Ben hiç tv izlemiyorum daevimde de tv yok kuzum ama tv izlemeyi seviyorsanız mekanın önemi yok güle güle kullanın diğer ihtiyaçlarınız da kolaylıkla hallolur umarım
havlu ve nevresimerine resmen bayıldım çok zevklisin
herşeyine maşallah nazar değmesin huzurla kullanın
Televizyonumuz :)
Teşekkür ediyorum canım benim. Televizyonu ben de çok araştırdım güzel yorumlar yapılmış. Ona göre aldım. Senin de yorumundan sonra iyiki se almışız dedim. :) düğünüm haziranın 22 sinde. Senin de az kalmış zaman çoook hızlı akıyorhayırlı olsun canım bizim alacağımız tv yi almışsınız piyasadakilern en iyisi bu arada yatak odanızda hayırlı olsun sen ne zaman evleniyordun canım
Teşekkür ediyorum canım benim. Televizyonu ben de çok araştırdım güzel yorumlar yapılmış. Ona göre aldım. Senin de yorumundan sonra iyiki se almışız dedim. :) düğünüm haziranın 22 sinde. Senin de az kalmış zaman çoook hızlı akıyor
evet bizde bunu alacağız ama nedense bir tv eksik kaldıkoyacak yer yok yani eve koymayalım dedik ne olur ne olmaz diye almadık ama bu modeli alacağız bizde çok araştırdık hem makul hem kaliteli
aaaa hadi bakalım az kaldı en iyi zamanlar bir aya kalmaz herşey biter sizde canım biz her hafta birşeyi hallediyoruz allahtan çeyizi yapmışım diyorum yoksa haftasonalrımı çeyiz için gezmeye harcıycaktım bugün perdeler bitti yarın mutfak masamız felan gelecek ikeadan birkaç şey aldık öyle yapacağız evle ilgilenmek çok güzel birşey
Canim hayirli ugurlu olsun ins agiz tadiyla bir omur mutlu olursunuz benimde boyle gunlerim gelir mi acaba ah ah
Aynen canım ya insanın kendi eviyle ilgilenmesi çok güzel bir şey.. her oda her ayrıntı düşünülüyor. Keyifli olduğu kadar da yoricu. Biz hafta içinde mutfak ve oturma odamızın televizyonunu aldık. Bugün de yatak odamızı hallettik. Hatta mutfak masamızı da seçmek istedik bir kaç yere uğradık fiyat aldık. Sandalyelerin tanesini 285 e veren de vardı 185 e veren de. 100 e bıraktı başka modelin sandalyesini. Ama benim aklım sanki ikea tarzı sandalyede. Tonek mi diyorlar bir sey diyorlar çok hafifti ama çok pahaliydi. Neden anlamadim daha mi kaliteli oluyor ki.Siz nasıl aldınız canim modeli nasil? Bu arada sizin de her şey bitmiş ne güzel. Allah güzel günlerde hep mutlulukla kullanmayı nasip eysin insallah.
Canım çok teşekkürler inşallah hep beraber mutlulukla kullanalım aldiklarimizi. Sana da en güzelinden nasip etsin Allahım. O günler uzak gibi geliyor ilk basta ama aslında çoook da yakin. Zaman öyle hızlı ki..
Yatak odamızı da aldık sonunda hanımlar... puf ve başlık açık pembe. Kadife kumaş. Evimde bakalım nasıl duracak heyecanla bekliyorum :)
canım çok güzel çok beğendim güle güle kullan mutlulukla :)
Bunlar da ikeadan yeni aldıklarım :))) ikeaya bayılıyorummmmm :)