Cilt Bakımı Ürünleri Gül Yağı Kullanan Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi AŞKA_KÜSKÜN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

slm

bende uzun zamandan beri ciltdeki lekelerden sikayetciydim ne denediysem fayda etmedi sizin yazinizi okuyunca belki bir faydam olur diye düsündüm asaga yukari 2 haftadan beri gül yagini kulaniyorum inanilmaz mucize gibi yüzümdeki lekelerden kurtuldum birer gün araliklarla kulaniyorum hemen faydasini göreceksin yüzünden cikan lekelere inanamiyacaksin

ben gül yağını sivilceleim için ve selülitler için kullanıyorum. pemba maskenin içinde bu gül yağı bulunuyomuş okuduğum bilgilere göre gül suyu da dahl. rengi de kokusu da çok güzel ben çok sewiyorum hoşuma gidiyo :)

AŞKA_KÜSKÜN kullanıcısından alıntı
arkadaşlar gül yağını kullanıpta faydasını gören varmı? yıpranmış ciltleri onarma özelliği varmış cildim çok mat ve cansız görünüyo cildimde çok şükür sivilce yok ama alnımda kaşlarımın üzerinde fazla olmamakla beraber bir kaç sivilce izi var:1no2:ama beni çok rahatsız ediyor:çok üzgünüm:buğday yağını kullandım pek faydasını görmedim kayısı çekirdeği yağınıda kullandım fAaydasını gördüm ama cildimde beklediğim sonucu alamadım.Gül yağını kullanıpta faydasını gören görmeyen lütfen yazarmısınız ayrıca portakal ve limon yağıda cilt için iyiymiş bu yağlarla tecrübeniz varsa bilgilendirirseniniz sevinirim her türlü öneriye açığım:teytey:kusura bakmayın biraz uzattım galibaa.s.

slm

bende uzun zamandan beri ciltdeki lekelerden sikayetciydim ne denediysem fayda etmedi sizin yazinizi okuyunca belki bir faydam olur diye düsündüm asaga yukari 2 haftadan beri gül yagini kulaniyorum inanilmaz mucize gibi yüzümdeki lekelerden kurtuldum birer gün araliklarla kulaniyorum hemen faydasini göreceksin yüzünden cikan lekelere inanamiyacaksin
arkadaşım sen hangi markanın gül yağını kullanıyorsun

gül suyunu biliyoruz da...

selam. Ren in gülyagı serumu var kuru ciltler için annem kullanıyor gece suruyo sabahları cok rahatlatıyo cildini, cok memnun benim cildim karma oldugundan kullanamıyorm ama cok guzel kokuyo.

sonuç ne oldu acaba:)

bende bugun sipariş verdim organik gül yağı küçüçük şişe 170 tl bakalım faydası olacak mı. birde cildim karma umarım yağlanma yapmaz

arkadaslar ben saf gul yagi kullaniyorum gercektende cok pahali ama inanin buna degiyor.haftada bir gece yatmadan surulmesi gerekiyor.cildimi olagan ustu guzellestirdi herkese tavsiye ederim.

nasıl kullandığınızı öğrenebılır mıyız acaba ben de aldım ama başka yağlarla mı arıstırmak gerekır yoksa gul yağını dırekt pamukla mı surmek gerek

HürremSultan bel ve karın bölgesine hep bu yağla masaj yaptırırmış ..Afrodizyak etkiisi olduğu söyleniyor..

arkadaşın nerden temin ediyor peki..
kızlar aktara veya int. sitelerine güvenmeyin derim.gülyağının yarım litresini binlerce liraya satıyorlar Ispartadan direk ihraç ediyorlar zaten oradayken şahit oldum.
yüzünüze aktardan aldığınız başka yağları kullanırkende su ile inceltin ucucu yağlar yüzü çabuk kırıştırır güzelleşecez derken
nenemize dönmeyelim

Evetttt kızlar yakın zamanlarda gül yağını kullanan var mı sonuçlar nasıl ben de gül yağını almayı düşünüyorum. Kullanan varsa ve yorum yazarsa sevinirim.

Kimse yorum yapmamış tamam yapmayın ben siparişimi verdim gelsin gül yağım kullanayım ben de size yorum yapmayacağım görürsünüz siz..

merhaba ben gül yağını güzel kokusu için sürmüştüm ancak cildime de iyi geldiğini görünce her gece yatmadan evvel kullanmaya başladım. bir zararının olmadığını düşünüyorum ve cilde kesinlikle iyi geliyor denemelisin! bu arada aldığım gül yağı ucuz ve küçüktü.

Son düzenleme:
arkadaslar ben saf gul yagi kullaniyorum gercektende cok pahali ama inanin buna degiyor.haftada bir gece yatmadan surulmesi gerekiyor.cildimi olagan ustu guzellestirdi herkese tavsiye ederim.

canım devam ediyor musun? markasını yazar mısın gül yagının nerden aldın ve gramajı kac?

biopelin o arkadasa ulasma sansımız var mı? markası ne ve nerden almıs ogrenebılır mıyız?

aktarda 5 tl ye var, ama bu degıldır herhalde sürdügü?

Merhaba arkadaşlar eşim ıspartadan 2 gram gül yağı almış gramı 25 tl ,ben nasıl kullanacağımı bilemedim saf şekilde sürüm yüzümü yaktı ama kızarıklık falan olmadı acaba gül kremi ile karıştırsam mı ki ?

Epey zaman olmuş. Son durum nedir?
Yalnız mı kullanıyorsunuz kremle mi?

Saf gül yağı Luxybio markada buldum. Bir arkadaşım kullanıyor çok memnun kadın gençleşmiş görünce şaşırdım bayağa kırışıktı cildi bende almayı düşünüyorum biraz pahalı 110 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…