• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gücüm kalmadı

Birgaripkedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2022
161
95
13
Merhaba arkadaşlar, eşimle 10 senelik bir geçmişimiz var 6 sene flört 4 senelik evlilik ve birde bebeğimiz var 8 aylık .
Evliligimiz ara ara tartışmalar olsa da aslında iyi idi ya da ben iyi olduğunu düşünüyordum , ilk 1 sene çocuk istemedik sonrada aylarca korunmasız olunca Dr a gittik eşimin sperm testlerinde sorun vardı . Tedavi sonucu çocuğumuz oldu ,aslında hamileliğimde sorun yok denecek kadar azdı ancak doğum sonrası adam tamamen koptu benden ,ailemle aynı sehirdeyiz bebeğimin kolik oluşu ve eşimin zor bir işte calismasi günlerce evde olmaması derken ailemin yanına gidip kaldım ilk 3 ayı atlatmak için o ilk 3 ayda topu topu birkaç kere gelip bebeğimizi ve beni görmüştür, asla yanyana gelemiyorduk ben bunu istesem bile kendi bir şekilde bahane üretiyordu ,hiçbir özel günümüzü kutlamaz ki bu doğumda da aynı idi halbuki çok bişey beklememistim . Neyse konuya gelelim kendi evimdeyim aylar oldu elini bana surmedi ,dokunmuyor ve adamın kendini eliyle rahatlattigini gördüm bunu kendisiyle konuşunca zamanının olmadığını bu yüzden bunu yaptığını söyledi ve günlerdir bunu söylüyorum ,bir kadın olduğumu hamilelik + sonrası asla aramızda bir iletişim ,ilişki cinsellik olmadığını ve tek dediği yorgunum zamanım yok vs vs ....dünde bu yüzden aramızda tartışma oldu ve artık bunu duzeltmez ise boşanmak istediğimi söyledim,onun bana söylediği ise benim ölmem için dua ettiğini ve pişman olduğunu nefret ettiğini vs . Defolup gitti evi terketti , annemi aramış eşyalarıni alıp boşanmak istediğini söylemiş. Ben aslında daha uzun yazacaktım devamıni yazarim

Bizim iliskimizde hep cinsellik sorun çünkü adamın problemi var , beni hep gorselligimle vurdu halbuki inanin insanlar tarafından beğenilen ilgi çeken biriyim . Onun için değil kendim için kg verdim ,kendim zaten hep bakimliydim vs. Evim tertemizdir çalışan kadın olduğum halde ama en ufak şeyi başıma vurur , örneğin dün bebeğin mama tabağı tezgahta idi bende işe gitmis yikayamamistim onun için aramış o tezgahtaki tabağı yıka . Herşeyine yetişmeye çalıştığım halde , benimle ilgili en ufak sevgi ilgi.alaka yok yatakta da yok . Ben insanlara heveslenmekten bıktım usandım , yılların hatrina evladımin hatrina ise bu insana köle hizmetçi olmak istemiyorum . Düzelmiyor , 1 gün iyi ise ertesi gün hep ktu .beni sevmediğini söylediğim de ise hahahah yanlış düşünüyorsun diyor eminim sevmiyor

Çok uzun zamandır birlikte olduğunuz için duygular ölmüş olabilir mi ? Sadece cinsellik değil mesele. Sizi ve bebeği gelip görmemesi daha büyük bir problem bence.
Evet zaten bu yüzden de çok sorun oldu ailesi devreye girdi , hiçbirinin suçu günahı yok annesinin asla bu evlilik bitmemesi için çabasının farkındayım ve ailesine nasıl deseydim bu durumu dün kvalidem aradı anlattım olanları,buarada ailesi tatile gitmişti ev anahtarları oglunda var onlara gidip kalmış

Güzel giden bi evliliğin bu duruma gelmiş olması çok çok üzücü.
Üstelik bir de bebeğiniz var artık.
Fakat sizin hiç bi suçunuz yok.
Eşiniz balataları yakmış tabiri caizse.
Yani bilmiyorum bebek mi tetikledi niye böyle oldu inanın zor bi durum çok üzüldüm adınıza.
Bu bebek sürecinde ve ayrı kalmanızın da etkisiyle uzaklaşmış sanırım.
Size sarf ettiği sözler çok kırıcı.
Biraz daha sabredin gözlemleyin.
Kavgadan uzak durmaya çalışın.
Baktınız durum değişmiyor o zaman boşanmayı düşünürsünüz.
Geride de asla bi pişmanlığınız kalmaz.
Fakat bu adam çok pişman olur buraya yazıyorum.
Çok perişan olur ve lakin geç olur.
Sizi, kendini düşünmese bebeğini düşünseydi bari.
Sonunu iyi görmüyorum bu adamın.
Allah yardımcınız olsun.

Bizim iliskimizde hep cinsellik sorun çünkü adamın problemi var , beni hep gorselligimle vurdu halbuki inanin insanlar tarafından beğenilen ilgi çeken biriyim . Onun için değil kendim için kg verdim ,kendim zaten hep bakimliydim vs. Evim tertemizdir çalışan kadın olduğum halde ama en ufak şeyi başıma vurur , örneğin dün bebeğin mama tabağı tezgahta idi bende işe gitmis yikayamamistim onun için aramış o tezgahtaki tabağı yıka . Herşeyine yetişmeye çalıştığım halde , benimle ilgili en ufak sevgi ilgi.alaka yok yatakta da yok . Ben insanlara heveslenmekten bıktım usandım , yılların hatrina evladımin hatrina ise bu insana köle hizmetçi olmak istemiyorum . Düzelmiyor , 1 gün iyi ise ertesi gün hep ktu .beni sevmediğini söylediğim de ise hahahah yanlış düşünüyorsun diyor eminim sevmiyor

Bence adamin kompleksleri var. Veya aslinda bir paravan evlilikti ve cocuk olunca "mission accomplished" diye birakti. Sizi bu kadar itmesinin baska aciklamasi yok bana göre

Sizde ;
"Hahahahhaha böyle devam edersen bosaniriz o halde" deyin..
Dedim zaten bu yüzden defolup gitti ,üstüme yürüdü ama bişey yapmadı yapamaz çünkü biliyor ki direkt kades i tiklayacagim ya da apartmandan utanıyor biliyor ki ailem altında kalmaz . Babasız büyüdüm ,erkek kardeşlerim var annem ve kardeşlerim çok korumacı .

Dedim zaten bu yüzden defolup gitti ,üstüme yürüdü ama bişey yapmadı yapamaz çünkü biliyor ki direkt kades i tiklayacagim ya da apartmandan utanıyor biliyor ki ailem altında kalmaz . Babasız büyüdüm ,erkek kardeşlerim var annem ve kardeşlerim çok korumacı .
İyi ettin,eline ağzına sağlık..

Çok üzülüyorum çok ..ben hata yaptım en başta çok kucuktuk benim degimimle 24 yaşında tanıştık suan ki kafamla asla o zaman bir değil ,ben yeni bir zorlu iliskiden çıkmıştım.o benim bir başkasını sevdigimi bile bile senelerce çabaladı ve bende onun verdiği emeği değere karşılık gerçekten aşık oldum ama hep bir agrasiflik hep bir bıkkınlık vardı ,sevgiliyken tek sorun evliligimizi sürekli ertelemekti.

Merhaba arkadaşlar, eşimle 10 senelik bir geçmişimiz var 6 sene flört 4 senelik evlilik ve birde bebeğimiz var 8 aylık .
Evliligimiz ara ara tartışmalar olsa da aslında iyi idi ya da ben iyi olduğunu düşünüyordum , ilk 1 sene çocuk istemedik sonrada aylarca korunmasız olunca Dr a gittik eşimin sperm testlerinde sorun vardı . Tedavi sonucu çocuğumuz oldu ,aslında hamileliğimde sorun yok denecek kadar azdı ancak doğum sonrası adam tamamen koptu benden ,ailemle aynı sehirdeyiz bebeğimin kolik oluşu ve eşimin zor bir işte calismasi günlerce evde olmaması derken ailemin yanına gidip kaldım ilk 3 ayı atlatmak için o ilk 3 ayda topu topu birkaç kere gelip bebeğimizi ve beni görmüştür, asla yanyana gelemiyorduk ben bunu istesem bile kendi bir şekilde bahane üretiyordu ,hiçbir özel günümüzü kutlamaz ki bu doğumda da aynı idi halbuki çok bişey beklememistim . Neyse konuya gelelim kendi evimdeyim aylar oldu elini bana surmedi ,dokunmuyor ve adamın kendini eliyle rahatlattigini gördüm bunu kendisiyle konuşunca zamanının olmadığını bu yüzden bunu yaptığını söyledi ve günlerdir bunu söylüyorum ,bir kadın olduğumu hamilelik + sonrası asla aramızda bir iletişim ,ilişki cinsellik olmadığını ve tek dediği yorgunum zamanım yok vs vs ....dünde bu yüzden aramızda tartışma oldu ve artık bunu duzeltmez ise boşanmak istediğimi söyledim,onun bana söylediği ise benim ölmem için dua ettiğini ve pişman olduğunu nefret ettiğini vs . Defolup gitti evi terketti , annemi aramış eşyalarıni alıp boşanmak istediğini söylemiş. Ben aslında daha uzun yazacaktım devamıni yazarim
Baya bişeyler eksilmiş ama yazınızın sonundaki cümleler ne öyle
Dkka durulmaz yanında ık mık etsin özür dilesin gerçi bişey değiştirmiyo ama ne bileyim bunlar düşmanına söylenmez
Sus sen kimsin köpek (kocanıza dedim) Figüran bile olamayan kocanıza
Tüm haklarınızı alın boşanırken
Terbiyesiz adam

Güzel giden bi evliliğin bu duruma gelmiş olması çok çok üzücü.
Üstelik bir de bebeğiniz var artık.
Fakat sizin hiç bi suçunuz yok.
Eşiniz balataları yakmış tabiri caizse.
Yani bilmiyorum bebek mi tetikledi niye böyle oldu inanın zor bi durum çok üzüldüm adınıza.
Bu bebek sürecinde ve ayrı kalmanızın da etkisiyle uzaklaşmış sanırım.
Size sarf ettiği sözler çok kırıcı.
Biraz daha sabredin gözlemleyin.
Kavgadan uzak durmaya çalışın.
Baktınız durum değişmiyor o zaman boşanmayı düşünürsünüz.
Geride de asla bi pişmanlığınız kalmaz.
Fakat bu adam çok pişman olur buraya yazıyorum.
Çok perişan olur ve lakin geç olur.
Sizi, kendini düşünmese bebeğini düşünseydi bari.
Sonunu iyi görmüyorum bu adamın.
Allah yardımcınız olsun.
Ben ajitasyon derdinde değilim ama yetim bir kız çocuğu idim ve sadece onun sevgisine sarılmaya çalıştım o ise iteledi . Cahil değilim , üni mezunuyum kamudayim kimseye maddi olarak bağlantım yok ,yani şükürler olsun herşeyin altından kalkarım ama psikolojik olarak bittim 10 senemi aldı ve ben bu durumu evet biliyorum ancak boşanma ile halledebilirim ancak hezimete bu denli ugramam,benim duygularımın gururumun bu denli incinmesi ki çok duygusal kisiligimmvar

Baya bişeyler eksilmiş ama yazınızın sonundaki cümleler ne öyle
Dkka durulmaz yanında ık mık etsin özür dilesin gerçi bişey değiştirmiyo ama ne bileyim bunlar düşmanına söylenmez
Sus sen kimsin köpek (kocanıza dedim) Figüran bile olamayan kocanıza
Tüm haklarınızı alın boşanırken
Terbiyesiz adam
Öyle karman cormanim ki inanın düzgün yazabilecegimi zaten dusunmedim

Çok kırgınım ama güçlü olmam lazım ,çocuğuma sarilmam lazım . Keşke birazcık kötü olsaydım örnek aldığım kötüler değil ama ben herşeyin altında kalıp ezilmekten yoruldum . Annemin" biz sana söylemiştik ,bundan koca olmaz" lafları, benim insanlar karşısında ezilmem . Benim kendime olan güvenimi bu insan bitirdi , kendime hiçbir mana da guvenemiyorum çünkü beni herseyimle eleştirdi ,tipimle gorunusumle ki kg evet aldım ama verdiğim zamanlarda aynı idi adam beni beğenmiyor buna o kadar eminim ki . Peki benim burada suçum inanmak miydi ? Ben zaten dolu dolu mutlu olan biri hiç değildim ki ,hayatıma niçin bir sürü hayalle vaat ile girdi peki niye evlendi niçin çocuk olsun diye diretti. Yoruldum en çokta insanlara hayran kalmaktan ne kadar güzel seviliyorlar diye

Ben ajitasyon derdinde değilim ama yetim bir kız çocuğu idim ve sadece onun sevgisine sarılmaya çalıştım o ise iteledi . Cahil değilim , üni mezunuyum kamudayim kimseye maddi olarak bağlantım yok ,yani şükürler olsun herşeyin altından kalkarım ama psikolojik olarak bittim 10 senemi aldı ve ben bu durumu evet biliyorum ancak boşanma ile halledebilirim ancak hezimete bu denli ugramam,benim duygularımın gururumun bu denli incinmesi ki çok duygusal kisiligimmvar
Sizi çok iyi anlıyorum.
Güçlü bi duruşunuz var.
Hiç eyvah dünya başıma yıkıldı gibi bir izlenim vermediniz bana.
Bu yüzden sizi takdir ettim.
Biliyorum ki tek derdiniz evladınızın iyiliği.
Eğer beyefendi bunu düşünmeyecek kadar bencilse size zaten eyvallah demek düşer.
Çok şükür mesleğiniz varmış olmasa ne olur insan temizlik yapar, kasiyerlik yapar yine bakar büyütür evladını.
Diyorum ya bu hikayede yanan siz olmazsınız.
Bu bencil adam olur fakat iş işten geçmiş olur.
Eğer tükendiğinizi düşünüyorsanız hiç katlanmayın böyle birine.
Dünyaya bir kere geliyoruz. Mutlu olmak sizin de hakkınız . Bi 10 sene daha çekseniz bu adamı size getirisi ne olacak? Yoksa götürüsü mü daha fazla olacak? Bütün bunları etraflıca düşünüp ona göre karar verin.

Sizi çok iyi anlıyorum.
Güçlü bi duruşunuz var.
Hiç eyvah dünya başıma yıkıldı gibi bir izlenim vermediniz bana.
Bu yüzden sizi takdir ettim.
Biliyorum ki tek derdiniz evladınızın iyiliği.
Eğer beyefendi bunu düşünmeyecek kadar bencilse size zaten eyvallah demek düşer.
Çok şükür mesleğiniz varmış olmasa ne olur insan temizlik yapar, kasiyerlik yapar yine bakar büyütür evladını.
Diyorum ya bu hikayede yanan siz olmazsınız.
Bu bencil adam olur fakat iş işten geçmiş olur.
Eğer tükendiğinizi düşünüyorsanız hiç katlanmayın böyle birine.
Dünyaya bir kere geliyoruz. Mutlu olmak sizin de hakkınız . Bi 10 sene daha çekseniz bu adamı size getirisi ne olacak? Yoksa götürüsü mü daha fazla olacak? Bütün bunları etraflıca düşünüp ona göre karar verin.
Ben somut hicbisey derdinde değilim ama adam sevmiyor eminim yani ben demedim bana şunu alsa mutlu olurum,bana bunu yapsa mutlu olurum ama hicbirseye çabası da yok ha sevgili ikende ahım şahım değildi ama yine de hissediyordum en ufak şeyden beni sevdiğini . Biraz önce aradı ,dünden sonra ilkkez . Akşam gelip kıyafetlerini toplayacakmis bende tamam dedim kapattım . Ona dur diyemem demem de çünkü zamanında çok dedim bende de yok eski sevgi sadece çocuğum için belki düzelir dedim ama aynı .

Back