Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar gül yağı aldım ama hiç kokusu yok 2.el ürünler satan bir siteden aldım markası farmasi kullanan var mı neden kokusu yok bunun kandirildim mı diye düşünüyorum
Baktim simdi googledan gul yağı degilmis ki o. Gul suyu yagiymis sitesinde oyle yaziyor gul suyu yagi nasil oluyorsa siz zaten cildinize surmek icin almissinizdir cok onemli degil. Saf gul yagi olsa zaten o fiyattan satmazlar..
Baktim simdi googledan gul yağı degilmis ki o. Gul suyu yagiymis sitesinde oyle yaziyor gul suyu yagi nasil oluyorsa siz zaten cildinize surmek icin almissinizdir cok onemli degil. Saf gul yagi olsa zaten o fiyattan satmazlar..
Farmasinin hemen her ürününü bilirim ama inanın bu yağı hiç bilmiyorum Belki kokusu zayıf olabilir kandırılma olduğunu sanmıyorum. her markanın iyi ve kötü ürünleri olduğu gibi farmasinin de var illaki