- 2 Aralık 2015
- 4.463
- 18.398
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #15.021
Benim oğlan mi erkenci seninkinden sonra doğdu 2 diş birden çıkardıBizimde diş sıkıntımız var 2.yi çıkardık gecelerimiz çok sıkıntılı bende bugün hasta gibiyim
Aminn canım ama çok tırsıyorum emzirirkenBizimkide durmuyor fırsat buldukça bakıyorum bende
Oh maşallah inci gibi dişleri olsun ❤
Kız en çok diş sende galibaBizim ki çok şükür 2 tane daha çıkardı da bu gece dinlenebildim.1 haftadır aşırı huysuzdu hiç durmuyordu.Okul da başladı git gel ev yemek çocuk çok yoğun ve yorucu geçiyor.Cok şükür bu halimize Allah aratmasın bu günlerimizi
Geçmiş olsun canım ya aman bebeler de hasta olmasın ama anneler hiç hasta olmasın hemen önlem almaya çalışBizimde diş sıkıntımız var 2.yi çıkardık gecelerimiz çok sıkıntılı bende bugün hasta gibiyim
Maşallah kuzuma ya biz daha yeni başladıkBenim oğlan mi erkenci seninkinden sonra doğdu 2 diş birden çıkardı
iyi Şükür cnm hergun kontrole götürüyorux Dr buharı azaltıp kesin ciğerleri tamamen temizlenmiş dedi şükür,Maşallah kuzuma ya biz daha yeni başladık
Nasıl oldu oğlun iyi mi canım
Kaçış yok canimAminn canım ama çok tırsıyorum emzirirken
Son çıkanlar ile 6 tane oldu.Cok diş ama çok zor çıkarıyor uzun sürüyor huysuzluguKız en çok diş sende galibamaşallah maşallah
Amin canım Allah kolaylığını versin inşallah
Çok şükür canım onunla geçmiş olsuniyi Şükür cnm hergun kontrole götürüyorux Dr buharı azaltıp kesin ciğerleri tamamen temizlenmiş dedi şükür,
Zor ya bugün ben anne sütünü şu meyve filesi varya ona koyup dondurcam. Bir arkadaşım yapmış iyi geliyor rahatlatıyor dedi. Denedin miSon çıkanlar ile 6 tane oldu.Cok diş ama çok zor çıkarıyor uzun sürüyor huysuzlugu
Maşallah paşaya ilk diş 9. Ayda çıktı bizimBenim oğlan mi erkenci seninkinden sonra doğdu 2 diş birden çıkardı
Sağol canım olduk malesef ama çok şükür şimdilik evde takviyelerle geçirmeye çalışıyoruzGeçmiş olsun canım ya aman bebeler de hasta olmasın ama anneler hiç hasta olmasın hemen önlem almaya çalış
Maşallah paşama Allah kolaylık versin cidden diş çıkarma çok zormuşSon çıkanlar ile 6 tane oldu.Cok diş ama çok zor çıkarıyor uzun sürüyor huysuzlugu
İnşallah çabucak atlatursınız balımSağol canım olduk malesef ama çok şükür şimdilik evde takviyelerle geçirmeye çalışıyoruz
Bizimki 7.5 ayda ikisini bir çıkarmış oldu teyzesiMaşallah paşaya ilk diş 9. Ayda çıktı bizim
Nasıl oldu oğluş canım siz nasılsınız
İnşallah canımİnşallah çabucak atlatursınız balım
Çok şükür canım toparlanmiş paşam maşallah sağlam inci gibi dişleri olsun inşallahBizimki 7.5 ayda ikisini bir çıkarmış oldu teyzesiiyi şükürler olsun kontrole götürüyordum hergun ciğerleri temizlenmiş defi buharı kestim toparladı çok şükür bizde iyiyiz işte olabildiğince bir iki güne eve girip eşya çıkarmaya çalışacaz ne cikarabilirsek en azından elektronik eşyaları çıkaralım ev yıkılmadan büyük risk ama yapacak bişey yok yeterince ocağımız söndü ne çıkarsak kâr en cokta çocukların eşyalarına içim gidiyor hiçbirini kullanamadilar mama sandalyelerini deoremden bir gün önce kurmuştum
Allah yardımcıniz olsun.İnsallah sıkıntı olmadan çıkarabilirsiniz dikkatli olun.Bizimki 7.5 ayda ikisini bir çıkarmış oldu teyzesiiyi şükürler olsun kontrole götürüyordum hergun ciğerleri temizlenmiş defi buharı kestim toparladı çok şükür bizde iyiyiz işte olabildiğince bir iki güne eve girip eşya çıkarmaya çalışacaz ne cikarabilirsek en azından elektronik eşyaları çıkaralım ev yıkılmadan büyük risk ama yapacak bişey yok yeterince ocağımız söndü ne çıkarsak kâr en cokta çocukların eşyalarına içim gidiyor hiçbirini kullanamadilar mama sandalyelerini deoremden bir gün önce kurmuştum
Yok denemedim soğuk damaklari uyusturdugu için rahatlama yapıyor evet.genelde meyve ile yapıyorlar.Zor ya bugün ben anne sütünü şu meyve filesi varya ona koyup dondurcam. Bir arkadaşım yapmış iyi geliyor rahatlatıyor dedi. Denedin mi