- 23 Aralık 2013
- 251
- 195
- 303
- Konu Sahibi askitotomsu
-
On iki yıldir çalışıyorum. Bugüne kadar birikim yapamadım çünkü düğün borcu, ev eşyası, ev taksidi ve şu malum bahçenin odemesi için tüm kazancimi eline saydım. Gelinligimi bile kendim ödedim. Anası nişan alışverişine gidelim ne istersen al deyip kasada bana yikmisti faturayı. Hiç unutamam bunları. Çok şükür maddi beklentim hiç olmadı ama bu kadar enayi yerine konmak da zoruma gitti. İşte en son o bahçeye de ev kondurdular ya benden gizli... İnsanlar diyor ki anasıdır, gidip gelsin ne karisiyorsun. Ben gitmesini hiç engellemedim ama her gidişinde ya dolduruyorlar ya yüksek meblağ para istiyorlar. İşte bu bahçe meselesini de eşim oraya gidince kabul ettirmisler.Tüm mesajlarınızı okudum alıntılamadan yazıcam.
Sizin sorununuz eş ailesinden çok daha fazla eşinizle.
Evet aile büyük sorunlu fakat dengeyi eşiniz hiç sağlayamadığı gibi bir de çomak sokup deşiyor.
Öğretmenim diyorsunuz şu an çalışmıyorsunuz sanıyorum. Kpss zorlayın evdeyken, belliki bu adamla bi geleceğiniz yok, yanındayken yapabileceğiniz tüm olanakları kullanın
Benim kvde de sizinki kadar olmasa da çok sorunludur, lohusayken canıma okuduğu için 3 senedir minımum görüşüyorum. Ama eşim her gün günde 2-3 arar o kapatır aynı sizinki gibi kardeşi babası... fakat dengeyi kuruyor, evdeki birşeyi anlatmaz.
aile işin içine girince evlilik zor toparlanıyor zaten bi de böyle bi eşle gelecek çok zor..
siz kaybetme korkusu hiç yaşatmamısınız hep vermişinizOn iki yıldir çalışıyorum. Bugüne kadar birikim yapamadım çünkü düğün borcu, ev eşyası, ev taksidi ve şu malum bahçenin odemesi için tüm kazancimi eline saydım. Gelinligimi bile kendim ödedim. Anası nişan alışverişine gidelim ne istersen al deyip kasada bana yikmisti faturayı. Hiç unutamam bunları. Çok şükür maddi beklentim hiç olmadı ama bu kadar enayi yerine konmak da zoruma gitti. İşte en son o bahçeye de ev kondurdular ya benden gizli... İnsanlar diyor ki anasıdır, gidip gelsin ne karisiyorsun. Ben gitmesini hiç engellemedim ama her gidişinde ya dolduruyorlar ya yüksek meblağ para istiyorlar. İşte bu bahçe meselesini de eşim oraya gidince kabul ettirmisler.
Ben eşimi biliyorum. Fitne bir aile, fitne bir çocuk yetiştirmiş bu kadar. Eşimin abisi, tapumuzu üzerine geçirmeye çalışmıştı eskiden. Kendileri neyse yetiştirdikleri o
Bende eşimin ailesi ile arama mesafe koydum. Eşime de söylemedim, evime çağırmıyorum, evlerine gitmiyorum, aramıyor sormuyorum. Eşimde neden gitmiyorsun vs demiyor, o yüzden rahatım.Tüm mesajlarınızı okudum alıntılamadan yazıcam.
Sizin sorununuz eş ailesinden çok daha fazla eşinizle.
Evet aile büyük sorunlu fakat dengeyi eşiniz hiç sağlayamadığı gibi bir de çomak sokup deşiyor.
Öğretmenim diyorsunuz şu an çalışmıyorsunuz sanıyorum. Kpss zorlayın evdeyken, belliki bu adamla bi geleceğiniz yok, yanındayken yapabileceğiniz tüm olanakları kullanın
Benim kvde de sizinki kadar olmasa da çok sorunludur, lohusayken canıma okuduğu için 3 senedir minımum görüşüyorum. Ama eşim her gün günde 2-3 arar o kapatır aynı sizinki gibi kardeşi babası... fakat dengeyi kuruyor, evdeki birşeyi anlatmaz.
aile işin içine girince evlilik zor toparlanıyor zaten bi de böyle bi eşle gelecek çok zor..
İşin çok zor Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bi an önce kendine güzel bir hayat kurarsınOn iki yıldir çalışıyorum. Bugüne kadar birikim yapamadım çünkü düğün borcu, ev eşyası, ev taksidi ve şu malum bahçenin odemesi için tüm kazancimi eline saydım. Gelinligimi bile kendim ödedim. Anası nişan alışverişine gidelim ne istersen al deyip kasada bana yikmisti faturayı. Hiç unutamam bunları. Çok şükür maddi beklentim hiç olmadı ama bu kadar enayi yerine konmak da zoruma gitti. İşte en son o bahçeye de ev kondurdular ya benden gizli... İnsanlar diyor ki anasıdır, gidip gelsin ne karisiyorsun. Ben gitmesini hiç engellemedim ama her gidişinde ya dolduruyorlar ya yüksek meblağ para istiyorlar. İşte bu bahçe meselesini de eşim oraya gidince kabul ettirmisler.
Ben eşimi biliyorum. Fitne bir aile, fitne bir çocuk yetiştirmiş bu kadar. Eşimin abisi, tapumuzu üzerine geçirmeye çalışmıştı eskiden. Kendileri neyse yetiştirdikleri o
Böyle saçmalıklar yapmasalar kadın sevecekti! Kendileri kadını bu hale getirmiş. Dikkatli okuyunEvlenmek icin evlenmissiniz, kocanizi zerre kadar sevmiyorsunuz..Annesinden bu kadar tiksindiginiz bir adami nasil sevebilirsiniz ki zaten..O adami o pis dediginiz kadin buyuttu..Bir de sevmediginiz adamdan cocuk yapma gafletine dusmussunuz..Cocuga yazik,kocaya yazik, size de yazik..Bosanin
Evlenmek için evlenilir mi?Evlenmek icin evlenmissiniz, kocanizi zerre kadar sevmiyorsunuz..Annesinden bu kadar tiksindiginiz bir adami nasil sevebilirsiniz ki zaten..O adami o pis dediginiz kadin buyuttu..Bir de sevmediginiz adamdan cocuk yapma gafletine dusmussunuz..Cocuga yazik,kocaya yazik, size de yazik..Bosanin
Seviyordum da.. benim birini sevmemem için defalarca bile isteye bana zarar vermesi lazımBöyle saçmalıklar yapmasalar kadın sevecekti! Kendileri kadını bu hale getirmiş. Dikkatli okuyun
Ben sizin yerinizde olsam bütçeyi ayırırım. Çift maaş az da bize yedirsin diyorlar. Bundan sonra borçlar yarı yarıya, harcananlar yarı yarıya, aileme de her ay şu kadar para yollayacağım derim. Maaşıma güvenme derim. Ciddi anlamda maaşınızı yedirmeyin. Bırakın bir yokluk çeksin. Bakalım o zaman da böyle anasıma babasına yedirebiliyor mu??On iki yıldir çalışıyorum. Bugüne kadar birikim yapamadım çünkü düğün borcu, ev eşyası, ev taksidi ve şu malum bahçenin odemesi için tüm kazancimi eline saydım. Gelinligimi bile kendim ödedim. Anası nişan alışverişine gidelim ne istersen al deyip kasada bana yikmisti faturayı. Hiç unutamam bunları. Çok şükür maddi beklentim hiç olmadı ama bu kadar enayi yerine konmak da zoruma gitti. İşte en son o bahçeye de ev kondurdular ya benden gizli... İnsanlar diyor ki anasıdır, gidip gelsin ne karisiyorsun. Ben gitmesini hiç engellemedim ama her gidişinde ya dolduruyorlar ya yüksek meblağ para istiyorlar. İşte bu bahçe meselesini de eşim oraya gidince kabul ettirmisler.
Sene başından beri izindeyim. Bunu bilmelerine rağmen birkaç günlük lohusayken bize gelip arazi ve ev almak için para istedi babasi. Biz memur maaşıyla nerden alıp bunlara niye vereceksek? Bir de birlikte oturalim dedi. O halde bile sinirimi bozdular da eşim müdahale etmedi.Ben sizin yerinizde olsam bütçeyi ayırırım. Çift maaş az da bize yedirsin diyorlar. Bundan sonra borçlar yarı yarıya, harcananlar yarı yarıya, aileme de her ay şu kadar para yollayacağım derim. Maaşıma güvenme derim. Ciddi anlamdalmaaşınızı yedirmeyin. Bırakın bir yokluk çeksin. Bakalım o zaman da böyle anasıma babasına yedirebiliyor mu??
Aynen, yapılması gereken bu.Ben sizin yerinizde olsam bütçeyi ayırırım. Çift maaş az da bize yedirsin diyorlar. Bundan sonra borçlar yarı yarıya, harcananlar yarı yarıya, aileme de her ay şu kadar para yollayacağım derim. Maaşıma güvenme derim. Ciddi anlamda maaşınızı yedirmeyin. Bırakın bir yokluk çeksin. Bakalım o zaman da böyle anasıma babasına yedirebiliyor mu??
Bende sizin gibiyim işte. O yüzden çok çok çok iyi anlıyorum. Eğer eşiniz böyle inatlaşmadayddi siz mesafe koyarak uzak durabilirdnz ailesinden ne diyim Rabbim yardımcın olsunSeviyordum da.. benim birini sevmemem için defalarca bile isteye bana zarar vermesi lazım
Suçluyum tabii ki.Aynen, yapılması gereken bu.
belliki uzun zamandır evlisiniz, kv daha nişanlıyken göstermiş yüzünü hala daha gider öperdim, hediye alırdım diyorsunuz. Hadi Bir verilir unutulur, iki verilir affedilir de bu kadar hata yapılır mı? Maddi-manevi kaç yıldır kendinizi neden sömürtüyorsunuz ki? Kırılmayın ama bence artık siz de suçlusunuz
Aynen öyle. Aileme düşmanlık etmese yine aynı enayilige devam ederdim ben. Allah size de kolaylık versin. Siz çözümü nasıl buldunuzBende sizin gibiyim işte. O yüzden çok çok çok iyi anlıyorum. Eğer eşiniz böyle inatlaşmadayddi siz mesafe koyarak uzak durabilirdnz ailesinden ne diyim Rabbim yardımcın olsun
Amin canım. Ben başta çok samimi idim zamanla bazı konularda enayi yerine konduğumu farkettim, son zamanlarda da bŞka başka şeylere şahit olunca ilişkimi kestim aylardır evlerine gitmiyorum kayınvalidemi severdim ama onda da çok rahatsız edici şeyler gördüm bende uzak duruyorum, böyle daha huzurluyum. Zaten eşim anneme ablama git ara vs diyen biri değilAynen öyle. Aileme düşmanlık etmese yine aynı enayilige devam ederdim ben. Allah size de kolaylık versin. Siz çözümü nasıl buldunuz
Su yazdikkarinizi ben düşünmüsüm de siz yazmışsınız gibi...Her konunuza arada yazdıklarınıza ayrı şaşırıyorum.
Nişanlıyken belli olan aileye neden iyi davrandiniz yıllarca?
Aklı başında, eğitimli, maddi olarakta kimseye bağımlı olan bir kadinken neden kendinizi bu kadar sömürttünüz?
Şimdi bunları yazmanın bir anlamı yok belki ama bu öfke patlamaları yıllarını birikimi.
Eşiniz ve ailesine söyleyecek söz yok ama kendinizi de bu raddeye kadar getiren sizsiniz birazda.
Çalışmaya başlayınca ayirin bütçeleri, kendiniz birikim yapın ama meseleniz sadece para değil sizin. Eşiniz her konuda ailesinin fikrini sizden önde tutuyor yazdıklarınizdan çıkan. Ben bunun bir çözümü olacağını sanmıyorum.
2 küçük çocukla boşanmak de gözünüzü korkutabilir normal geliyor bu bana ama onlar biraz büyüyene kadar sabredip, eşinizden bekletinizi sıfırlamaya çalışın. Hala ümidiniz olduğu için bu kadar öfkelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?