Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Maşallah canım yaz arada iyi olmanızı bilmek güzel 😍

Canım her bebeğin gelişimi farklıdır. Çocuğu hastanelere götürme benim kız biraz annesine çekmiş bende çok hareketliyim. Annem diyor sen çok erken yürüdün konuştun. Sağlıkları yerinde olsunda yavaş yavaş yaparlar. Herkesin farklı sorunları var benim kızda biberon tutmuyordu neler çektim. Daha 1-2 aydır geceleri düzenli biberon yiyiyır çok şükür 😍
Aynen öyle canım aman saldım ya emekliyor mu diye sorana emeklemiyor koşuyor diyorum 😅😅
Zaten şimdi fragmanı izliyoruz bence 😅 asıl film bebeler yürüyünce başlayacak 😅😅dağılmış mutfak dolapları dökülmüş bakliyatlar etrafa sürülmüş Nutellalar😅😅

Okuyupta yazamadım bir türlü paşam hasta 2 gündür daha yeni iyileştik yine hastayız 🤦‍♀️
Bende kafaya takmıyorum bazı şeyleri zamanı gelince yapar saglıkları yerinde olsun ❤️

Okuyupta yazamadım bir türlü paşam hasta 2 gündür daha yeni iyileştik yine hastayız 🤦‍♀️
Bende kafaya takmıyorum bazı şeyleri zamanı gelince yapar saglıkları yerinde olsun ❤️
Benim oğlan da hasta.gecmis olsun canım salgın var iştahı da gitti öksürükten uyanio gece sürekli

Aynen öyle canım aman saldım ya emekliyor mu diye sorana emeklemiyor koşuyor diyorum 😅😅
Zaten şimdi fragmanı izliyoruz bence 😅 asıl film bebeler yürüyünce başlayacak 😅😅dağılmış mutfak dolapları dökülmüş bakliyatlar etrafa sürülmüş Nutellalar😅😅
Aynen canım öyle yap kim sorarsada aynı cevabı ver her bebek bir olmaz gelişimi

Benden 1 hafta sonra çarşamba doğum yapan vardı aramızda demekki sen değilmişsin🤔 yaa gerçekten eskiden herkes yazıyordu ama şimdi doğum yaptıktan sonra yazmayalarda var

önceden çok yazışıyorduk gece gündüz hemde şimdi çoğu kişi giriş yapmamış 😞
Evet yaa güzeldi o zamanlar cevap yazmaya yetisemiyorduk.2. için tekar gidilirse o zaman yazılacak galiba 🤭😂

X