mutfak serimi yavaş yavaş tamamlıyorum ve sonunda uzun uğraşlar sonucu aldığım ekmekliğim :) ve de ev şeklindeki anahtarlığım... biri bende diğeri de eşimde kalacak :) daha önce araba şeklinde olanı ve kalp şeklinde olanı almıştım :)
Güzel günlerde kullan Gülcincim...
Çok güzeller...
bu anahtarlığı çok beğeniyorum ekmekliğin de ayrı güzel güle güle kullan canım:)
Canım herşeyin birbirinden güzel güle güle kullan.
çok şirin ya maşallah güle güle otur inşallahh
Canim benimmm teşekkür ederimmm seninki daha daha guzel olsun inşallah eminim oyle de olcak bekliyorum resimlerini. Allahim mutfaklarimizda hep mutlulukla yemekler pisirmeyi nasip etsin hepimizeSüpper olmuşşşş, bayıldım bayıldım
Çok doğru kararlar vermişsinDarısı bana inşallah
Güzel güzel yemekler pişirmek nasip olsun cici mutfağında, kazasız belasız inşallah
Canim benimmm teşekkür ederimmm seninki daha daha guzel olsun inşallah eminim oyle de olcak bekliyorum resimlerini. Allahim mutfaklarimizda hep mutlulukla yemekler pisirmeyi nasip etsin hepimize
Banyo dolabınız da çok güzel, bir eleştirim olucak mutfak fayansları olmamış çok sırıtıyor o mutfak tarzına olmamış
Canim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin..Canım hoşmuş maşaAllah herşeyin çok güzell.İnşaAllahh hayırlı güzel mutlu günler yaşarsınızz
Canim öncelikle çok teşekkür ediyorum bicaklarimi nisanlim rizeden aldi. Orjinal trabzon surbisa bicaklari. Buna dikkat et sende alirken orjinal olsun meyve ve bicak seti toplam 150-200 tl gibi bir seydi yanlis hatırlamıyorsamMerhabalar canım öncelikle çeyizlerin hepsi çok güzel hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun
Birşey sormak istiyorum sana. Bıçak setin ve meyve bıçakların Sürbısa. Bende dün katalogdan inceledim. Bugün fiyatlarını öğreneceğim seninde topiğinde görünce sormak istedim. Bıçak setini ve meyve bıçaklarını ne kadara aldın?
Ben İstanbul'da yaşıyorum ama tanıdığımız birinin firması Sürbısa Bıçakcılık. Öncesinde sana sormak istedim
evet canım kesinlikle öyleteşekkür ederim canım. fayans konusunda cook araştırdım ve en güzeli buydu bence :) zevk meselesi
Canim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin..
Canim öncelikle çok teşekkür ediyorum bicaklarimi nisanlim rizeden aldi. Orjinal trabzon surbisa bicaklari. Buna dikkat et sende alirken orjinal olsun meyve ve bicak seti toplam 150-200 tl gibi bir seydi yanlis hatırlamıyorsam