• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gücüm kalmadı

Çok uzun zamandır birlikte olduğunuz için duygular ölmüş olabilir mi ? Sadece cinsellik değil mesele. Sizi ve bebeği gelip görmemesi daha büyük bir problem bence.
Kesinlikle buda zaten o zamanlar boşanma konusunu hep aklıma getirdi

Öyle karman cormanim ki inanın düzgün yazabilecegimi zaten dusunmedim
Yok baya bişey eksikmiş derken yazı değil aranızdaki iletişim, ilişkiden bahsetmiştim.

Bu sözlerin sıkılmanın vs nin bedelini ödemeli.
Kimse kimseyi güzel sözlerle ne oyalasın, kafayı yedirticek hale getirsin ne de böyle konuşsun.
İnsan gibi karşısına alıp konuşsaymış sizinle.
Böyle hönküren adama gram acımam sizde kendinize acımayın.Evet yıkıcı bir durum ama dik durun tüm haklarınızı talep edin.
O pişmanda olur, böyle bebişle yuvasını mahvetmenin bedelinide öder.
Ortada düzeltilebilecek ucundan tutulucak bir yer yok.

Çok üzüldüm, adam kendindeki eksiklikleri sizi eleştirerek kapatmaya çalışmış. Üzmeyin kendinizi, bazıları hayatımıza girerek bazıları ise çıkarak bize iyilik yapar..
Çok teşekkür ederim . Tek istediğim geçmişe takılıp kalmamak gece boyu eski fotolara baktım ama ben sadece o günleri özlemişim belli ki , bilmiyorum tedavi görmeli miyim onu düşünmek istemiyorum, böyle birini asla sevmek istemiyorum bu hayatta en çok çocuğumu seviyorum onun iyiliği için mutlu güçlü olmam lazım biliyorum ama nasıl iyi olacağımi bilmiyorum, ya da o kadar yılın verdiği bağlılık alışkanlık onun sadcee bir kagitta evli kalıp bağlantımin alışkanlığı mi sadece insanı mutlu eder ? Mutlu değilim ki

Ben somut hicbisey derdinde değilim ama adam sevmiyor eminim yani ben demedim bana şunu alsa mutlu olurum,bana bunu yapsa mutlu olurum ama hicbirseye çabası da yok ha sevgili ikende ahım şahım değildi ama yine de hissediyordum en ufak şeyden beni sevdiğini . Biraz önce aradı ,dünden sonra ilkkez . Akşam gelip kıyafetlerini toplayacakmis bende tamam dedim kapattım . Ona dur diyemem demem de çünkü zamanında çok dedim bende de yok eski sevgi sadece çocuğum için belki düzelir dedim ama aynı .
Tamam toplasın götürsün ne götürmek istiyorsa. Klasik erkek işte. Defolsun gitsin derdi oysa. Sevgililik zamanlarında herkes güllük gülistanlık. Önemli olan seneler sonrası zaten. Kaybedecekseniz bi yanlışı kaybetmiş olursunuz siz. O ise bi doğruyu kaybetmiş olacak. Yani onun kaybı daha büyük olacak. Çocuğunuzla hayatınıza devam edersiniz. Bi süre sonra eminim iyiki diyeceksiniz. Keşke dedirtecek bi haltı yok çünkü bu adamın. Diyorum ya evinizde oturun. Kendi defolsun gitsin. Bakın duruma bi gözlemleyin. Hemen yarın gidip boşanmak zorunda değilsiniz. Siz ne zaman tamam bitti derseniz o zaman bitecek. Kendinizi, psikolojinizi hazırlayın olacaklara. Toparlanın. İnanın dünyanın sonu değil. Hele böyle bi adamdan kurtulmak hiç değil.

Yok baya bişey eksikmiş derken yazı değil aranızdaki iletişim, ilişkiden bahsetmiştim.

Bu sözlerin sıkılmanın vs nin bedelini ödemeli.
Kimse kimseyi güzel sözlerle ne oyalasın, kafayı yedirticek hale getirsin ne de böyle konuşsun.
İnsan gibi karşısına alıp konuşsaymış sizinle.
Böyle hönküren adama gram acımam sizde kendinize acımayın.Evet yıkıcı bir durum ama dik durun tüm haklarınızı talep edin.
O pişmanda olur, böyle bebişle yuvasını mahvetmenin bedelinide öder.
Ortada düzeltilebilecek ucundan tutulucak bir yer yok.
Ben yanlış anlamışım . Ben insan gibi karşıma defalarca alıp konuşmaya çalıştım belki hergun bunu yaptım ama adam sadece konuyu kapatmanın derdinde ,biz iyiyiz mutluyuz laflarına sığınıyor ama.degiliz yani eksiğiz . Adam işten geliyor bir elinde telefon,ne eve yardım eder ne aileymisiz gibi davranır . Bilmiyorum diyorum ya evlilik bu muydu ? Ben mi aptalım , dün bir arkadaşıma anlattım adam kendini kendiyle tatmin ediyor bana yaklaşmiyor diye şok oldu nasıl izin veriyorsun buna dedi . Dedim ben izin vermiyorum ki sadece düzelir diye bekledim igrene igrnee

Çok teşekkür ederim . Tek istediğim geçmişe takılıp kalmamak gece boyu eski fotolara baktım ama ben sadece o günleri özlemişim belli ki , bilmiyorum tedavi görmeli miyim onu düşünmek istemiyorum, böyle birini asla sevmek istemiyorum bu hayatta en çok çocuğumu seviyorum onun iyiliği için mutlu güçlü olmam lazım biliyorum ama nasıl iyi olacağımi bilmiyorum, ya da o kadar yılın verdiği bağlılık alışkanlık onun sadcee bir kagitta evli kalıp bağlantımin alışkanlığı mi sadece insanı mutlu eder ? Mutlu değilim ki
Gerekirse destek alın, ve güzel günleri düşünmeyin şimdilik. Evlilik bir kumar gibi ve asla tam olarak kazandım diyemeyeceğimiz bir kumar. 30 yıl güzel giderken 31. Yıl bitebilir. Ama bu 30 yılın çöp olması demek değildir. Bizi bugünkü biz yapan o yaşadıklarımızdır.

Bizim iliskimizde hep cinsellik sorun çünkü adamın problemi var , beni hep gorselligimle vurdu halbuki inanin insanlar tarafından beğenilen ilgi çeken biriyim . Onun için değil kendim için kg verdim ,kendim zaten hep bakimliydim vs. Evim tertemizdir çalışan kadın olduğum halde ama en ufak şeyi başıma vurur , örneğin dün bebeğin mama tabağı tezgahta idi bende işe gitmis yikayamamistim onun için aramış o tezgahtaki tabağı yıka . Herşeyine yetişmeye çalıştığım halde , benimle ilgili en ufak sevgi ilgi.alaka yok yatakta da yok . Ben insanlara heveslenmekten bıktım usandım , yılların hatrina evladımin hatrina ise bu insana köle hizmetçi olmak istemiyorum . Düzelmiyor , 1 gün iyi ise ertesi gün hep ktu .beni sevmediğini söylediğim de ise hahahah yanlış düşünüyorsun diyor eminim sevmiyor
Böyle bencil adamı sizin boşamanız lâzim,memnuniyetsiz, sürekli insanı dibe çeken,sevgisiz, saygısız adamı çekmeyin olan size ,böyle bir babayla büyüyen bebeğinize olur.

Beni beğenmiyor demissnz ya bunca şey arasında ona takıldım aynı duyguları yaşamış ve su an boşanms bir kadın olarak o kadr iyi anlyrm ki sizi .Kadın yanlıs hissetmez.Beğenmiyr demek ki gerçekten .Ha belki önceden vardr biseyler .Ayrıca bu kadr bıkkinsa ve size dokunmuyorsa boşanack adama bak evcilk oyunu kurmuş oynuyor .

Merhaba arkadaşlar, eşimle 10 senelik bir geçmişimiz var 6 sene flört 4 senelik evlilik ve birde bebeğimiz var 8 aylık .
Evliligimiz ara ara tartışmalar olsa da aslında iyi idi ya da ben iyi olduğunu düşünüyordum , ilk 1 sene çocuk istemedik sonrada aylarca korunmasız olunca Dr a gittik eşimin sperm testlerinde sorun vardı . Tedavi sonucu çocuğumuz oldu ,aslında hamileliğimde sorun yok denecek kadar azdı ancak doğum sonrası adam tamamen koptu benden ,ailemle aynı sehirdeyiz bebeğimin kolik oluşu ve eşimin zor bir işte calismasi günlerce evde olmaması derken ailemin yanına gidip kaldım ilk 3 ayı atlatmak için o ilk 3 ayda topu topu birkaç kere gelip bebeğimizi ve beni görmüştür, asla yanyana gelemiyorduk ben bunu istesem bile kendi bir şekilde bahane üretiyordu ,hiçbir özel günümüzü kutlamaz ki bu doğumda da aynı idi halbuki çok bişey beklememistim . Neyse konuya gelelim kendi evimdeyim aylar oldu elini bana surmedi ,dokunmuyor ve adamın kendini eliyle rahatlattigini gördüm bunu kendisiyle konuşunca zamanının olmadığını bu yüzden bunu yaptığını söyledi ve günlerdir bunu söylüyorum ,bir kadın olduğumu hamilelik + sonrası asla aramızda bir iletişim ,ilişki cinsellik olmadığını ve tek dediği yorgunum zamanım yok vs vs ....dünde bu yüzden aramızda tartışma oldu ve artık bunu duzeltmez ise boşanmak istediğimi söyledim,onun bana söylediği ise benim ölmem için dua ettiğini ve pişman olduğunu nefret ettiğini vs . Defolup gitti evi terketti , annemi aramış eşyalarıni alıp boşanmak istediğini söylemiş. Ben aslında daha uzun yazacaktım devamıni yazarim
Herşeyin farkındasınız. Sizin hikayenizde tutunabileceğiniz tek bir dal bile kalmamış. Daha fazla kendinize eziyet etmeyin. Tek eksiğiniz cesaret. Duygusallığı bırakıp yapmanız gereken eylem olan boşanma için bir saniye bile beklemeyin...

Beni beğenmiyor demissnz ya bunca şey arasında ona takıldım aynı duyguları yaşamış ve su an boşanms bir kadın olarak o kadr iyi anlyrm ki sizi .Kadın yanlıs hissetmez.Beğenmiyr demek ki gerçekten .Ha belki önceden vardr biseyler .Ayrıca bu kadr bıkkinsa ve size dokunmuyorsa boşanack adama bak evcilk oyunu kurmuş oynuyor .
Eminim çünkü birileri bile laf etse karın söyle böyle o bunu asla bana karşı bile tastiklemez ,asla duymadım seneler oldu birgün duymadım ki şöyle iyisin ,söyle güzelsin yahut seni çok seviyorum . Ben sevgi nedir onu hissetmek isteyenlerdenim ,biliyordu ki benim gönlüm bahçeden topalnilan bir papatyayla bile mutlu olur . O çok egoist bir insan bunu hep biliyorum ama evli iken herseyi yanlış anladığımi gördüm ,yani benimle bu kadar oynamayacakti çünkü zaten kırgın kalbim yerinden çıktı , öldü . Hayata dair bir erkek nedir, nasıl sever unuttum ..umrumda mı değil ,sadece yikilmisligima üzülüyorum

Herşeyin farkındasınız. Sizin hikayenizde tutunabileceğiniz tek bir dal bile kalmamış. Daha fazla kendinize eziyet etmeyin. Tek eksiğiniz cesaret. Duygusallığı bırakıp yapmanız gereken eylem olan boşanma için bir saniye bile beklemeyin...
Evet çok haklısınız tek eksiğim cesaret . Aslında cesarete bile gücüm yok şuan tek istediğim hayatımdan biran önce beni yormadan defolup gitmesi . Çok çok yorgunum

Eminim çünkü birileri bile laf etse karın söyle böyle o bunu asla bana karşı bile tastiklemez ,asla duymadım seneler oldu birgün duymadım ki şöyle iyisin ,söyle güzelsin yahut seni çok seviyorum . Ben sevgi nedir onu hissetmek isteyenlerdenim ,biliyordu ki benim gönlüm bahçeden topalnilan bir papatyayla bile mutlu olur . O çok egoist bir insan bunu hep biliyorum ama evli iken herseyi yanlış anladığımi gördüm ,yani benimle bu kadar oynamayacakti çünkü zaten kırgın kalbim yerinden çıktı , öldü . Hayata dair bir erkek nedir, nasıl sever unuttum ..umrumda mı değil ,sadece yikilmisligima üzülüyorum
Adam olsun arkadaşım fazla bişey istemiyorsun yapmasi gereken şeyleri yapmıyor hakkını vermiyor .Ayrıca rahatsizsa gitsin tedavi olsun yoksa def et sen bunu.Cok acı ya bende farkederdim eliyle yaptığını evde kadın var adam elini kullanıyor.Varya ağız dolusu küfür etse vursa kırsa bu kadr canı yanmaz insanın.

Adam olsun arkadaşım fazla bişey istemiyorsun yapmasi gereken şeyleri yapmıyor hakkını vermiyor .Ayrıca rahatsizsa gitsin tedavi olsun yoksa def et sen bunu.Cok acı ya bende farkederdim eliyle yaptığını evde kadın var adam elini kullanıyor.Varya ağız dolusu küfür etse vursa kırsa bu kadr canı yanmaz insanın.
Evet insanı öldürse bu kadar incitmez . Kendini sorguluyorsun ,ben bu kadar mı bedbahtim ,bu kadar mı cirkinim ki bana dokunmuyor .

Bilmiyorum . Varsa da soyleseydi aradan cekilirdim defalarca dedim bende ,annemde kvalidem de . Biri varsa söylesin ama bu yaptıkları ile bana yazık değil miydi bu kadar hayata kırıldım onun yüzünden
erkeklerde o cesaret olsa
boş verin hayat bu insanlarla uğraşmak için çok kısa
yolunuza bakın

Bizim iliskimizde hep cinsellik sorun çünkü adamın problemi var , beni hep gorselligimle vurdu halbuki inanin insanlar tarafından beğenilen ilgi çeken biriyim . Onun için değil kendim için kg verdim ,kendim zaten hep bakimliydim vs. Evim tertemizdir çalışan kadın olduğum halde ama en ufak şeyi başıma vurur , örneğin dün bebeğin mama tabağı tezgahta idi bende işe gitmis yikayamamistim onun için aramış o tezgahtaki tabağı yıka . Herşeyine yetişmeye çalıştığım halde , benimle ilgili en ufak sevgi ilgi.alaka yok yatakta da yok . Ben insanlara heveslenmekten bıktım usandım , yılların hatrina evladımin hatrina ise bu insana köle hizmetçi olmak istemiyorum . Düzelmiyor , 1 gün iyi ise ertesi gün hep ktu .beni sevmediğini söylediğim de ise hahahah yanlış düşünüyorsun diyor eminim sevmiyor
Bir insana herşeyi dört dörtlük verirseniz kendini Bir b..k sanar, eşinize bu kadar dört dörtlük hizmet sunmaktan vazgeçin, yeni evliyken bende sizin gibiydim eşim herseyi düzgün yaptığımı görünce ailesi de dahil daha fazlasını beklediler, benim büyüklerim beni uyardı Allahtan , bukadar verici ve her konuda çok iyi olursan asla yetinmezler daha iyisini beklerler , ben artık ne eve ne eşime öyle aman aman hizmet etmiyorum, halim yok deyip fazla bişey yapmıyorum, normal derecede ilgileniyorum herkesle ve herşeyle, çalışan kadınım haliyle yoruluyorum, , size tavsiyem kendinize acıyın ve bu kadar pürüzsüz dört dörtlük hizmet sunmayın kimseye ...

Bir insana herşeyi dört dörtlük verirseniz kendini Bir b..k sanar, eşinize bu kadar dört dörtlük hizmet sunmaktan vazgeçin, yeni evliyken bende sizin gibiydim eşim herseyi düzgün yaptığımı görünce ailesi de dahil daha fazlasını beklediler, benim büyüklerim beni uyardı Allahtan , bukadar verici ve her konuda çok iyi olursan asla yetinmezler daha iyisini beklerler , ben artık ne eve ne eşime öyle aman aman hizmet etmiyorum, halim yok deyip fazla bişey yapmıyorum, normal derecede ilgileniyorum herkesle ve herşeyle, çalışan kadınım haliyle yoruluyorum, , size tavsiyem kendinize acıyın ve bu kadar pürüzsüz dört dörtlük hizmet sunmayın kimseye ...
Teşekkür ederim ama artık 4*4 olabileceğim değil hiç kimse yok . Manyaklar hayatımızı sömürüyor sonra ortaya hastalıklı anneler çıkıyor

Back