Guclu Attigi Ilk tekmesi :)

Doğumcada kendini tuhaf hissediceksin.tekme yok diye hatta bir süre buna üzülebilirsim çok kısa süre sonra hamileliğini özliyceksin:-).aynı benim gibi bende bebek istiyorum ama olmadi daha bakalım kısmet

Aaa :) ilk defa sende duyuyorum öğle inşallah en kisa zamanda hamile kalırsın kardes olur hem..
:KK76: eşimle onu konuşuyoruz şuan ay nasıl doğuracagüm ben die :oops: esimde sen buyudunde anne mi oldun diyor biz eşimle 15 yasimdayken tanıştık 18 de evlendim 19 da hamile kaldım :)

Aaa :) ilk defa sende duyuyorum öğle inşallah en kisa zamanda hamile kalırsın kardes olur hem..
:KK76: eşimle onu konuşuyoruz şuan ay nasıl doğuracagüm ben die :oops: esimde sen buyudunde anne mi oldun diyor biz eşimle 15 yasimdayken tanıştık 18 de evlendim 19 da hamile kaldım :)
Valla bende öyle düşünüyordum nasıl doğurucm ben diye ?kolay dı doğumum.brnde orta 1 de çikmaya basladım eşinle 17 yaşinda evlendim.21 de kızım dünyaya geldi.8 .yılımıza giriyor evliliğimiz.komsu oldugumuz için okul dönrmimizi bile biliyoruz o yüzden bizde tqkılırız arqda öyle

Valla bende öyle düşünüyordum nasıl doğurucm ben diye ?kolay dı doğumum.brnde orta 1 de çikmaya basladım eşinle 17 yaşinda evlendim.21 de kızım dünyaya geldi.8 .yılımıza giriyor evliliğimiz.komsu oldugumuz için okul dönrmimizi bile biliyoruz o yüzden bizde tqkılırız arqda öyle

Rabbim verir sabrini. .
sen doğumu tadmis insansın ben çok çok yabanciyim bu konuda ve korkularim büyük :KK43:

Hıç korkma benim kardeşim kan aldırmaya gidemezdi hastaneye dığurdu o doğurduktan sonra herkes dogurur.bayılırdı kan alınırken

Bende öğle ne zaman kan versem kendimi 2 dj sonra sedyede buluyorum yanlız kan vermemem ve kan alan kişiye söylerim durumumu birde hastanede laboratuarda kan alma bölümde çalıştım :KK70: komik dimi. .

Kızlar ya bebis tekme arttıkça carpintim oluyor sizce normal mi bu ?

Bende öğle ne zaman kan versem kendimi 2 dj sonra sedyede buluyorum yanlız kan vermemem ve kan alan kişiye söylerim durumumu birde hastanede laboratuarda kan alma bölümde çalıştım :KK70: komik dimi. .

Kızlar ya bebis tekme arttıkça carpintim oluyor sizce normal mi bu ?
Aynen valla.tansiyonun olabilir ölç düzenli yaz onları

Kizlaaaaarrrr iki dakika once ilk defa bu kadar guclu hissedigim tekmesini tam 3 kez vurdu bir an ne oluyor dedim ufak ufak zorla hissedigim hareketleri guclendi sanirim. :KK70: cok mutluyum iki gozum iki cesme suan allahim cok sukur herkeze nasip et sizle paylasmak istedim.
18+5im :)
Gözün aydın cnm darısı başımıza ama baya geç hissetmişsin ben kızımda 16 haftada hissettim bunda ufak ufak hissetmeye başladım bir kaç haftaya tam hissederim inşallah..

Benm gibi genc hamile biri daha var :) bnde aynı sen gibiyim cnm 15 yasnda tanıs 18 evlen 19 hamilyim ve 24 haftalığım sen nekadarlıksn :)

Gözün aydın cnm darısı başımıza ama baya geç hissetmişsin ben kızımda 16 haftada hissettim bunda ufak ufak hissetmeye başladım bir kaç haftaya tam hissederim inşallah..

Canim hareket olarak hissediyorum kaymasini falanda ilk kuvvetli tekme sini yedim :)
15 haftadayken banyo yaparken 1 kez yedim ve elim ayağım titremisti bu zamana kadar o kadar kuvvetli yememistim doğrusu :) Sağol canım

Ilk bebisim o yüzden not aliyim ben genelde ne zaman olctursem düşük çıkıyor.
Doktorunun haber var mi?benim tansıyonum birkaç kez yüksel çikinca doktor takip ettirdi ve birkaç şeyle daha birlesince preklampsi geçitdiğim ortaya çıktı doktorum 6-7haftaya dogum yaparsın dedi ve yaptım tansıyonum yükseldi erken doğum oldu.he buarada düşük tansiyon o kadar önrmli değil diye biliyorum tavii aşiri derecede süşmediyse

Doktorunun haber var mi?benim tansıyonum birkaç kez yüksel çikinca doktor takip ettirdi ve birkaç şeyle daha birlesince preklampsi geçitdiğim ortaya çıktı doktorum 6-7haftaya dogum yaparsın dedi ve yaptım tansıyonum yükseldi erken doğum oldu.he buarada düşük tansiyon o kadar önrmli değil diye biliyorum tavii aşiri derecede süşmediyse

Doktoruma haber vermedim randevu zamanı haber vericem çok çok aşırı değil ama düşük.
Yüksek lik kotuymus ben takip edeyim evde onada söylerim

X