• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri gül suyu + bebek pudrası

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Allah rahmet eylesin bir eczacı teyzemiz vardı iğne yapmaya giderdi yaşlılara benim yüzüm lisede sivilceliydi bana gece yatarken gülsuyuyla temizle ardından talk pudrası sür yat derdi tembel olduğumdan düzenli yapmadım ama yaptığım zamanlarda cildimin yağını emerdi sabah düzgün bir ciltle uyanırdım diye hatırlıyorum. Karışımı nasıl olur hakkında fikrim yok. Aradan 7-8 sene geçti şimdi sivilce lekelerimle uğraşmaktayım... Lekelerim geçer o zaman da kırışıklık derdi olur sanırım :25:

geçen tvde buna benzer bi haber izlemiştim ayy o bebek kremi miydi yoksa puff :44:

gülsuyunu bende kullanıyorum ve evet bence bunu cildi kuru hanımlar kullanmasın derim çünkü yağı dengeliyor zannederim dahada kurutur sanırım yanlış bişeyde demek istemem :34::16:

sorularıma cevap verirseniz sevinirim bn bebek pudrası+limon suyuyla karışım yapmıştım suratımı 10 dk oynatamadım diyebilirim sebebi ne

Back
X