GULCIN_87 nın ceyizleri :)

Yatak odamızı da aldık sonunda hanımlar... puf ve başlık açık pembe. Kadife kumaş. Evimde bakalım nasıl duracak heyecanla bekliyorum :)

Canım yatak odanı çok beğendim nerden ve nekadara aldığını öğrenebilirmiyim rica etsem.Bende bu tarza benzer bişi alacağım.Tepe Homedan beğendiğim 2 model var biri KF044 diğeri ROMANCE ama yatak dipleri yüksek olduğu için sıkıntılı :S

Canım merhaba teşekkür ederim yatak odamı izmir karabaglardan mobilyacidan aldim 6 milyara. Tepehome daki modeller nasildi

Beyaz eşyalarımız da geldiiii :KK66:

Eklentiler

• $1..jpg
    $1..jpg
    43 KB · Görüntüleme: 42
  • $2..jpg
    $2..jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 61
  • $5..jpg
    $5..jpg
    99 KB · Görüntüleme: 66
  • $3..jpg
    $3..jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 71
  • $4..jpg
    $4..jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 62
Gülçincim hayırlı olsun güzel günlerde kullan çok güzel olmuş herşeyin yerli yerinde bayıldım :KK16:

Darısı bana inşallah kuzum :26: Benim düğüne 2 aydan az kaldı ancak daha mutfağımda hiç ilerleme yok :KK14:

Gülçincim hayırlı olsun güzel günlerde kullan çok güzel olmuş herşeyin yerli yerinde bayıldım :KK16:

Darısı bana inşallah kuzum :26: Benim düğüne 2 aydan az kaldı ancak daha mutfağımda hiç ilerleme yok :KK14:

Canim benim çook teşekkür ederim güzel yorumların için. Bizim mutfağımız da çok uzun sürdü olması gerekenden. Terslikler her zaman oluyor hele son zamanlara doğru. Sıkıntılar yaşıyoruz ama sonuçta en güzeli oluyor. Senin de çooook güzel bir mutfağın hatta evin olacak çünkü çok zevklisin. :) geç olsun en güzeli olsun. Merakla bekliyorum fotoğrafları :KK66:

Beyaz eşyaların hayırlı olsun Gülçincim :KK16: Ayrıca mutfağın ne kadar hoş olmuş öyle güle güle kullan kuzucum :KK16:

Özlemimm canım benim çok teşekkür ederim. Benim de evimin en sevdiğim odası galiba mutfak olacak çok emek verdik. Bakıldığında basit gibi geliyor ama renk kulp model bütçe derken öyle zorladı ki. Karar vermek ve kendi zevkine göre yaptırmak güzel bir duygu. Allahım sana da cupcake tadında şeker mi şeker kocaman bir ev, güzel yemekler pisirecegin ve aldığın o cicileri yerlestirebilecegin kocaman bir mutfak ve o evde musmutlu yasayacagin hayirli bir es nasip etsin :KK66: aminnnn :KK66:

Son düzenleme:
eklentilerin görünmüyor:KK43: ama gördüğüm kadarıyla olanlar çok güzel özellikle maviş tencerelerinin rengine bayıldım:nazar:

X