• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gücüm kalmadı

Birkaç gün düzelmiş gibi yapar sonra kaldığı yerden devam eder. Sonradan böyle ilgisiz değilmiş hep böyleymiş diye anladım. Cinsellikle ilgili ve daha başka kompleksi olan erkekler bir şekilde üstünlük kurma çabası içinde oluyor. Bunu terapi düzeltir mi bilmiyorum. Ama yani bitirme niyetiniz varsa çocuk iyice büyüyüp algılamadan küçükken ayrılmak daha mantıklı sanki.
Teşekkür ederim, bitirmeyi düşünüyorum. Çünkü gerçekten tükendim .

Vakti olmayan bir adamın kendini tatmin etmesi ve yorgunum diye Red etmesi de ekli kendi yapınca hem vakit hem yorgunluk kalmıyor iyi bahane bulmuş...
Değil mi ? Aynısını düşünüyorum saçma sapan bahanelerin ardı arkası kesilmiyor ve yıllar gidiyor .

Haklısınız .
Çocuğa gelince belki bencil diyeceksiniz ama ben herhalukarda tabi istemezdim daha iyi bir baba olsun isterdim ki çocuğuna aslında çok iyi ancak o iyi olsun olmasın ben boşandıktan sonra tekrar evlenmeyi düşünmüyorum , çocuk sevgimden ötürü hep düşündüm yoksa inanın asla onun için değil ya da " çocuk yapayım da belki evliliğimiz iyi olur " düşüncesinde bir insan hayatım boyunca ne bu tarz evlilikleri onayladım ne de inandım .
Umarım
Çocuğunuz da siz de çok mutlu olursunuz

Bizim iliskimizde hep cinsellik sorun çünkü adamın problemi var , beni hep gorselligimle vurdu halbuki inanin insanlar tarafından beğenilen ilgi çeken biriyim . Onun için değil kendim için kg verdim ,kendim zaten hep bakimliydim vs. Evim tertemizdir çalışan kadın olduğum halde ama en ufak şeyi başıma vurur , örneğin dün bebeğin mama tabağı tezgahta idi bende işe gitmis yikayamamistim onun için aramış o tezgahtaki tabağı yıka . Herşeyine yetişmeye çalıştığım halde , benimle ilgili en ufak sevgi ilgi.alaka yok yatakta da yok . Ben insanlara heveslenmekten bıktım usandım , yılların hatrina evladımin hatrina ise bu insana köle hizmetçi olmak istemiyorum . Düzelmiyor , 1 gün iyi ise ertesi gün hep ktu .beni sevmediğini söylediğim de ise hahahah yanlış düşünüyorsun diyor eminim sevmiyor
Kendi eksiklerini sizi aşağılayıp dibe çekerek bastırmaya çalışıyor.

Back