canım bende adapazarlıyım
bir gelin olarak hoşgeldin şehrimize,
kayınvalidenle yaşadıkların birçok insanın başına geliyor inan,
senin tavrını belli etmen lazım,onların modasıyla bizlerin modasının uyması imkansız
bunu anlatmalısın kayınvalidene,
birde asıl görev eşine düşüyor bu konuda,o senin giyim kuşamından memnun olduğunu göstermeli kayınvalidene,
biraz sen moda anlayışından bahseder birazda eşin müdahele ederse bi sorun kalmaz bence ortada,
kayınvalidenin dediklerini yapmaya başlarsan paçayı kurtaramazsın bir daha benden söylemesi :)
hoşbuldum canım. okadar lafımdan sonra bana hoşgeldin demen ayrı bir incelik hafiften utandım hatta :)
eşimde giyim kuşam konusuna çok meraklıdır.hakan akkayanın sakarya şubesi mübarek:)çok güzel kombinler yapar bana.çoğu kıyafetimide o seçer dolaptan bunları giy diye.onunla bir problemim yok.ama annesi olayın dini boyutundan olaya girerse etkilenirmi işte onu tam kestiremiyorum ben.çünkü annesine çoksaygı duyar eşim.gerçi benim sıkıldığımı ve çok üzüldüğümü biliyor ama oda annesi sonuçta.herkes annesinden etkilenir..
buda beni endişelendiriyor..
canım seni cok iyi anlıyorum bende sakaryada yasıyorum ve gercekten cok cesit insan var bende 1 yıllık evliyim kapalı değilim ve kayınvalidem her dakika kapanmamı ister giydiklerimi beğenmez 9 aylık hamileyim ve haliyle karnıım burnumda bol hamile gömlekleri ve altına pantolon giyiyorum genelde ve hiç bi yerim acıkta değil dar da değil kıyafetlerim ve kayın validemle ne zaman carsıya yada bi yere gitsem bana laf sokar senden utanıyrum der sanki herkez bana bakıyormuş herkez karnıma bakıyormus diye laf söyler ama benim bi kulağımdan girer diğerinden cıkar yani umrumda olmaz. bi yere gideceğimiz zaman hemen üstümü inceler bu cok dar bu olmamış der bende nerde ne giyeceğimi bilirim derim laf söyletmem lazla ki kıyafetlerimi her zaman eşimle ikimiz cıkar alırız aldığımız kıyafetleri beğenmediği zaman senin oğlun beğendi aldı derim.. senin kayınvaliden carsıya hiç cıkmıyormu acaba simdi bahar mevsimi ve carsıda görüyorum pembe yeşil sarı rengarenk pardesü ile cok şık ve güzel kapalı bayanları.. eşin giyiminden rahatsız derğilse bence hiç umrunda olmasın bence 3. kişilerin ne söylediği bence pek önemli değil ya kulaklarını kapa yada lafını esirgeme sen kendin bilirdsin ama kendi sağlığından önemli değil önce kendi sağlığını düşn csnm
ne güzel canım takmamayı başarabiliyorsun..kayınvalidem o rengarenk giyinenleri görüyor ve hepsine sayıyor arkasından bunlar nebiçim kapalı diye.sana denk gelsek sanada sayabilir :))sakaryadaki çoğu kişi böyle malesef.inşallah yeni jenerasyon bu gidişata dur der.daha bilinçli her görüşe inanışa saygılı bir nesil yetişir sayenizde sayemizde sakaryanın buna ihtiyacı var :)