• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gücüm kalmadı...

Insan sevdiğine anlatınca rahatlar sanıyorsun ama sonra onu yüzüne tokat gibi vuran yine o sevdigin oluyor. Anne baba evlatla çabuk barışır hersey unutulur ama damat gelin öyle olmuyor ne kadar cok sevselerde. O Yüzden sakın evinden gitme, kv sucu yok bosyere tatsızlık Çıkarma. Hatanın büyük kısmı eşinde ama simdi evden gidersen eline daha cok koz vermiş olacaksın eşinin. Anlayışlı biriyse belki ailesine iyi davrandığın icin kendinden bile utanır.

şunu bekar kızlara söylemeli!

Karşılıklı hatalarınız var
Senin annenle olan sorununa karşılık onun annesine misilleme yapmamalıydın
Annen hatalı bile olsa büyüktür, eşinin araması lazımdı, o da burada hatalı
Belki farklı çözümler vardır bilemiyorum ama para ve kartı koyup da git demesi çok ağır bir hareket, ben kaldırmazdım sanırım, çok çok ağır, hazmedilecek gibi değil

benim annem senin annen kavgası = boşanma
bunun sonu boşanmaktan başka birşey değildir madem barışmıyorlar artık ısrar etmeyeceksin unuttuğun birşey de şu kocan annene durduk yere tavır yapmamış şimdi kv sana soğuk soğuk davransa hiç konuşmasa küsseniz eşin de arıcaksın barışcaksın yoksa ben de sizinkilerle konuşmucam derse nasıl olur ? :KK14:
ha şöyle diyim kv benim annemin eşime karşı yaptığının aynısını bana yapsaydı ben sırf eşimin hatrı olduğu için küsmezdim. sıcak da davranmazdım tabiki ama küsmezdim. diyelim ki küstüm ve eşimin üzüldüğünü gördüm, ben onun annesini yine eşimin hatrı için arar barışırdım.

demekkı annene soguk davrandıgının farkında ?
pekı soguk davranmaktan kastın nedır erkekler bızler gıbı olamaz daha az konusurlar daha cok ızlerler malum.
nedır yanı yapmadıgı sey annenız ona gorusmeden neden gıttı evden anlayamadım ama
bu tartısma nereye doner bılmıyorum
eşim nişanlıyken bir dönem sürekli bize gelir giderdi ve annemle de çok iyi anlaşıp konuşup sohbet ederlerdi hatta bazen akşam geldikten sonra sahuru da annemin ısrarıyla yapar sabah 4-5 gibi gittiği bile olmuştur bizden. eşim o zamanlar yalnız kalıyodu tabi ailesi o zaman da uzaktaydı ama biz aynı ilçedeydik. nikaha yakın annemle baya tartıştım ben çok üzüldüm o zamanlar. eşime de bunları anlattığım için o zamandan sonra aralarında bi soğukluk oldu.

yok annemle arasını falan düzelteceği yok onun. daha önce biz kayınvalidemlere gitmiştik zaten bu süreçte. orda ne kadar boğulsam da iyi davrandım genel olarak. hiç de dem
edi anneni arayayım diye. ama ailesinin yanında eşimin hareketlerinden dolayı moralim bozulup susmaya başlarsam sohbete katılmamaya başlarsam hemen tepkisini koyar ve insanlar farketmeden beni görmezden geliyomuş gibi davranır.

Eşinizin karakteri oturmus , değiştirmek zor. Demekki cok zeki

evet annem gerçekten eşimle iyi olmaya çalıştı. eşim de yeri geldi bize yemek de yaptı bi gün ama o soğukluğu gitmedi hiç :KK43:
Başta evliliginizi istemedigi icin belliki hala icten içe annenize kizgin.bence siz onun annesine iyi davranin ki o da utansin.seviyorsaniz birbirinizi aileler yuzunden evliliginizi yipratmayin.maalesef erkeklerin cocuktan farki yok.olgun erkek araki bulasin evlenip bosaninca daha iyisini bulurum diyorsan surat as yok ben esimi seviyorum diyorsan hic tartışmaya girmeden kendi istediklerini sanki esin istiyormuş gibi yaptirmaya bak..

Yani konuyu okurken düşündüklerimi çok güzel açıklamışsın..

Senin annen anne değil, onun annesi anne. O senin annene herşeyi reva görcek ama sen onun annesine el pençe divan duracaksın. Sonra bide tehdite bak annene bişey olursa bakmam. Cidden bir insan bu kadar hatalı olup bu kadar aymazca su üstüne çıkar.

Bence ailenin yanına git ve onlara bişey çaktırma. Vallahi eşim bana bunu teklif etse koşarak giderim kaldı ki benim annem iki blok ötede :KK70: :KK70: İlla gidip herşeyi dökülmek zorunda mısın? Eşim geceleri geç geliyor, 10-15 gün böyle süreceke rahat edemedi annenlere git dedi dersin. Bırak onlar ne hali varsa görsün. Bence k.v'nin evine gelip surat yapmandansa, o gelicekken evden kaçman aslında daha kötü bişey. Kocan bunu nasıl açıklayacak merak ediyoırum. Hem eşinde sen yokken yaptığı gerzekliği düşünür, annesiyle mi senle mi daha mutlu olduğunu görür...
kayınvalidem bugün geliyo hatta gelmiş ve şu an bizim evde olması lazım. bugün de işimden dolayı ve çabuk hareket edip yanlış bi karar vermemek için evde kalmayı tercih ettim. 1 saat sonra eve gidince ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum. bugün hiçbi şey yokmuş gibi davranıp yarın ben gidiyorum arkadaşıma veya aileme diyip gitmeli miyim acaba?

Insan sevdiğine anlatınca rahatlar sanıyorsun ama sonra onu yüzüne tokat gibi vuran yine o sevdigin oluyor. Anne baba evlatla çabuk barışır hersey unutulur ama damat gelin öyle olmuyor ne kadar cok sevselerde. O Yüzden sakın evinden gitme, kv sucu yok bosyere tatsızlık Çıkarma. Hatanın büyük kısmı eşinde ama simdi evden gidersen eline daha cok koz vermiş olacaksın eşinin. Anlayışlı biriyse belki ailesine iyi davrandığın icin kendinden bile utanır.
Çok doğru söylemişsiniz.
K kediii1506 sen eşini davranışınla utandır, ona örnek ol bence..
Kayınvalideyle aranız iyiyse bir de sen kötü olma.. Seni kötü bilmesinler. Hatta ben olsam konuşurum kayınvalidemle bu durumu düzeltmesi için yardım isterim.
Sonuçta oğluna söz geçirmekte başarılıdır anneler.
Eşinle kötü olma, sabret ki sonunda sen kazanasın.. Ayrıca ne eşinden ne de annenden birşey anlatma iki tarafa da. Sen iyi olursun ama onlar hep mutsuz bilirler seni..

ha şöyle diyim kv benim annemin eşime karşı yaptığının aynısını bana yapsaydı ben sırf eşimin hatrı olduğu için küsmezdim. sıcak da davranmazdım tabiki ama küsmezdim. diyelim ki küstüm ve eşimin üzüldüğünü gördüm, ben onun annesini yine eşimin hatrı için arar barışırdım.
ama başına gelmeden bilemezsin ki insan çok kinlenince hatır gönül dinlemiyor ama ne olursa olsun büyüğüne küsmek çok yanlış tabiki buna karşıyım da eğer barışmayacaklarsa da ısrar etmek daha kötü

Canım erkekler hep inatdır yalan değil bende inattım eşim benim inadımı kırdı
boşver sen evde otur iyi davran ailesine
gün gelir bişey olur bu sefer sana laf edemez
sen benim aileme kötü davrandın diyemez
eline koz vermiş olmazsın şimdi böyle davransan altında BİŞEYLER ARAR

geldiğinde hayrola derse
sen haklısın anneni bu halde yalnız bırakmak içim el vermedi
bu durumda yanında olmamak ayıp olurdu
Erkekler düz mantıktır canım kıvrımlı yolları sevmezler
ve Çocuk gibilerdir al gezmeye götür kaynananı
Tehtidle hiç bir yere varamazsın annen içinde eşin içinde
ikisine de örnek olacaksın

Çok doğru söylemişsiniz.
K kediii1506 sen eşini davranışınla utandır, ona örnek ol bence..
Kayınvalideyle aranız iyiyse bir de sen kötü olma.. Seni kötü bilmesinler. Hatta ben olsam konuşurum kayınvalidemle bu durumu düzeltmesi için yardım isterim.
Sonuçta oğluna söz geçirmekte başarılıdır anneler.
Eşinle kötü olma, sabret ki sonunda sen kazanasın.. Ayrıca ne eşinden ne de annenden birşey anlatma iki tarafa da. Sen iyi olursun ama onlar hep mutsuz bilirler seni..
eşim öyle inatçı bir insan ki düşünün biz 3 ay önce kayınvalidemlere gitmeden önce kayınpederim eşimle konuşuyor. eşime bak diyor. kayınvalidenlerin eve gitmiceksen bize de gelme diyo, eşim de tamam gelmem o zaman diyo ve baba-oğul telefonda tartışıyorlar. annesi telefonu alıp ortalığı yumuşatıyo tabi sen haklısın oğlum diye. bu sebeple annesine babasına bile gitmemeyi göze alabiliyor yani. eşimin ailesi ve benim ailem birbirine 1,5 saat mesafede oturuyorlar. kayınvalidemlerde bikaç gün kaldıktan sonra eşim beni anneme bırakmıştı ama kendisi içeri girmeyip gitti. ben de bikaç gün annemlerde kaldıktan sonra kayınvalidemlere dönmüştüm sonra da evimize döndük zaten.

kayınvalidem bugün geliyo hatta gelmiş ve şu an bizim evde olması lazım. bugün de işimden dolayı ve çabuk hareket edip yanlış bi karar vermemek için evde kalmayı tercih ettim. 1 saat sonra eve gidince ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum. bugün hiçbi şey yokmuş gibi davranıp yarın ben gidiyorum arkadaşıma veya aileme diyip gitmeli miyim acaba?

Git bence hazır para ve kart sende :D Boşver kafanı dağıtırsın. Öyle trip atmadan normal git, annenle alışveriş yap rahatla. Anne gibi yar olmaz canım. Orada kalsan aklına bu olay gelecek, k.v'den nefret edeceksin. Mantıklı olan gitmen. Bu ayrılıkla eşin de sen de daha sağlıklı düşünmeye başlarsınız. Belki anneni de ikna eder eşini aratırsın, doğrusu eşinin araması ama işte belki annen adım atarsa eşin daha çok adım atar.

eşim öyle inatçı bir insan ki düşünün biz 3 ay önce kayınvalidemlere gitmeden önce kayınpederim eşimle konuşuyor. eşime bak diyor. kayınvalidenlerin eve gitmiceksen bize de gelme diyo, eşim de tamam gelmem o zaman diyo ve baba-oğul telefonda tartışıyorlar. annesi telefonu alıp ortalığı yumuşatıyo tabi sen haklısın oğlum diye. bu sebeple annesine babasına bile gitmemeyi göze alabiliyor yani. eşimin ailesi ve benim ailem birbirine 1,5 saat mesafede oturuyorlar. kayınvalidemlerde bikaç gün kaldıktan sonra eşim beni anneme bırakmıştı ama kendisi içeri girmeyip gitti. ben de bikaç gün annemlerde kaldıktan sonra kayınvalidemlere dönmüştüm sonra da evimize döndük zaten.
Kayınpederin bunu diyorsa ailene değer veriyor demek ki. O yüzden sen onların gözünde hep iyi ol derim ben. Eşim yaptı diye sen de yapma aynısını. Hem ailen istememişti sanırım ilk baştan eşini, belki o yüzden bu kadar soğuk davranıyordur.. Benim eşim de çok inat. İnatlaştığı zaman susuyorum, daha sonra kendisi dediğim gibi düşünmeye başlıyor. Eşinin ailesine iyi davran ki kendi hatasını anlamasını sağla.

şimdi karşı taraftaki ailenin sana karşı bir eksiği, kusuru yok anladığım kadarıyla. eşinin ayıbıyla kendini yarıştırma. sen iyiliğine devam et. herkes yaptığını birgün anlar. anlamasa bile, bunun ahireti var.

Canım erkekler hep inatdır yalan değil bende inattım eşim benim inadımı kırdı
boşver sen evde otur iyi davran ailesine
gün gelir bişey olur bu sefer sana laf edemez
sen benim aileme kötü davrandın diyemez
eline koz vermiş olmazsın şimdi böyle davransan altında BİŞEYLER ARAR
iyi de eşimin beni böyle tehdit etmesini, benim aileme soğuk davranmasına rağmen kendi ailesini huzursuz etmemeye beni zorlamasını kendime nasıl yedirmeliyim? ailemi huzursuz ediceksen izin al git annenin yanına dedi bana.

iyi de eşimin beni böyle tehdit etmesini, benim aileme soğuk davranmasına rağmen kendi ailesini huzursuz etmemeye beni zorlamasını kendime nasıl yedirmeliyim? ailemi huzursuz ediceksen izin al git annenin yanına dedi bana.

Sen dedin eşimin işi sitresli diye
o anda sinirle söyledi eşin sana
ve iyiliklerinide saydın anladığım kadarıyla bu kötülüğünden iyiliği çok
eğer ki eşin bunu içteklikle söylemiş olsaydı sen buraya yazmazdın
ailenin yanına giderdin
evet söyledikleri hoş şey değil
her şeyin zamanı ve yeri vardır bunları yanlış yerde ve zamanda yapıyorsun
eşini ancak içten konuşmayla alttan alarak annenle eşini barıştırabilirsin
tehtidle asla
eşin akıllı adamsa ne yapmak istediğini anlayacaktır az çok aileme iyi davrandı bu kızı uzuyorum
hata yapıyorum diyip ve içten konuşma yaptığında ikna olacaktı
hiç bir iyilik karşılıksız kalmaz

Kayınpederin bunu diyorsa ailene değer veriyor demek ki. O yüzden sen onların gözünde hep iyi ol derim ben. Eşim yaptı diye sen de yapma aynısını. Hem ailen istememişti sanırım ilk baştan eşini, belki o yüzden bu kadar soğuk davranıyordur.. Benim eşim de çok inat. İnatlaştığı zaman susuyorum, daha sonra kendisi dediğim gibi düşünmeye başlıyor. Eşinin ailesine iyi davran ki kendi hatasını anlamasını sağla.
ya ben daha öncesinde de iyi davranıyordum. ama bizimkinin hatasını anlayacağı falan yok. 8 aydır hiçbir şekilde söylediklerinden geri adım atmadı. inatlaştıktan sonra sakinleşse bile sanırım hiçbi zaman benim gibi düşünmeye başlamadı. her seferinde benim onun gibi düşünmemi bekledi ve öyle olmasa bile ben de öyle düşünüyomuşum gibi göstererek arayı düzeltiyodum onunla. bu adamı nasıl düzelticem ben yaa :(

Back
X