Evet şimdi yine yorum yapabilecek arkadaşlar olursa memnun olurum , teşekkür ederim şimdiden .
Evden kovunca 2 gün evvel ertesi sabah beni aradı bende onu umursamadigimi bilsin diye telefonu cevapladım cevaplamasam hah tamam bana trip atiyor filan kafasına girecek biliyorum . Alo dedim, nerdesin dedi ?
Evdeyim dedim , iyi akşam gelip kıyafetlerimi alıp toplayıp gidicem dedi .
Gülüyorum çünkü ayak yaptığını biliyorum ayak bile olmasa inanın umursamam, gerçekten gemileri yaktım . Bende tamam sorun yok dedim suratına kapadım. Gün boyu çocuğumu da alıp pikniğe gittim ailem ve birkaç aile dostu , arkadaşımla topluca . Ara ara evet hezimetin üzüntüsü gelse de artık gerçekten güçlüyüm ,hatta buluştuğum kişilerde asla eski değilsin dediler . Sonrasında akşam tekrar aradı cevapadim ben gelip kıyafetlerini almak için aradığını düşündüm ,alo dedim normalde efendim derim ama efendim bile yumuşak kibar bir kelime diye dilime almadım . O ise şey napiyosun , dedim sana ne (yani bı zahmet sana ne diyeyim)
Evde patates var mı ,bana patates kızartır misin dedi ? Evet arkadaşlar ne komik demi bir önceki gün annemi boşanmak için arayan dengesiz adam 24 saat olmadan bu şekle giriyor çünkü dengesiz . Dedim hayırdır ya , kıyafetlerini almaya gelmeyeceksen çöp poşetine koyup apartman görevlisinin almasi için birakicam . Başladı özür dilerim , sen çok haklısın , aklına lütfen ayrılığı alma ,biz neleri atlattık vs bunu da atlatırız bla bla bla .
Açtım agzimi ,yumdum gözümü . Bugüne dek içimde ne kaldıysa en sert ve ciddi ses tonum ile hitap ettim ,yetersiz olduğu herşeyi söyledim ve asla bu şekilde evliliği sürdürmek istemediğimi ve gerçekten ayrılmak istediğimi defalarca vurguladım ki gerçekten ciddi olduğunun farkında ,farkına vardı . O ise şuan evet yoğun ama evliliğimiz süresince hergun mu,her ay mı.? Hayır . Neyse bana 10 gün ver ,10 gün sonra işlerimi düzeltip.tamamen sana yogunlasacagim diye söz verdi bilmiyorum bunu ailesine de demiş annesi söyledi. Bende bu 10 gün boyunca eve gelmemesini söyledim ki önce kabul etti sonra yine geldi
ve odamıza dek girmeye kalktı ama yatak odamıza almadım ,o başka odada uyudu . Bu şekilde arkadaşlar.