Poğaçalar Gül Pogaca(Resimli)

İncitanem tşk.ler gel mis gibi bibardakçayn yanında sanada ikram edeyim
Bir arkadaştan öğrendim yumurta sarısının içine çaykaşığı ucu ile yaşmaya koyup karıştırıp poğaçaların üzerine sürünce güzel kızarıyor.:dance:Tecrübe ile sabittir.a.s.

rica ederim gülnurcumm aa istedigin pogaca olsun o bir tepsiyi sana verdim gitti...::))))

rica ederim günurcum afiyet ball sekr olsun canum....

Benim de bugun misafirlerim geldi senin gul pogacayi denedim,benimkiler mayalanip kabarinca mutasyona ugradilar kaydirigubbakcemile3 gul seklinden cikti normal pogaca gibi oldular ama tadi muthis.Hatta hamur cok oldu,bir kismiyla da hashasli acma yaptim.Tesekkurler kayaaa kaydirigubbakcemile5 a.s.

anammm bu neeee ,ayol sütüm kaçcak valla ,yarın yapmayan arap olsun..cancazım bide onlarla uğraşırken bizim için foto çekmişin emeğine sağlık..a.s.

ABROAD ELLERINE SAGLIK CANIM niye gül seklinden cikti ya yapmadinmi sekli yoksa cokmu yaklasitrdin cokmu firinda mayaladin naptin canim yinede tadi güzelmis afiyet olsun..
eylülcüm rica ederim canimm dene grcekten cok gzl oluyor canim ellerine saglik smdiden.

Bilmiyorum ki kaya,mayalaninca kocaman oldular
neyse mayalanmamasindan iyidir dimi kaydirigubbakcemile2

dün misafirlerim gelcekti bende yaptım ,aman allah bir kabardıki sorma,süppperrr bişey oldu ,daha öncede mayalı poğaça yapardım böyle olmazdı ama bu çok güzel oldu ,hatta arkadaşım hamileydi bayıldı,kalan hamuruda ona verdim biraz fazla oldu çünkü evde yapsın kalanını diye ,herkes tarif istedi valla ,,hatta resmini bilem çektim :))) tekrar ellerine sağlık..

mrb arkadaşlar bence geçen hafta yaptım bu poğaçağıı çokk güzle oldu pamuk gibiydi çok beyendi herkess...2 günde bitii normalde çok uzun süre kalırdı ama bunu 2 günde yedikmisafire falan kalmadı vaallaa

vallaha mis gibi bir tarif yazdım aklımın bir kenarına,çok hoş bir alternatif.

şahaneeeeeeeeeeeeeeee
denemem lazııııııııııııııımmmmmmmmmm

canm benm ellerine saglik afiyet bal seekr olsun demek gzl oldu begendiler haa bende yapcm yine valah cok gzl grcektenn klani olursa posetle buzluga at snra cikar mikrodalgada isit ayni yeni gbi canm..resmi koysaydin kiss...a.s.

canm benim seninde ellerine saglikk..demek gzl oldu,,afiyet olsun bitanemm..a.s.

deneyen arkadslarin ellerin saglik afiyet olsun.denicek olanlarda en kisa zamanda denesinler grcekten harika pogaca oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…