- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #15.041
Selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kuzum bebe ile kosturuoruz kuzum bı dış cikaramadik sona kaldık ama huysuzlugumuz devam sizler neler yaoiosuzSelam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Bizim ki huysuz yine diş diye düşündüm ama bugün de burun akıntısı başladı ilerlemez inş.Siz nasılsınızSelam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Geçmiş olsun canım.Keyfi yerinde olsun da Paşa'nın o da geçer kısa sürede inşBizde 1 haftadır hastayız iyilesemedik daha çok şükür keyfi yerinde
Topiği mi kaybetti buralarda kavak yelleri esiyor gari Yav bu bebeler yürüyünce napcaz bizozn_srk burdayiz kuzum bebeler le kosturmCa bildirimlerimj kapattın bı kaç kez etiket yaptı kurabiye de aslında
İyiyiz şükür cnm konteyner olduğu için pek etkilenmedik ama çadırdakiler çok sıkıntı yaşadı fırtına ve yağmurdsn Allah yardımcımız olsun inşallah biz iyiyiz iyi olmaya çalışıyoruz kendimi toparlamaya çalışıyorum sizler nasılsınız bebekler nasılIlayumut canım nasılsınız. Sel olaylarından sonra merak ettim inşallah iyisinizdir. Rabbim korusun
Rabbim yardımcınız olsun canım benimİyiyiz şükür cnm konteyner olduğu için pek etkilenmedik ama çadırdakiler çok sıkıntı yaşadı fırtına ve yağmurdsn Allah yardımcımız olsun inşallah biz iyiyiz iyi olmaya çalışıyoruz kendimi toparlamaya çalışıyorum sizler nasılsınız bebekler nasıl
Evet kuzum ya neler yaşadık ne anılarımız vardı. Ama tee o zamandan demiştik bebeler olunca fırsat bulup giremeyiz belki diyeKimsesiz grup oldu burası
Oysa neler konuştuk ne heyecanlar yaşadık şimdi kuzulardan fırsat bulup yazamıyoruz yine aktif hale gelsin isterim özellikle yazmayan bakıp giden arkadaşlarımda yazsa eski günlerine geri dönecek burası
Fikir alışverişinde bulunuruz çok iyi olur neler yiyorlar neler yapıyorlar kaç aylık oldular falan
Rabbim yardımcınız olsun canım Rabbim korusun zor dönemlerden geçiyorsunuz tez vakitte eski düzeninize geri dönersiniz inşallah bizde iyiyiz çok şükür daha yeni hastalıktan kurtulmuştuk bugün yine öksürük başladıİyiyiz şükür cnm konteyner olduğu için pek etkilenmedik ama çadırdakiler çok sıkıntı yaşadı fırtına ve yağmurdsn Allah yardımcımız olsun inşallah biz iyiyiz iyi olmaya çalışıyoruz kendimi toparlamaya çalışıyorum sizler nasılsınız bebekler nasıl
Evet bende çok merak ediyorum kaç kere etiket yaptım hayrunnisa85 yı hiç birine dönmediEvet kızlar acaba bildirim mi kapattı bakıp cikiolarmi tek tek etiketleyelim ben bide hayrunnisa85 merak ediom hiç sesi çıkmadı iyimi
Burcu2614 Sun Raha Hissedensair ozn_srk Denizatidenizyildizi K Kubkub06 Masmavi0 dierleri ni yazcam oğlan durmuo bugün çok kudurdu bizde daha hiç dış yok
S Simayy67 de uzun zamandır gelmiyor siteye umarım iyilerdirEvet kızlar acaba bildirim mi kapattı bakıp cikiolarmi tek tek etiketleyelim ben bide hayrunnisa85 merak ediom hiç sesi çıkmadı iyimi
Burcu2614 Sun Raha Hissedensair ozn_srk Denizatidenizyildizi K Kubkub06 Masmavi0 dierleri ni yazcam oğlan durmuo bugün çok kudurdu bizde daha hiç dış yok