- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
Oooo bi doğsun sen gör zaman nasıl geçicek dün doğurdum sanki bir yas 2 yaş derken 3 yaşina giricek
Haklisin canim cok cabuk geciyor zaman :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo bi doğsun sen gör zaman nasıl geçicek dün doğurdum sanki bir yas 2 yaş derken 3 yaşina giricek
:)) daha yeni basliyo annesi bekle gor sen daha iki gece once de ben ilk defa tekmesi sayesinde uyandim bizimki de artik uyandirmaya basladi :) ben babasi da hissetsin istuyorum ama bi turlu denk gelmedi daha ne zaman elini koysa bizim kizda tik yok babasi olmayinca kipir kipir :)
Anneler olarak cok sansliyiz herseyini hissediyoruz :)Insallah canim bndd hissetsin istiyorim :) ztn soruyo ne zaman bende gorucem die :)
Anneler olarak cok sansliyiz herseyini hissediyoruz :)
Aynen canim esimde bana sorup duruyordu nasil bi duygu diye :)Evet canım ya benim eşim meraklidir bana dio ne hissediyorsun banada söyle anlatıyorum sanki hissetmis gibi seviniiyor :)
Supermis ne guzel :) valla bizimki baba dokununca ses etmiyo ama seslerimizi duyunca konusunca daha bi hareketleniyo o anda hemen elini koyuyo ama hissedemiyorum diyo pes etmicem ilerde mutlaka hissedecek :)
anlamadığım durumda..son aylarda bebek o kadar büyüyorki..dönmeleri başlıyor..bunu nasıl becerebiliyor..sırt üstü yatınca rahatız mı oluyorlar daha çok tekme yeniliyor..bebek doğduktan sonrada o kadar alışıyorsunki..tekme bekliyorsun..bebeğinize kavuşma dileğiyle..hayırlı doğumlar..
Bizim gecen oyle oldu oturuyoduk hareket ediyodu esim birden bluzun kipirdiyo hareket mi ediyo kizim dedi evet dedim eliyle hissetmek disinda herseyi yasadi zaten :)
Ayy ne guzel bi kiz daha :) amin canim sagolasin Allah saglikla nasip etsin de kucagimiza alalim bu hafta bide bende boyle sag tarafimda gerilme oldu icerden bisey ittiriyo gibi sonra solumda oldu doktoruma sordum icerde geriniyo olabilir kolunu bacagini ittiruyordur esneme hareketleri yapiyo dedi Allahim nasil buyuk nimet Allah isteyen herkese versin bu arada gunduzleri cok hissediyo musunuz
Valla tatlim bu haftalar rahimin gobek deligi hizisina gelme donemleri oluyo belki sende ondan hissediyo olabilirsin bide ustune kizin hareket ediyosa geriliyodur tabi artik asagida kasiklarda degiller ne de olsaAy maşallah canım ben gündüzleri nadir geceleri yatağa yattigimda daha hareketli olduğunu hissediyorumbirde bişi sorucam göbek deligimin çevresi kasilio bazen bebekle ilgili mi başka bişi mi nasıl desem sanki gerilme var
Evet cnm da acaba ondan mi başka bişi yoktur inşallah bazen günde 2 3 defa oluo gerilio sanki bişi fiskiricak sonra cekilio sağa yada sola :)Valla tatlim bu haftalar rahimin gobek deligi hizisina gelme donemleri oluyo belki sende ondan hissediyo olabilirsin bide ustune kizin hareket ediyosa geriliyodur tabi artik asagida kasiklarda degiller ne de olsa
Evet cnm da acaba ondan mi başka bişi yoktur inşallah bazen günde 2 3 defa oluo gerilio sanki bişi fiskiricak sonra cekilio sağa yada sola :)
Evet cnm da acaba ondan mi başka bişi yoktur inşallah bazen günde 2 3 defa oluo gerilio sanki bişi fiskiricak sonra cekilio sağa yada sola :)
Buyuk ihtimal ondan ama yine de doktoruna sor istersen icin rahat etsin ben gunduzleri hareketlerini cok anlamiyorum bide calisiyorum is telasindan arada hissediyorum ama sabah ilk uyandigimda o da benle kipir kipir bide aksamlari yatmadan once
Sağol canım sorarım suan oturuyorum ve tekmeliyor sanırım artık başladık sert tekmeleri atmaya çok tatlı maşallah diyim nazar değmesin kızıma :)
Masallah canim masallah bizimki de suan hareketli aksam olunca duramiyo bu kizlar :)