Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

womens-day-happy-womens-day.gif

🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼❤️❤️❤️❤️Kadınlar günümüz kutlu olsun güçlü annelerim❤️❤️❤️❤️🌸 🌼 🌸 🌼 🌸 🌼

Kimsesiz grup oldu burası 😭😭😭😭
Oysa neler konuştuk ne heyecanlar yaşadık şimdi kuzulardan fırsat bulup yazamıyoruz yine aktif hale gelsin isterim özellikle yazmayan bakıp giden arkadaşlarımda yazsa eski günlerine geri dönecek burası 😍
Fikir alışverişinde bulunuruz çok iyi olur neler yiyorlar neler yapıyorlar kaç aylık oldular falan

Ilayumut Ilayumut canım nasılsınız. Sel olaylarından sonra merak ettim inşallah iyisinizdir. Rabbim korusun
İyiyiz şükür cnm konteyner olduğu için pek etkilenmedik ama çadırdakiler çok sıkıntı yaşadı fırtına ve yağmurdsn Allah yardımcımız olsun inşallah biz iyiyiz iyi olmaya çalışıyoruz kendimi toparlamaya çalışıyorum sizler nasılsınız bebekler nasıl

İyiyiz şükür cnm konteyner olduğu için pek etkilenmedik ama çadırdakiler çok sıkıntı yaşadı fırtına ve yağmurdsn Allah yardımcımız olsun inşallah biz iyiyiz iyi olmaya çalışıyoruz kendimi toparlamaya çalışıyorum sizler nasılsınız bebekler nasıl
Rabbim yardımcınız olsun canım benim 😓
Diyecek bir şey bulamıyor insan 😓 daha eski yaralar sarılmadan böyle bir şey 😓 Rabbim korusun esirgesin merhamet etsin 🤲
Bizde iyiyiz canım benim diş çıkarıyoruz. Üçüncü dişi geliyor bunlar daha zorluyor galiba sürekli mızmız öyle işte

Kimsesiz grup oldu burası 😭😭😭😭
Oysa neler konuştuk ne heyecanlar yaşadık şimdi kuzulardan fırsat bulup yazamıyoruz yine aktif hale gelsin isterim özellikle yazmayan bakıp giden arkadaşlarımda yazsa eski günlerine geri dönecek burası 😍
Fikir alışverişinde bulunuruz çok iyi olur neler yiyorlar neler yapıyorlar kaç aylık oldular falan
Evet kuzum ya😓 neler yaşadık ne anılarımız vardı. Ama tee o zamandan demiştik bebeler olunca fırsat bulup giremeyiz belki diye 🤭
Bakıp giden çok oluyor ya 😓 yazmiyler😓

Rabbim yardımcınız olsun canım Rabbim korusun zor dönemlerden geçiyorsunuz tez vakitte eski düzeninize geri dönersiniz inşallah bizde iyiyiz çok şükür daha yeni hastalıktan kurtulmuştuk bugün yine öksürük başladı

X