gül hanım kaş konusunda iyi, baya bi ölçüp biçiyor. ben geçen göbek için gittiğimde kaş üstünü de aldıracaktım. baktı, bu böyle olmaz şekli çok bozuk uzat düzeltelim dedi. kalemle çizdi falan, böyle yapsak daha iyi değil mi dedi. ki hakkaten daha guzel oldu çizdiği hali. kaşımın bozuk olduğunu biliyodum zaten ama o kadar hatalı oldugunu da bilmiyodum açıkçası. baya özenli kaş konusunda.
kesinlikle çok özenli bende artık Gül Hanıma aldırıyorum kaşlarımı epey uğraşıyor büyüteçle bakıp minikleri bile alıyor bundan dolayıda çabucak çıkmıyorlar birde incecik yapmıyor kaşları
benimkilerde baya bozuk uzattım bi süredir bende gül hanıma aldırmayı düşünüyorum baya memnun kalan var kaşta burda okuduğum yorumlardan... üstüne ve ortalarına iğneli yaptırmayı düşünüyorum bir daha asla şekli bozulmaz kalıcı alınmış olur ..
benimkilerde baya bozuk uzattım bi süredir bende gül hanıma aldırmayı düşünüyorum baya memnun kalan var kaşta burda okuduğum yorumlardan... üstüne ve ortalarına iğneli yaptırmayı düşünüyorum bir daha asla şekli bozulmaz kalıcı alınmış olur ..
ben bugün ilk seansıma giittim şimdilik bir şey yok hafif kızarıklık var haftaya yeni çıkanlara gideceğim yüzüme
üstleri almıyo gül hanım =) daha yaşın genç, yaşlanınca kaşların aşağı düşecek, yukarı kaldırmak isteyeceksin, iğneli yaparsam o şansın kalmaz dedi. üstleri uzatıyorum ben şu an. şeklini ona göre değiştirecek.
evet canım gerçekten Gül Hanım kaşları düzeltmekte çok iyi, hazır uzatmışken güzel bi şekil verdirebilirsin
meldanur bende kaşım hariç bütün tüyler gitsin istiyorum artık biliyorsunuz incecikleri bile yaptırıyorum iğneli ama kaşlarıma iğneliye cesaret edemem gibi geliyor iyi düşün derim cikilopcikte yazmış yaşlanınca falan kaşlarınmızın durumu ne olacak bilmiyoruz
canım sen nerde yaptırıyodun ve nerene yaptırıyodun? kaç seans gıttın
gittiğiniz yeri söyleyebilirseniz çok sevinirim :)
Avrupa yakasında bir yer mi canım önerir misin orayı kabuklanma filan oldu mu?
evet canım gerçekten Gül Hanım kaşları düzeltmekte çok iyi, hazır uzatmışken güzel bi şekil verdirebilirsin
meldanur bende kaşım hariç bütün tüyler gitsin istiyorum artık biliyorsunuz incecikleri bile yaptırıyorum iğneli ama kaşlarıma iğneliye cesaret edemem gibi geliyor iyi düşün derim cikilopcikte yazmış yaşlanınca falan kaşlarınmızın durumu ne olacak bilmiyoruz
Solüsyondan mı bahsediyorsun?Solüsyonu,kızarmayı önlemek ve cildi rahatlatmak için hazırladığını söyledi.Benim cildim kızarmıyor mesela.Çok da kullanmıyorum.2 gün sonra da epilasyon yapıldığı bile belli olmuyor zaten.
ya bişi sorucam verdiği solusyon beyaz spreyli bi şişede mi :s kardeşime onu vermiş de ama o bildiğimiz suuu :S
kızlar bıse sormak ıstıorum kollarıma ıgnelı dusunuorum ama kollarımdakı tuyler cok sık ıgnelı ıle baslasam batarım galıba.. once lazerle baslasam sonra mı ıgnelı ıle devam etsem ne dıorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?