• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gücüm kalmadı...

Bence sakin evinden ayrılma hele evine misafir gelecek. Eşinin ailesi ile sorun yaşarsın bizi istemiyor gelin diye sürekli bir huzursuzluk olur. Kal ve en güzel şekilde ağırla.. eşine de annesinin bir suçu olmadığını sadece onlar için kaldığını söyle. Misafiri gidince de git biraz hem kafan dağılır hem eşin yanlız kalıp yaptığını muhakeme eder. Merak Etme ne zaman geleceksin diye on kere Arar ama misafirin gidince kalma onunla yanlız kavga etme söz söyleme ona yilismasi için fırsat verme biraz burnu surtsun. Kadın evden gondermek nasılmis az anlasın. Ki bi daha yapamasin.
ben de öyle düşündüm aslında kayınvalideler gidene kadar onlara güleryüz gösterip onlar gittikten sonra 1 haftalığına evden uzaklaşayım diyom. bu bir hafta boyunca da ben bu kızı üzüyorum biraz kendimi düzelteyim demek yerine o annesi için beni bırakıp gitti deyip daha da inada bindirip hiç aramayabilir de. ama tehditlerine boyun eğmiş gibi olursam bir dahaki kavgamızda da yine yanı şekilde tehdit edebilir beni. 1 hafta gitsem de ondan sonra dönmek zorundayım iş sebebiyle. hiç aramazsa beni dönünce napıcam bilmiyorum. bu sebeple boşanmak da istemiyorum.

bnce esiniz hatalı,sonucta annenize guleryuz gostermemis veda etmeden gitmesine de kizmaya hakki yok,bnce bunu kafaya taktigi icin degilde annenizi suclamak icin bi bahane ariyomus bulmus gibi...

simdi aynisini sizin yapmaniza niye tepki veriyor anlam veremedim,bazi seyler karsiliklidir..sahsen bnim anneme kotu davranan kisinin annesine bn iyi davranamam..onun ki aile bnmki degil mi? bide size gidin demis cok ayip bnce...yerinizde olsam giderdim.

işte benim kafama göre de karşılıklıdır. ama o diyor ki senin ailen bana soğuk, benim ailem sana karşı çok iyi diyo. evet benim ailemin de bazı huysuzlukları oldu ama benim düşüncemde büyüğe karşı saygısızlık edilmemeli diye düşünüyorum.

işte benim kafama göre de karşılıklıdır. ama o diyor ki senin ailen bana soğuk, benim ailem sana karşı çok iyi diyo. evet benim ailemin de bazı huysuzlukları oldu ama benim düşüncemde büyüğe karşı saygısızlık edilmemeli diye düşünüyorum.
bu konuyu kelime kelimesi ne daha önceden de açmadınız mı siz?

Senin ailen benim ailem konusuna girince dağılıyo hersey. Valla git dediyse çek git ki burnu sürtsün biraz. Kv nede anlat sizle alakası yok gidesimin eşimle skıntılarımız var tavırlarından dolayı.. dersin. İnsan karsıdan nasıl davranış bekliyorsa öyle davranmalı...

bu konuyu kelime kelimesi ne daha önceden de açmadınız mı siz?
konunun baş kısmıyla ilgili bi konuyu daha önce açtım ama üzerine yeni yaşadığım olaylar oldu ve bu yüzden baş kısmını özetle anlatıp yeni gelişmeleri vurgulamak için yeni konu açmayı düşündüm

Çalışan kadına sen git kart ver para ver git de.niye? Ailesiyle rahat etsin diye.nerde ? Sizin evinizde...sizin konunuz beni çok etkiledi.o nedenle tekrar yazıyorum.yerinizde olsam,eşinizin dediğini yapar,kartını Parasını alır,işyerimden izin almaktansa oraya yakın 5 yıldızlı bir otele yerleşir,hayatıma ordan devam ederdim taa ki o sizi merak edene kadar.izin alabiliyorsanız da tatile Çıkın.kimsenin yanında kalıp sorun anlatmayın.kafanızı dinleyin.alışveriş yapın.madem bir kadının gidişi değil parayla gidişi önemli.siz de paraya Önem vermeyen bonkör eşinizi hayal kırıklığına uğratmayın.
ben de öyle düşündüm otelde kalmayı aslında ama küçük bir ilçede çalışıyorum ve biz memur olduğumuz için eşimi de beni de tanıyan çok burda. o yüzden utanıyorum gidip otelde kalmaya. laf dedikodu yapar insanlar.

ben de öyle düşündüm otelde kalmayı aslında ama küçük bir ilçede çalışıyorum ve biz memur olduğumuz için eşimi de beni de tanıyan çok burda. o yüzden utanıyorum gidip otelde kalmaya. laf dedikodu yapar insanlar.
O zaman izin alacaktınız.şimdi ne yapıyorsunuz?

tabiki buyukler sonucta..ayrica anlattiginiza gore ..annenizde konusmaya cabalamis,karsilik gorememis.

yok annemle arasını falan düzelteceği yok onun. daha önce biz kayınvalidemlere gitmiştik zaten bu süreçte. orda ne kadar boğulsam da iyi davrandım genel olarak. hiç de demedi anneni arayayım diye. ama ailesinin yanında eşimin hareketlerinden dolayı moralim bozulup susmaya başlarsam sohbete katılmamaya başlarsam hemen tepkisini koyar ve insanlar farketmeden beni görmezden geliyomuş gibi davranır.

buraya kadar okudum dahada okuyamiycam sanirim. esinin bu icten pazarlikli sinir bozucu davranislarindan sonra halen daha beni cok sever diyebiliyomusun gercekten?
8 ay olmus halen daha ayni kavga ayni planli hareketler. dogrusu erkekte bu kadar kin hic gormemistim.
esim cok zekidir herseyi cok dusunurun turkcesi esim herseyi yonetmek ister, benide kullanir oluyor bize. uzgunum ama boyle.
simdi evden gidersen hersey iyice sarpasarar bence. kvnede ustune malzeme vermis olursun.
normal hayatina devam etmeye calis, kv maden kotu birisi degil, idare et, hicbisey yokmus gibi davran.
ama onlar gittikten sonra ciddi ciddi konusman gerekiyor esinle.
mumkunse aglamadan. zira aglamakta kar etmedigine gore baya katilasmis yuregi kocanin.
allah kolaylik versin ne diyim.

eşim öyle inatçı bir insan ki düşünün biz 3 ay önce kayınvalidemlere gitmeden önce kayınpederim eşimle konuşuyor. eşime bak diyor. kayınvalidenlerin eve gitmiceksen bize de gelme diyo, eşim de tamam gelmem o zaman diyo ve baba-oğul telefonda tartışıyorlar. annesi telefonu alıp ortalığı yumuşatıyo tabi sen haklısın oğlum diye. bu sebeple annesine babasına bile gitmemeyi göze alabiliyor yani. eşimin ailesi ve benim ailem birbirine 1,5 saat mesafede oturuyorlar. kayınvalidemlerde bikaç gün kaldıktan sonra eşim beni anneme bırakmıştı ama kendisi içeri girmeyip gitti. ben de bikaç gün annemlerde kaldıktan sonra kayınvalidemlere dönmüştüm sonra da evimize döndük zaten.

böyle kayınpederi mi istemiyorsunuz evde?sizin annenizi bu kadar düşünen kayınpederi?

böyle kayınpederi mi istemiyorsunuz evde?sizin annenizi bu kadar düşünen kayınpederi?
Ama o kayınpeder en son annem kendisini kardeşimin düğününe çağırdığında görümcem çağırılmadığı için düğüne gelmedi ve düğünden sonra da en azından arayıp hayırlı olsun bile demedi.

Ya 2 kez konu açmışsın 2si de alakasız birinde 5 yıllık birinde 1.5 yıllık evliyim demişsin insanları kandırmak hoşuna gidiyor yaza yorum yazmaları:duduk:

Anneniz haksız burda neden eşinizin üstüne gidiyosunuz. Bir hoşçakal demek çok mu zor yani. Onun ailesine soğuk davranmaya gelince de bunu onun göZüne sokmadan yapmalısınız ayrıca ev sizin tabiki bir yere gitmiyceksiniz

Ama o kayınpeder en son annem kendisini kardeşimin düğününe çağırdığında görümcem çağırılmadığı için düğüne gelmedi ve düğünden sonra da en azından arayıp hayırlı olsun bile demedi.
pekiii kardeşinin çağrılmadığı düğüne annen baban gider miydi?
heee bu arada merak ettim annenin istediği imzayı verdin mi?

Anneni sevmek ve yakın iliskiler kurmak zorunda değil saygılı olsun yeter , bunu kendine bu kadar dert etmeseydin keşke .
Ailen neden eşini istemiyor ?

Ee yine anneniz kabahatli. Görümcenizi de çağırmalılardı. Adam iyi niyetli diye yüz bulup astarını istemenin lüzumu yok.

Back
X