Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkım yapmaktan zevk aldığım ama egona sana ters olan seyler ama içten içe hosuna giden bir seyBunun ne demek olduğunu bilmiyorum
Ah biz köylülerBunun ne demek olduğunu bilmiyorum
Sus be bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpAh biz köylüler
Gizli bir fantezin var mı diyo. Türkçesini yazmak varken neden İngilizcesi diye düşünüyorum ama neyseBunun ne demek olduğunu bilmiyorum
Heh tam anlamıyla buYapmaktan büyük zevk aldığın ama kimseye itiraf edemediğin şeyler.
Türkçede tam bi kelime olarak yok ing baaite kacıyo bu anlamda ansjjxjxGizli bir fantezin var mı diyo. Türkçesini yazmak varken neden İngilizcesi diye düşünüyorum ama neyse
Fff bu anlamamış bile ya.Asmdkfkfk hiç öyle şeylerim yok. Yazın yatağa çorapla yatıp ayaklarım iyice yanınca ayaklarımla çorapları çıkartıp uyurum. Sayılır mı
Türkçede tam bi kelime olarak yok ing baaite kacıyo bu anlamda ansjjxjx
Aha varmış işte neyse. Ben saçma sapan bulduğum birçok şarkıyı neredeyse ezbere biliyorum.Yapmaktan büyük zevk aldığın ama kimseye itiraf edemediğin şeyler.
Bırak peşimi ya benim kendi köylülüğüm bana yetiyor askdkfkgkFff bu anlamamış bile ya.
Yok anam sayılmazAsmdkfkfk hiç öyle şeylerim yok. Yazın yatağa çorapla yatıp ayaklarım iyice yanınca ayaklarımla çorapları çıkartıp uyurum. Sayılır mı
Öyle diiillllAsmdkfkfk hiç öyle şeylerim yok. Yazın yatağa çorapla yatıp ayaklarım iyice yanınca ayaklarımla çorapları çıkartıp uyurum. Sayılır mı
Çorapla yatmak çok keyifli bir kere☺.Asmdkfkfk hiç öyle şeylerim yok. Yazın yatağa çorapla yatıp ayaklarım iyice yanınca ayaklarımla çorapları çıkartıp uyurum. Sayılır mı
Baska bi örnek vereyim mesela wattpad okuyanları sacma bulurum ama gizliden okurum shshsjjxjsj ama bunu kendime itiraf edemem tam yediremem zjsjjsjxAsmdkfkfk hiç öyle şeylerim yok. Yazın yatağa çorapla yatıp ayaklarım iyice yanınca ayaklarımla çorapları çıkartıp uyurum. Sayılır mı
Haaa hiç yok yaBaska bi örnek vereyim mesela wattpad okuyanları sacma bulurum ama gizliden okurum shshsjjxjsj ama bunu kendime itiraf edemem tam yediremem zjsjjsjx
Artık 81 milyon Wattpad okuduğunu biliyor.djdjdjdjBaska bi örnek vereyim mesela wattpad okuyanları sacma bulurum ama gizliden okurum shshsjjxjsj ama bunu kendime itiraf edemem tam yediremem zjsjjsjx