peki bunun gercegini nerden getirbiliriz kizlar ayrica pahali olanlarin dahi gercek olup olmadigini nasil ayird edicez??
Rosense de tavsıye ederım ozellıkle gul suyu temızleyıcı olarak kullanın baska bır seye gerek kalmaz. Gul Yagıda kullanıyorum. Ben bır karısım hazırladım onu suruyorum cok guzel oluyor. Diger kremlerı vs bıraktım artık. Gul yagı cıldı duzenlemesı ıcın kayısı yagı oda cok faydalı cıldı parlaklastırmak ıcın avakado yagı cıldı gergınlestırmesı ıcın tam bugday ozlu yag cıldı beslemesı ıcın bunları bır kutuda bırlestırdım. Aksam yatmadan once suruyorum kesınlıkle vıcık vıcık yag olmuyor hemen cılt cekıyor cok guzelde nemlenıyor.
Benim bir arkadaşım var..39 yaşında ama görseniz en fazla 25 dersiniz kızlar..
sırrı da gül yağı..cildi her zaman parlak ve gergindir..öyle çok fazla bakım,peeling falanda yapmaz..meğer hergün 1 kere gül yağı sürüyormuş..cildi onarıcı özelliği var..
Bu arkadaşım laboratuvar teknisyeni ve bir gün yüzüne laboratuvarda ksilol dökülmüş..ki bu madde müthiş yakıcı ve zararlı bi madde..kör olmaktan son anda kurtulmuş..Ancak yüzünde ciddi yanıklar oluşmuş..Bu olay 5-6 sene önce olmuş..iyileşme sürecinde araştırırken keşfetmiş gülyağını..gerçekten hücreleri yenileyici özelliği var..
Ben de denicem..onca para verdiğimiz kremlere göre hem doğal hem de hesaplıdır emin olun..
arkadaşım, rosense'in ki mutlaka gerçektir ve pembepazar.com
sitesinden orijinal rosense ürünlerini sipariş edebiliyoruz. ben de bi bakıcam =)
çok heveslendim.
April cim bu bahsetmis olduğun siteye girdim canım fakat bahsettiğin siparis alanını göremedim.. yardımcı olabilirmisin bitanem
arkadaslar aktarlardakı yaglar gercek degıl dıkkat lı kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?