Cilt Bakımı Ürünleri Gül Yağı Kullanan Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi AŞKA_KÜSKÜN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
peki bunun gercegini nerden getirbiliriz kizlar ayrica pahali olanlarin dahi gercek olup olmadigini nasil ayird edicez??

arkadaşım, rosense'in ki mutlaka gerçektir ve pembepazar.com
sitesinden orijinal rosense ürünlerini sipariş edebiliyoruz. ben de bi bakıcam =)
çok heveslendim.

baktım.. GÜLBİRLİK .1 gr'lık gül yağı 20 Lİra...:1shok:
3 Taksitle alınabiliyormuş.

Rosense de tavsıye ederım ozellıkle gul suyu temızleyıcı olarak kullanın baska bır seye gerek kalmaz. Gul Yagıda kullanıyorum. Ben bır karısım hazırladım onu suruyorum cok guzel oluyor. Diger kremlerı vs bıraktım artık. Gul yagı cıldı duzenlemesı ıcın kayısı yagı oda cok faydalı cıldı parlaklastırmak ıcın avakado yagı cıldı gergınlestırmesı ıcın tam bugday ozlu yag cıldı beslemesı ıcın bunları bır kutuda bırlestırdım. Aksam yatmadan once suruyorum kesınlıkle vıcık vıcık yag olmuyor hemen cılt cekıyor cok guzelde nemlenıyor.

Rosense de tavsıye ederım ozellıkle gul suyu temızleyıcı olarak kullanın baska bır seye gerek kalmaz. Gul Yagıda kullanıyorum. Ben bır karısım hazırladım onu suruyorum cok guzel oluyor. Diger kremlerı vs bıraktım artık. Gul yagı cıldı duzenlemesı ıcın kayısı yagı oda cok faydalı cıldı parlaklastırmak ıcın avakado yagı cıldı gergınlestırmesı ıcın tam bugday ozlu yag cıldı beslemesı ıcın bunları bır kutuda bırlestırdım. Aksam yatmadan once suruyorum kesınlıkle vıcık vıcık yag olmuyor hemen cılt cekıyor cok guzelde nemlenıyor.

güzel bir karışım canım...
gül yağının hakiki olduğuna emin misin ?
çok pahalı çünkü.

benimde cildim berbat oldu...üzüm çekirdeği yağı sürdüm ilk zamanlar iyi geldi şimdi pek hoşuma gitmiyor..kayısı yağını göz altına sürüyorum ehh idare eder...ama gül yağını denicem muhakkak Allah'ım izin verirse çünki iyi geldiğini söylediler...

Benim bir arkadaşım var..39 yaşında ama görseniz en fazla 25 dersiniz kızlar..
sırrı da gül yağı..cildi her zaman parlak ve gergindir..öyle çok fazla bakım,peeling falanda yapmaz..meğer hergün 1 kere gül yağı sürüyormuş..cildi onarıcı özelliği var..
Bu arkadaşım laboratuvar teknisyeni ve bir gün yüzüne laboratuvarda ksilol dökülmüş..ki bu madde müthiş yakıcı ve zararlı bi madde..kör olmaktan son anda kurtulmuş..Ancak yüzünde ciddi yanıklar oluşmuş..Bu olay 5-6 sene önce olmuş..iyileşme sürecinde araştırırken keşfetmiş gülyağını..gerçekten hücreleri yenileyici özelliği var..
Ben de denicem..onca para verdiğimiz kremlere göre hem doğal hem de hesaplıdır emin olun..:kahve:

süpermiiş ya..bende bugün gül yağı aldım ufak bir şişe içinde 18tl. kokusu da baya yoğun geliyor. inşallah gerçektir..acaba bu yağı zeytinyağı ile karıştırsak daha etkili bir sonuç verir mi? birde gül temizleme köpüğü aldım bir firmanın oda baya iyi geldi..gül içerikli herşey süperrrr ya:lepi:

arkadaşım, rosense'in ki mutlaka gerçektir ve pembepazar.com
sitesinden orijinal rosense ürünlerini sipariş edebiliyoruz. ben de bi bakıcam =)
çok heveslendim.

April cim bu bahsetmis olduğun siteye girdim canım fakat bahsettiğin siparis alanını göremedim.. yardımcı olabilirmisin bitanem

April cim bu bahsetmis olduğun siteye girdim canım fakat bahsettiğin siparis alanını göremedim.. yardımcı olabilirmisin bitanem

canım siteye üye ol önce, sonra istediğin ürünü
'sepete at'...

kredi kartı ile kolayca alışveriş yapabilirsin :) kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar gül yağını kullanıp sonuç alan varmı aranızda özellikle lekeler için istiyorum.

gül yağının esas üretildiği yer ısparta'dır..ben ıspartada oturuyorum ve burada tüm gül ürünlerini rosense imal ediyor..eğer orjinal ürün istiyorsanız rosense mağazalarından alın..

benimki otama marka ne kadar doğaldır acaba?????gerçi bütün yağlarım otama memnunum ama?

Isparta'daki bir fabrikayı ziyaret ettiğimde bana iki küçük şişe gülyağı hediye etmişlerdi kendi üretimleri olan. Saf halini hiçbir yerde bulamazsınız demişlerdi. Ben nasıl kullanacağımı bilemediğim için dolaba koymuştum. Bu başlıkta yazılanları okuduktan sonra hemen bu akşam denemeye başlayacağım. Sonucunu mutlaka yazarım. zemuszemus

Yaa kızlar hakikaten nereden bulacağız bunu???Benim de uzun zamandır aklımdaydı ama bulmak sorun işte.. Benim bildiğim bir tek ıstanbul'da 2-3 tane gerçekten sertifikalı organik kozmetik satan dükkan var hatta ntv'nin yeşil ekran kapsamındaki programında izlemiştim diğer şehirlerde bulmak imkansız bence..Ben Ankara'da yaşıyorum ama hiç umudum yok:sinifsinif: Aktarlara ben de güvenmiyorum resmen sofralık yağa esans ekleyip millete yutturuyorlar...

kullanan arkadaşlar yorumlarınızı beklıyoruz

bence en güvenilir ve garantili yağ rosense mağazaları.temin edemeyen arkadaşlara ben temin edebilirim.

Sizinle yeni edindiğim bir bilgiyi paylaşayım:Gül yağının 1 lt'si yaklaşık 4000-5000 lira.Çünkü 1 lt gül yağı için 1 ton civarında gül gerekiyormuş..Haberlerde Isparta'daki gül fabrikaları konu olmuştu orada gördüm...Yani aktarlarda çok erişilebilir bir fiyata satılan gül yağlarının gerçek olmadığını buradan da anlayabilirsiniz...

osmanlı sarayında kadınların güzellik iksiriymiş.hatta ibni sinanın bile kullandığı rivayet ediliyor.gerçek gül yağını alıp kulanmalı zaten her ay kozmetiklere tonlarca para veriyoruz.

gül suyununda gercek olup olmadıgını anlayamıyoruz bunu nasıl anlıycaz cidden ya

Back
X