Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
kızlar bebek pudrası ve gül suyu karışımını kullanan varmı ben bugun denedim krem gibi oluyo yuzumde kuruyana kadar beklettim ... kuruyunca soğuk suyla iyice yıkadım.. zaten beyazım bi baktım ceset gibi olmuşum :44:
Me and you just us two
Kayıtlı Üye
aaaa ilk defa duyuyorum beyazlıkttıgını
yaklaşık 1 saat önce denedim tatlım biraz bebek pudrasıyla gül suyunu(rosense) karıştırınca krem kıvamına geliverdi yüzüme iyice sürdüm, göz altlarım hariç, 2-3 dk sonra kuruyuverdi derken uçuşmaya başladı beyaz beyaz

Gittim bigüzel yıkadım ılık suyla ve normalde su değince kızaran cildim eskisi gibi kırmızı olmadı ve hafif bir pembelik oluştu sadece... Elimi yüzüme değdirince pürüzsüz bebek cildi gibi yumuşacık olduğunu fark ettim
fekat kuru ciltli hanımlar, şekerim denemeyin bence cildiniz çok kurur, gerilir

Bu arada cilt rengini açması konusunda düzenli olarak kullanmadan kesin bişey söylenemez...
Ben bebek pudrası ve gülsuyu ikilisini senelerdir kullanıyorum,gerekli olduğu durumlarda düzenli olarak değil..
Ciltteki sivilceleri hemen kurutup,cildin pürüzsüzleşmesini sağlıyor. Cildin renkini açma durumu yok,bebek pudrası düzgün temizlenmediği durumlarda beyazlık oluyo yüzünüzde bu yüzden beyazlamış gibi görünüyorsunuz :))
Bal&süt işe yarar bence benımtavsıyeem

Minigim benim
Kayıtlı Üye
güül suyu kesinlikle işe yarıyor
Ben oyle hissettim bi kere yaptim sadece cok beyaz oldum yaa
Make the Change :)
Kayıtlı Üye
Cildinizi tertemiz yapıyor ve yağlardan arındırıyor, bebek gibi oluyor, ben yapıyorum arada bir

e fondöten niyetine kulllanalım bizde :)) cilde zararı yok , beyaz ve pürüzsüz tam istediğimiz gibi

Yıllardır gül suyu kullanırım cildime
Çok çok yağlı cildim
bunuda deniyim bir ara
Teşekkürler
ben de 2 yıldır ara ara uyguluyorum, gayet de beğeniyorum yıkadıktan sonra

Selam Arkadaşlar,
Ben gül suyunu yüz ve ellerimde tonik olarak kullanıyorum. Çok memnunum herkese tavsiye ederim özellikle ROSENSE marka
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
bende kullanıyordum gerektiği zamanlarda ve kndimi kötü hssttgmde.bende cok memnunum.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
yumurta akı da beyazlatıyor cildi.....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
beyazlasak ve ceset gibi olsak keşkeeee....
bende her gun cıldımı temızledıkten sonra gul suyu ıle sılıyorum bu aksam gıdınce eve bıde pudra gul suyu deneyım bakalım...