var ya onunkinin aynısı sende daha bir lukens ayaklı country tarzı olmuş biraz avangarde countrylerden ama çok güzel çok cici allah güzel günlerde oturtsun bu tarzı renkleri çok seviyorum
ben kendi evimi instagramda paylaşıyorum buraya pek giremiyorm varsa ig hesabın ekle canım
Allah gönlünüze göre versin canım. Biz odamızın birini giyinme odası yaptık boydan boya o yüzden sıkıntı olmayacak :)