• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gücüm kalmadı

Aldatyr olabilir mi arkadasm hissedersn ama öyle bişey olsa
Zannetmiyorum yani evet aldatan belki hissettirmez ama ben hissedebilecegimi düşünüyorum 10 sene olmuş neredeyse ve çevremiz vs elbet biri görürdü daha fazla cekmemem için

Siz daha iyi analrsınız ama bence başka birisi var. Daha fazla vakit kaybetmenin bir anlamı yok yeni bir gelecek için adım atın
Çok teşekkür ederim. Başkası olduğunu düşünmüyorum ama herhalukarda degersizlestirilen benim

Keşke o oduna bir evlat hediye etmeseydin...
Anlıyorum sizi ama hediye ettiğim evladım değil ,evlat benim evladım onun sadece sperm babası olması haricinde bişey yok, evet babayla sevilmeli vs ama beni büyüyünce anlayacağını düşünüyorum

Evet şimdi yine yorum yapabilecek arkadaşlar olursa memnun olurum , teşekkür ederim şimdiden .
Evden kovunca 2 gün evvel ertesi sabah beni aradı bende onu umursamadigimi bilsin diye telefonu cevapladım cevaplamasam hah tamam bana trip atiyor filan kafasına girecek biliyorum . Alo dedim, nerdesin dedi ?
Evdeyim dedim , iyi akşam gelip kıyafetlerimi alıp toplayıp gidicem dedi .
😂 Gülüyorum çünkü ayak yaptığını biliyorum ayak bile olmasa inanın umursamam, gerçekten gemileri yaktım . Bende tamam sorun yok dedim suratına kapadım. Gün boyu çocuğumu da alıp pikniğe gittim ailem ve birkaç aile dostu , arkadaşımla topluca . Ara ara evet hezimetin üzüntüsü gelse de artık gerçekten güçlüyüm ,hatta buluştuğum kişilerde asla eski değilsin dediler . Sonrasında akşam tekrar aradı cevapadim ben gelip kıyafetlerini almak için aradığını düşündüm ,alo dedim normalde efendim derim ama efendim bile yumuşak kibar bir kelime diye dilime almadım . O ise şey napiyosun , dedim sana ne (yani bı zahmet sana ne diyeyim)
Evde patates var mı ,bana patates kızartır misin dedi ? Evet arkadaşlar ne komik demi bir önceki gün annemi boşanmak için arayan dengesiz adam 24 saat olmadan bu şekle giriyor çünkü dengesiz . Dedim hayırdır ya , kıyafetlerini almaya gelmeyeceksen çöp poşetine koyup apartman görevlisinin almasi için birakicam . Başladı özür dilerim , sen çok haklısın , aklına lütfen ayrılığı alma ,biz neleri atlattık vs bunu da atlatırız bla bla bla .
Açtım agzimi ,yumdum gözümü . Bugüne dek içimde ne kaldıysa en sert ve ciddi ses tonum ile hitap ettim ,yetersiz olduğu herşeyi söyledim ve asla bu şekilde evliliği sürdürmek istemediğimi ve gerçekten ayrılmak istediğimi defalarca vurguladım ki gerçekten ciddi olduğunun farkında ,farkına vardı . O ise şuan evet yoğun ama evliliğimiz süresince hergun mu,her ay mı.? Hayır . Neyse bana 10 gün ver ,10 gün sonra işlerimi düzeltip.tamamen sana yogunlasacagim diye söz verdi bilmiyorum bunu ailesine de demiş annesi söyledi. Bende bu 10 gün boyunca eve gelmemesini söyledim ki önce kabul etti sonra yine geldi 😬😬 ve odamıza dek girmeye kalktı ama yatak odamıza almadım ,o başka odada uyudu . Bu şekilde arkadaşlar.

Bizim iliskimizde hep cinsellik sorun çünkü adamın problemi var , beni hep gorselligimle vurdu halbuki inanin insanlar tarafından beğenilen ilgi çeken biriyim . Onun için değil kendim için kg verdim ,kendim zaten hep bakimliydim vs. Evim tertemizdir çalışan kadın olduğum halde ama en ufak şeyi başıma vurur , örneğin dün bebeğin mama tabağı tezgahta idi bende işe gitmis yikayamamistim onun için aramış o tezgahtaki tabağı yıka . Herşeyine yetişmeye çalıştığım halde , benimle ilgili en ufak sevgi ilgi.alaka yok yatakta da yok . Ben insanlara heveslenmekten bıktım usandım , yılların hatrina evladımin hatrina ise bu insana köle hizmetçi olmak istemiyorum . Düzelmiyor , 1 gün iyi ise ertesi gün hep ktu .beni sevmediğini söylediğim de ise hahahah yanlış düşünüyorsun diyor eminim sevmiyor
Bu aniden böyle olmamıştır ama 10 sene diyorsunuz
Bu adam zaten hep böyledir
Ve bebekle birlikte de sorumluluk ağır gelmiştir.

Sizin evliliğinizin içinde gerçek bir sevgi yokmuş
O yüzden de bu sorumlulukta ipler kopma noktasına gelmiş

Ve son olarak ;
Sorunlu evlilik
Zaten çocuğunuz olmamış gidip niye tedavi gördünüz
Resmen sorunlu evliliğe bebek getirmek için ekstra çaba sarf etmişsiniz.

Evet şimdi yine yorum yapabilecek arkadaşlar olursa memnun olurum , teşekkür ederim şimdiden .
Evden kovunca 2 gün evvel ertesi sabah beni aradı bende onu umursamadigimi bilsin diye telefonu cevapladım cevaplamasam hah tamam bana trip atiyor filan kafasına girecek biliyorum . Alo dedim, nerdesin dedi ?
Evdeyim dedim , iyi akşam gelip kıyafetlerimi alıp toplayıp gidicem dedi .
😂 Gülüyorum çünkü ayak yaptığını biliyorum ayak bile olmasa inanın umursamam, gerçekten gemileri yaktım . Bende tamam sorun yok dedim suratına kapadım. Gün boyu çocuğumu da alıp pikniğe gittim ailem ve birkaç aile dostu , arkadaşımla topluca . Ara ara evet hezimetin üzüntüsü gelse de artık gerçekten güçlüyüm ,hatta buluştuğum kişilerde asla eski değilsin dediler . Sonrasında akşam tekrar aradı cevapadim ben gelip kıyafetlerini almak için aradığını düşündüm ,alo dedim normalde efendim derim ama efendim bile yumuşak kibar bir kelime diye dilime almadım . O ise şey napiyosun , dedim sana ne (yani bı zahmet sana ne diyeyim)
Evde patates var mı ,bana patates kızartır misin dedi ? Evet arkadaşlar ne komik demi bir önceki gün annemi boşanmak için arayan dengesiz adam 24 saat olmadan bu şekle giriyor çünkü dengesiz . Dedim hayırdır ya , kıyafetlerini almaya gelmeyeceksen çöp poşetine koyup apartman görevlisinin almasi için birakicam . Başladı özür dilerim , sen çok haklısın , aklına lütfen ayrılığı alma ,biz neleri atlattık vs bunu da atlatırız bla bla bla .
Açtım agzimi ,yumdum gözümü . Bugüne dek içimde ne kaldıysa en sert ve ciddi ses tonum ile hitap ettim ,yetersiz olduğu herşeyi söyledim ve asla bu şekilde evliliği sürdürmek istemediğimi ve gerçekten ayrılmak istediğimi defalarca vurguladım ki gerçekten ciddi olduğunun farkında ,farkına vardı . O ise şuan evet yoğun ama evliliğimiz süresince hergun mu,her ay mı.? Hayır . Neyse bana 10 gün ver ,10 gün sonra işlerimi düzeltip.tamamen sana yogunlasacagim diye söz verdi bilmiyorum bunu ailesine de demiş annesi söyledi. Bende bu 10 gün boyunca eve gelmemesini söyledim ki önce kabul etti sonra yine geldi 😬😬 ve odamıza dek girmeye kalktı ama yatak odamıza almadım ,o başka odada uyudu . Bu şekilde arkadaşlar.
Bence adam hala inanmıyor ayrılmak istediğinize.

Evlilik kararı dahil, bunca yıl senin emeğinle sürmüş. Barışıp barışmamak senin bileceğin iş ama bir bu kadar yıl daha yine sadece senin emeğinle sürmesine izin verme.

Cocuk olunca bu erkklere bi haller oluyor
bence çocuk olunca bi hal olmamış
cinsellik hep kötüymüş
adam hep kadından hizmet görmüş

kadın bir de çalışıyor
e çocuk olunca kadın yetişememiş sadece
beyefendinin huyu da beklentileri de aynı aslında, üstelik üstüne bir de alışmışlık var...

Birkaç gün düzelmiş gibi yapar sonra kaldığı yerden devam eder. Sonradan böyle ilgisiz değilmiş hep böyleymiş diye anladım. Cinsellikle ilgili ve daha başka kompleksi olan erkekler bir şekilde üstünlük kurma çabası içinde oluyor. Bunu terapi düzeltir mi bilmiyorum. Ama yani bitirme niyetiniz varsa çocuk iyice büyüyüp algılamadan küçükken ayrılmak daha mantıklı sanki.

Merhaba arkadaşlar, eşimle 10 senelik bir geçmişimiz var 6 sene flört 4 senelik evlilik ve birde bebeğimiz var 8 aylık .
Evliligimiz ara ara tartışmalar olsa da aslında iyi idi ya da ben iyi olduğunu düşünüyordum , ilk 1 sene çocuk istemedik sonrada aylarca korunmasız olunca Dr a gittik eşimin sperm testlerinde sorun vardı . Tedavi sonucu çocuğumuz oldu ,aslında hamileliğimde sorun yok denecek kadar azdı ancak doğum sonrası adam tamamen koptu benden ,ailemle aynı sehirdeyiz bebeğimin kolik oluşu ve eşimin zor bir işte calismasi günlerce evde olmaması derken ailemin yanına gidip kaldım ilk 3 ayı atlatmak için o ilk 3 ayda topu topu birkaç kere gelip bebeğimizi ve beni görmüştür, asla yanyana gelemiyorduk ben bunu istesem bile kendi bir şekilde bahane üretiyordu ,hiçbir özel günümüzü kutlamaz ki bu doğumda da aynı idi halbuki çok bişey beklememistim . Neyse konuya gelelim kendi evimdeyim aylar oldu elini bana surmedi ,dokunmuyor ve adamın kendini eliyle rahatlattigini gördüm bunu kendisiyle konuşunca zamanının olmadığını bu yüzden bunu yaptığını söyledi ve günlerdir bunu söylüyorum ,bir kadın olduğumu hamilelik + sonrası asla aramızda bir iletişim ,ilişki cinsellik olmadığını ve tek dediği yorgunum zamanım yok vs vs ....dünde bu yüzden aramızda tartışma oldu ve artık bunu duzeltmez ise boşanmak istediğimi söyledim,onun bana söylediği ise benim ölmem için dua ettiğini ve pişman olduğunu nefret ettiğini vs . Defolup gitti evi terketti , annemi aramış eşyalarıni alıp boşanmak istediğini söylemiş. Ben aslında daha uzun yazacaktım devamıni yazarim
😱😱

Vakti olmayan bir adamın kendini tatmin etmesi ve yorgunum diye Red etmesi de ekli kendi yapınca hem vakit hem yorgunluk kalmıyor iyi bahane bulmuş...

Gerçekten çok üzücü inanın ne desem doğru olur bilemedim Allah yardımcın olsun rabbim kalbine sıcaklık versin 😔🤲🏻

Bu aniden böyle olmamıştır ama 10 sene diyorsunuz
Bu adam zaten hep böyledir
Ve bebekle birlikte de sorumluluk ağır gelmiştir.

Sizin evliliğinizin içinde gerçek bir sevgi yokmuş
O yüzden de bu sorumlulukta ipler kopma noktasına gelmiş

Ve son olarak ;
Sorunlu evlilik
Zaten çocuğunuz olmamış gidip niye tedavi gördünüz
Resmen sorunlu evliliğe bebek getirmek için ekstra çaba sarf etmişsiniz.
Haklısınız .
Çocuğa gelince belki bencil diyeceksiniz ama ben herhalukarda tabi istemezdim daha iyi bir baba olsun isterdim ki çocuğuna aslında çok iyi ancak o iyi olsun olmasın ben boşandıktan sonra tekrar evlenmeyi düşünmüyorum , çocuk sevgimden ötürü hep düşündüm yoksa inanın asla onun için değil ya da " çocuk yapayım da belki evliliğimiz iyi olur " düşüncesinde bir insan hayatım boyunca ne bu tarz evlilikleri onayladım ne de inandım .

Back