- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #15.241
Kalan embriyo vardı galiba dimi senindeMaalesef cnm. Ev kira olmasaydı belki de diğer türlü zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalan embriyo vardı galiba dimi senindeMaalesef cnm. Ev kira olmasaydı belki de diğer türlü zor
Evet cnm bir tane var. Aynı kalite ve değerde. Acaba aynı cinsiyet mi olur? Ya da huyu suyu aynı mi olur?Kalan embriyo vardı galiba dimi seninde
Hahah onu bende merak ediyorum ama farklı olur galibaEvet cnm bir tane var. Aynı kalite ve değerde. Acaba aynı cinsiyet mi olur? Ya da huyu suyu aynı mi olur?
İyiyiz canım hava değişi ile hastalıklar başladı. Öyle böyle geçiyor günler sen nasılsın ikizler nasılKızlar nasılsınız hepiniz bebeler nasıl
O hastalıklar hiç bitmiyor ya benim oğlan depremden bu yana ayda iki defa bronşite yakalanıyor yediği soğuk içine işledi sürekli tekrarlıyor bronşiti onun haricinde iyiler şükür yürümeye başladlar hareketlendiler iyice sürekli dışarı çıkmak istiyolar içerde durmayı hiç istemiyorlar geçirince ağlıyorlar zaman hızla geçiyor dün eski yazılara göz attım ne günlerdi nasıl zordu hepsi geldi geçti şükür kucağımızdalarİyiyiz canım hava değişi ile hastalıklar başladı. Öyle böyle geçiyor günler sen nasılsın ikizler nasıl
Oyy yerim onları evett ya benim oğlan da dışarı çıkmaya bayılıyor ama havalar düzensiz. Kış gelince napcaz hiç bilmiyorum kv ve anne evinde mekik dokuruz artıkO hastalıklar hiç bitmiyor ya benim oğlan depremden bu yana ayda iki defa bronşite yakalanıyor yediği soğuk içine işledi sürekli tekrarlıyor bronşiti onun haricinde iyiler şükür yürümeye başladlar hareketlendiler iyice sürekli dışarı çıkmak istiyolar içerde durmayı hiç istemiyorlar geçirince ağlıyorlar zaman hızla geçiyor dün eski yazılara göz attım ne günlerdi nasıl zordu hepsi geldi geçti şükür kucağımızdalar
İyiyiz şükür kış malum hastaliklar kimse yazmio nasıl konuşurduk sayfalarca ah zalim zaman sen nasılsın canım paşam nasilKızlar nasılsınız herkes iyi mi ❤
Cok şükür canim bizde iyiyiz aynen malesef hastalıklar başladı yine tam düzeliyoruz derken tekrar başa sarıyor Rabbim şifa versin herkese ❤İyiyiz şükür kış malum hastaliklar kimse yazmio nasıl konuşurduk sayfalarca ah zalim zaman sen nasılsın canım paşam nasil
Amin kuzum hasta olmasın bebeler bide anneler bende hasta olunca sistem çöktü evet nefes bayadir yazmio geçen de etiketledik iyidir inşallah herkes dier kızlarda yazmioCok şükür canim bizde iyiyiz aynen malesef hastalıklar başladı yine tam düzeliyoruz derken tekrar başa sarıyor Rabbim şifa versin herkese ❤
Evet kimse yazmıyor arada bi bakıyorum sayfaya bu arada nefes uzun zamandır yok iyidir umarım bi sorun yoktur
İyiyiz şükür sen nasılsın canım iki yaş sendromu hız kesmeden devam bizde diş sıkıntısı falan .kimse yazmiyo artıkHu Hu kızlarrr napıyonuz
He ya artık herkes bebeyle uğraşıyorİyiyiz şükür sen nasılsın canım iki yaş sendromu hız kesmeden devam bizde diş sıkıntısı falan .kimse yazmiyo artık
İyiyiz canım sen nasılsın 2 yaş şeysi bizide vurdu hemde erkendeHu Hu kızlarrr napıyonuz
Yok anam bir bize yetti zaten hamilelikte bol bol vakit vardı bakıyorduk. Şimdi çoğu girmiyor bile kk yaEvet bebelerin pesindeyiz sürekli bildirim de mi gitmio acaba acaba ikinci düşünen oldu mu sen dusunuomusun büyük cesaret