- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #15.221
Bakalım supriz yaparsın belki senYapacak vakit bulamıyom kız
Maşallah oğluna Allah yardımcın olsun canım benim meme derdim olmadı giç sütüm yoktu benimde sokak meraklısı bizim 12 diş oldu 9 aylıkta 1 ayda içerisinde 6 diş patlattı. 1 ay önce 1. Azıları patlattı köpek dişleride eli kulağında dolmuş içleriSelam canım sorma bı gezentide bende var benim oğlan da sokak meraklısı bizde yuruyoz dört dişte kaldık arada iştahı olmuo ikinci için bakalım kısmet daha hamile yok galiba bide iyice meme ye düştü hala bı düzen yok öyle uyuyoz
Maşallah canım 12 diş oldu köpek dişleride az kaldı şişmiş baya ben kız çok hareketli ikinci biraz ertelencekOhhh maşallah canımkaç diş oldu. Bizim 6 tane henüz
Bizimki de yaşından sonra yürümeye başladı
İkinci konusunda yaTureed ya da EzgininAnnesi ikisinden biri yapar diye düşünüyorum
Oo maşallah kız 12 dişle her şeyi rahat rahat yer. Bizimki cevize falan zorlanıyor dahaMaşallah canım 12 diş oldu köpek dişleride az kaldı şişmiş baya ben kız çok hareketli ikinci biraz ertelencek
Kzım 1 yaşından önce yürüdü
Yok kuzum yaBakalım supriz yaparsın belki sensorma bebeler artık hiç vakit birakmio demi
Yok bizim 4 te kaldı kuzum onuda zor. Çıkarttı k yaşında ama huysuzlugu her saniye dış sıkıntı si yasioruz hepsi çıkınca kurtulcaz dış cikarmaj zormuşMaşallah oğluna Allah yardımcın olsun canım benim meme derdim olmadı giç sütüm yoktu benimde sokak meraklısı bizim 12 diş oldu 9 aylıkta 1 ayda içerisinde 6 diş patlattı. 1 ay önce 1. Azıları patlattı köpek dişleride eli kulağında dolmuş içleri
Bende dün yazcaktim iyilerdir inşallah oglanlardqn fırsat bulamioz oda öyledir girersen ses ver bacimA buNefes0858 bacı nerede uzun zamandır girmemiş
Çok şükür ama bazen çok iştahlıysa basen çok iştahsız bizim yemeklerden herşeyi ögün olarak veriyorum yiyiyor. Çiğnene kabileyeti bizde erken başladı. Ek gıdaya erken başladığımız içinOo maşallah kız 12 dişle her şeyi rahat rahat yer. Bizimki cevize falan zorlanıyor daharendeleyip pankeke ya da muhallebisine katıyorum
Canım o dişler çok sıkıntılı bizim huysuzluk ilk 6 dişi patlattıktan sonra azaldı çok şükür zaten onlar patlamadığı için çok huysuz oluyorlar. Allah yardımcımız olsun çıkarır inşallahYok bizim 4 te kaldı kuzum onuda zor. Çıkarttı k yaşında ama huysuzlugu her saniye dış sıkıntı si yasioruz hepsi çıkınca kurtulcaz dış cikarmaj zormuş
Topiğin varlığını unutmuşumKızlar nasılsınız bebeler nasıl herkes iyimi
Valla öyle baksana sen değil hepimiz unuttukTopiğin varlığını unutmuşum
Aynen normalde de çok konuşkan değildi topik. Sonra tamamen sessizliğe gömüldüValla öyle baksana sen değil hepimiz unuttuk
Çok şükür biz iyiyiz sen nasılsınHepiniz iyisinizdir insallah. Kuzular büyüdü durmuyo yerinde. Akşam yatınca da herkesin perti çıkıyor ne yapacağını şaşırıyor insan.
Bende cesaret yok yarışmacı arkdaslara başarılar aksama kadar bı saniye durmak yok ne yapsam benden önce yapmak istio nasıl öyle üç çocuk yapıp huni takmadan dolasiolar vallahi tebrik ederim bana bı bebe yetti
Sende yok mu kız bak ilk ya senden ya turi den gelecek
Maalesef cnm. Ev kira olmasaydı belki de diğer türlü zorSende yok mu kız bak ilk ya senden ya turi den gelecek