Gül koklamak

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
Kızlar başkası sorsa gülerdim saçmalama hurafe onlar derdim ama kendi başıma gelince mantığım beni terk etti. Az önce kayınvalidem gülü tuttu burnuma. Ben Gül reçelini çok severim dedim o da evdeki Gül'ü tuttu burnuma. Napıyosun diye bağırdım çekti. Ya içime kurt düştü kızlar ya bi yorum yapın
Not:kızlar eksik anlatmışım ya:) hamile kadın Gül koklayınca bebeğin burnunda leke olur derler

Son düzenleme:
yanı ne olmuss olabılır ?
gul recelını sevene gul koklatınca noluyormus kı ?,
gul recelını seven kokusundan sever sana koklatmıs bundan daha kotu bırsey aklıma gelmedı

hamıleysen canının çektıgını dusunmustur sen gul recelı deyınce o da o an gulu koklatmıştır..Mantıgım otesıne ızın vermedı acıkcası

arkadas gul recelını cok severım demıs kayınvalıdesıde o esnada gul koklatmıs buda bagırmıs napıyorsun dıye kadını yerınden sıcratmıs
batıl ınanc hurafe falan ne dıyosunuz kızlar dıyor
bence dogumdan hemen sonra doktora gorunmelı dusuncem

Konuyu net anlatmamis arkadas..
Zaten baskasi sorsa gulerdim demis soylenecek soz bulamiyorum :)

Eksik anlattım Gül koklayınca bebeğin burnunda leke olur derler. Ondan bahsediyorum

Ben kokladım eşim almıştı hiç birşey olmadı hemde hiç aklıma gelmemişti gül izi çıkacak diye merak etme izmiz olmuyor

ayyy şaka gibi
leke yapacaksa güle gelene kadar neler dokunuyo degıyor tenımıze
gozunuzu sevım ya
benım bebek kesın dalmaçyalı olacak ozaman
yazık kayınvalıden guzel koksun dıye gul koklatmıs
bagırmıssınız bence özur dılemelısınız
sonucta dogumdan sonra cok yardımı olacaktır sıze ustelık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…