- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Doğumcada kendini tuhaf hissediceksin.tekme yok diye hatta bir süre buna üzülebilirsim çok kısa süre sonra hamileliğini özliyceksinHaklisin canim cok cabuk geciyor zaman :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumcada kendini tuhaf hissediceksin.tekme yok diye hatta bir süre buna üzülebilirsim çok kısa süre sonra hamileliğini özliyceksinHaklisin canim cok cabuk geciyor zaman :)
Doğumcada kendini tuhaf hissediceksin.tekme yok diye hatta bir süre buna üzülebilirsim çok kısa süre sonra hamileliğini özliyceksin.aynı benim gibi bende bebek istiyorum ama olmadi daha bakalım kısmet
Umarim dogunca da geceleri boyle yormazlar :)
Valla bende öyle düşünüyordum nasıl doğurucm ben diye ?kolay dı doğumum.brnde orta 1 de çikmaya basladım eşinle 17 yaşinda evlendim.21 de kızım dünyaya geldi.8 .yılımıza giriyor evliliğimiz.komsu oldugumuz için okul dönrmimizi bile biliyoruz o yüzden bizde tqkılırız arqda öyleAaa :) ilk defa sende duyuyorum öğle inşallah en kisa zamanda hamile kalırsın kardes olur hem..
eşimle onu konuşuyoruz şuan ay nasıl doğuracagüm ben die
esimde sen buyudunde anne mi oldun diyor biz eşimle 15 yasimdayken tanıştık 18 de evlendim 19 da hamile kaldım :)
Valla bende öyle düşünüyordum nasıl doğurucm ben diye ?kolay dı doğumum.brnde orta 1 de çikmaya basladım eşinle 17 yaşinda evlendim.21 de kızım dünyaya geldi.8 .yılımıza giriyor evliliğimiz.komsu oldugumuz için okul dönrmimizi bile biliyoruz o yüzden bizde tqkılırız arqda öyle
Hıç korkma benim kardeşim kan aldırmaya gidemezdi hastaneye dığurdu o doğurduktan sonra herkes dogurur.bayılırdı kan alınırkenRabbim verir sabrini. .
sen doğumu tadmis insansın ben çok çok yabanciyim bu konuda ve korkularim büyük![]()
Hıç korkma benim kardeşim kan aldırmaya gidemezdi hastaneye dığurdu o doğurduktan sonra herkes dogurur.bayılırdı kan alınırken
Aynen valla.tansiyonun olabilir ölç düzenli yaz onlarıBende öğle ne zaman kan versem kendimi 2 dj sonra sedyede buluyorum yanlız kan vermemem ve kan alan kişiye söylerim durumumu birde hastanede laboratuarda kan alma bölümde çalıştımkomik dimi. .
Kızlar ya bebis tekme arttıkça carpintim oluyor sizce normal mi bu ?
Aynen valla.tansiyonun olabilir ölç düzenli yaz onları
Bende öyle yapmiştim ya ondqn biliyorum yok canım cahillik ne demek.Doğru söylüyorsun BACIM dur öğle yapayım hiç aklıma gelmedi cahillik tabi![]()
Gözün aydın cnm darısı başımıza ama baya geç hissetmişsin ben kızımda 16 haftada hissettim bunda ufak ufak hissetmeye başladım bir kaç haftaya tam hissederim inşallah..Kizlaaaaarrrr iki dakika once ilk defa bu kadar guclu hissedigim tekmesini tam 3 kez vurdu bir an ne oluyor dedim ufak ufak zorla hissedigim hareketleri guclendi sanirim.cok mutluyum iki gozum iki cesme suan allahim cok sukur herkeze nasip et sizle paylasmak istedim.
18+5im :)
Benm gibi genc hamile biri daha var :) bnde aynı sen gibiyim cnm 15 yasnda tanıs 18 evlen 19 hamilyim ve 24 haftalığım sen nekadarlıksn :)Aaa :) ilk defa sende duyuyorum öğle inşallah en kisa zamanda hamile kalırsın kardes olur hem..
eşimle onu konuşuyoruz şuan ay nasıl doğuracagüm ben die
esimde sen buyudunde anne mi oldun diyor biz eşimle 15 yasimdayken tanıştık 18 de evlendim 19 da hamile kaldım :)
Bende öyle yapmiştim ya ondqn biliyorum yok canım cahillik ne demek.
Gözün aydın cnm darısı başımıza ama baya geç hissetmişsin ben kızımda 16 haftada hissettim bunda ufak ufak hissetmeye başladım bir kaç haftaya tam hissederim inşallah..
Benm gibi genc hamile biri daha var :) bnde aynı sen gibiyim cnm 15 yasnda tanıs 18 evlen 19 hamilyim ve 24 haftalığım sen nekadarlıksn :)
sen prensesini bekliyosun galiba bnde prensimi rabbm saglıkla gucağımıza almayı nasip eder inşallah cnmAaa aynı evet bende 18+6 yim bugün :)
Ne güzel
sen prensesini bekliyosun galiba bnde prensimi rabbm saglıkla gucağımıza almayı nasip eder inşallah cnm
Doktorunun haber var mi?benim tansıyonum birkaç kez yüksel çikinca doktor takip ettirdi ve birkaç şeyle daha birlesince preklampsi geçitdiğim ortaya çıktı doktorum 6-7haftaya dogum yaparsın dedi ve yaptım tansıyonum yükseldi erken doğum oldu.he buarada düşük tansiyon o kadar önrmli değil diye biliyorum tavii aşiri derecede süşmediyseIlk bebisim o yüzden not aliyim ben genelde ne zaman olctursem düşük çıkıyor.
Doktorunun haber var mi?benim tansıyonum birkaç kez yüksel çikinca doktor takip ettirdi ve birkaç şeyle daha birlesince preklampsi geçitdiğim ortaya çıktı doktorum 6-7haftaya dogum yaparsın dedi ve yaptım tansıyonum yükseldi erken doğum oldu.he buarada düşük tansiyon o kadar önrmli değil diye biliyorum tavii aşiri derecede süşmediyse