- 29 Ağustos 2013
- 347
- 90
- 98
- Konu Sahibi kediii1506
ben de öyle düşündüm aslında kayınvalideler gidene kadar onlara güleryüz gösterip onlar gittikten sonra 1 haftalığına evden uzaklaşayım diyom. bu bir hafta boyunca da ben bu kızı üzüyorum biraz kendimi düzelteyim demek yerine o annesi için beni bırakıp gitti deyip daha da inada bindirip hiç aramayabilir de. ama tehditlerine boyun eğmiş gibi olursam bir dahaki kavgamızda da yine yanı şekilde tehdit edebilir beni. 1 hafta gitsem de ondan sonra dönmek zorundayım iş sebebiyle. hiç aramazsa beni dönünce napıcam bilmiyorum. bu sebeple boşanmak da istemiyorum.Bence sakin evinden ayrılma hele evine misafir gelecek. Eşinin ailesi ile sorun yaşarsın bizi istemiyor gelin diye sürekli bir huzursuzluk olur. Kal ve en güzel şekilde ağırla.. eşine de annesinin bir suçu olmadığını sadece onlar için kaldığını söyle. Misafiri gidince de git biraz hem kafan dağılır hem eşin yanlız kalıp yaptığını muhakeme eder. Merak Etme ne zaman geleceksin diye on kere Arar ama misafirin gidince kalma onunla yanlız kavga etme söz söyleme ona yilismasi için fırsat verme biraz burnu surtsun. Kadın evden gondermek nasılmis az anlasın. Ki bi daha yapamasin.