A
AŞKA_KÜSKÜN
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AŞKA_KÜSKÜN
-
lekelere çok iyi geldigini biliyorum ama gerçek gül yagının sıkılaştırdıgını kan dolaşımın hızlandırdıgını biliyorum birde yazın asla kullanmayın leke açıcı oldugu için inşallah dogru bilgi vermişimdir
Hay allah razı olsun bende kimse pek ilgilenmedi die üzüldüm.Bilgilendirdiğin için tşk ederim canım yazın kullanmayın kısmı aklımda bulunucaka.s.
bende gül yağı var aktardan almıştım ama buradaki arkadaşlar damlasının dolarla satıldığınu söylemişler onu okuyunca bendekinin kalitesini bilemiyorum,
benim cildim hassastır gülyağını yüzüme direk sürdüğüm zaman yaktı ama kışın başka yağlarla kariştirip kullandım hoş bir koku verdi cildimi rahatlattı gibi. Ama mucize yaratmıyor bence.
canım saf olarak rosense gül yagı biliyorum çünkü satıcı gösterdi okar az birşey yag 26 ytl demişti bir çorba kaşıgı çıkar anca heralde saftırBen Bütün Yağlari Ecza Deposundan Getirtiyorum .gül Kaysi Ve Limon Yağini Kariştirip Akşamlari Cildime Sürüyorum ..benimde Cildim çok Hassas Olduğu Için Güneş Lekeleri Olmuştu .bu Karişimi Kullaninca Biraz Düzeldi Sayilir Bu Benim Getirttiğim Yağlarla Aktarlardaki Yağlar Aynimiki Benim Kullandiğim Gülyaği Talya Markasi ..saf Gülyaği Markasi Bilen Varmi Acaba Aranizda ..?
canım gül yagı çok pahalı düşünsene 700 ton gülden bir kilo gül yagı çıkıyor nekadar pahalı oldugunu düşün gerçek gül yagını sana okadar ucuza vermezler dedim ya bir çorba kaşıgı vardı anca 26 ytl diinanırmısınız benim aldığım gül yağı markasız ve küçük bir kavanozun içindeydi, valla bilsem almazdım... atayım bari.
Çok teşekkurler aydınlatıığınız için.. ayy kimbilir ne vardı içinde benim kullandığımın...a.s.
canım saf olarak rosense gül yagı biliyorum çünkü satıcı gösterdi okar az birşey yag 26 ytl demişti bir çorba kaşıgı çıkar anca heralde saftır
canım yazın sakın kullanma kışın kullan leke kalırçok pahalıymış yaa. ben rosensenin yüz temizleme köpüğü ve tonğini kullanıyorum memnunum ..en azından kimyasal madde içeriği yok ..yağını da bi alıp deneyim bakalım bi kaşık şey de kaç gün gidecekse...
teşekkürler canım ...a.s.
Benim bir arkadaşım var..39 yaşında ama görseniz en fazla 25 dersiniz kızlar..
sırrı da gül yağı..cildi her zaman parlak ve gergindir..öyle çok fazla bakım,peeling falanda yapmaz..meğer hergün 1 kere gül yağı sürüyormuş..cildi onarıcı özelliği var..
Bu arkadaşım laboratuvar teknisyeni ve bir gün yüzüne laboratuvarda ksilol dökülmüş..ki bu madde müthiş yakıcı ve zararlı bi madde..kör olmaktan son anda kurtulmuş..Ancak yüzünde ciddi yanıklar oluşmuş..Bu olay 5-6 sene önce olmuş..iyileşme sürecinde araştırırken keşfetmiş gülyağını..gerçekten hücreleri yenileyici özelliği var..
Ben de denicem..onca para verdiğimiz kremlere göre hem doğal hem de hesaplıdır emin olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?