bende onun planını yapıyorum biliyor musun olsa bile diyorum bir süre söylemeyeyim kesinleşsin sağlıklı olsun öyle. tabi dayanabilir miyim bilmiyorum:) burası da öğretmenler topiği gibi olmuş herkes öğretmen sanırım :) andean biizm okuldaki bir hoca her 1. sınıf okuttuğumda 10 yıl yaşlanıyorum derdi :) zor yani Allah tan bitmiş:) artık rahatça kafanda rahat daha kolay olur umarım :) bende anneme bile her sorduğunda daha erken diyorum((ama çok istiyorummm
bende onun planını yapıyorum biliyor musun olsa bile diyorum bir süre söylemeyeyim kesinleşsin sağlıklı olsun öyle. tabi dayanabilir miyim bilmiyorum:) burası da öğretmenler topiği gibi olmuş herkes öğretmen sanırım :) andean biizm okuldaki bir hoca her 1. sınıf okuttuğumda 10 yıl yaşlanıyorum derdi :) zor yani Allah tan bitmiş:) artık rahatça kafanda rahat daha kolay olur umarım :) bende anneme bile her sorduğunda daha erken diyorum((ama çok istiyorummm
ben yarıyıl tatilinin başladığı pazartesi günü annemlerde öğrenmiştim hamile olduğumu. o nedenle saklayamamıştım. biranda herkes duymuştu. ama bu kez kimseye söylemeyeceğim. ama nasıl saklanır onuda bilemem öyle bir mide bulantısı oluyor ki lavaboya arkadaş oluyorsun. binadaki tüm kokuları seçebilyordum.bende anasınıfı öğretmeniyim. :) her yıl sil baştan... bu senekiler oldukça sinir bozucuydu. sırf okul sütü içmemek için bebeğimin ölmesini okul sütüne bağladılar. güler misin ağlar mısın :)
evimde bir koli okul sütü var cnm süt almıyom artık marketten :) tatlı kek vs de kullanmak iyi de yakında yoğurt yapıcam onlardan :)
kızlar ben de hamile kalınca okuldaki arkadaşlara söylemicem sadeceailelere söylerim de okuldakiler bilmesin yoksa her gün beni incelerler kilo alıp almadığımı :)
bence ailene söyleme okuldakilere söyle çünkü o süre içinde sürekli doktora gideceğin için özellikle okul idaresinin bilmesi önemli. aileye söylemeyi düşünmüyorum çünkü çok kasıyorlar beni. özellikle anneler çok evham yapıyor. bence günlük süt iç migrosta falan var. paket sütleri tavsiye etmemişlerdi bana. birde hazır meyve sularını içmeyin. kolay hamile kalmanın bir yoluda bol bol taze meyve ve antep fıstığı yemek. antepte çalıştığım için kilo kilo almış yemiştim ben öncesinde. yumurtlama kalitesini arttırıyormuş.
bizim idarede baya sıkıntılıbende matematik öğretmeniyim kabus gbi (( eşim dışında ilk 2 3 ay kimse bilmesin diyorum ama yazın olursa mecbur öğrenecekler . bende yorgunum çok bu yıl çok kastım sbs falan derken... ama tatili bayram sonrasına bıraktık o yüzden şuan baya mutsuzum allahtan memlekete gidicem.
bizim idarede baya sıkıntılıbende matematik öğretmeniyim kabus gbi (( eşim dışında ilk 2 3 ay kimse bilmesin diyorum ama yazın olursa mecbur öğrenecekler . bende yorgunum çok bu yıl çok kastım sbs falan derken... ama tatili bayram sonrasına bıraktık o yüzden şuan baya mutsuzum allahtan memlekete gidicem.
merhaba arkadaşlar adet dönemime 10 gün var ama 4 gündür çok sancım var kasılmalarım, bel ağrım var birde göğüslerimde büyümeye başladı. Adet öncesi bunları yaşıyorum ama 1-2 gün kalası ilaçta alamıyorum sonucu öğrenmeden aranızda aynı şeyleri yaşayan varsa paylaşmanızı rica ediyorum.
bence durumu öğrenince herşey değişir gibime geliyor:) dayanamayıp hemen herkese de söyleyebiliriz :)
canım bebeğin kesesini görmeden kalp atışlarını duymadan sadece kendi anneme söyleyeceğim. bebeğin kalp atışlarını duyduktan sonra herkese ilan ederim nasipse :)
rabbim o günleri göstersinde canım inşallah....birbirimize ilan ederiz bizde buradan
emel adım :)) de de :)) walla sabırsızlıkla bekliyrum şu 20 gün çok önemli heralde okul bitse tamamen(
malesef( ve boş durmaktan ve sıkıntıdan patlıcm gbime geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?