Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Aleyküm selam canım nbr kaçak 😁😁
Kaçak eve kapandı yaaaa 😔😔😔
Havalar soğudu güneşi bulunca kaçıyoruz ☺️
Yoksa evde bebeğimin keyfini çıkarıyorum 😂

Bir Katya lazım eve 😂😂 Bu cadiyla ilgilenmekten oynamaktan iş yemek hakgetire. Uyuyunca neye koşacağımı şaşırıyorum 😂😂

Kocamı ikna etmeye çalışıyorum bo robot süpürge bir de airfry için 😂😂

Bebekle oyunlar, krizler, ataklar, diş kaşınmaları, gaz sancıları.... Ama bir kahkaha herşeye değer 🙏
Rabbime binlerce kez şükürler olsun bu günleri yaşadığımız için 🦋
Aynen canım çok şükür yine de 😍🥰🥰
Katya bize de lazım yakında evde kaybolcaz😅 bizde yeni yatak almayı düşünüyoruz. Diyorum ki bambi alalım yanında da robot süpürge versinler 😅😅

Bir Katya lazım eve 😂😂 Bu cadiyla ilgilenmekten oynamaktan iş yemek hakgetire. Uyuyunca neye koşacağımı şaşırıyorum 😂😂

Kesinlikle ben Katya aldirdim henüz açmadım yeni geldi kardesimde var memnunlar
Bana zaten şart gibiydi hem çocuk durmuyor hem iş başı yapacam ki bence her kadına lazım günlük temizlik için.
Ben de actfry istiyorum ama robot alınca o biraz zor.

Robot süpürge aldım ben büyük rahatlık oldu airfry için sesimi çıkarmıyorum simdilik 🤣

Ben maalesef katya aldıramam dyson var bende çok memnunum oglusumla supuruyoruz ışığını takip etmeyi çok seviyor 😊😊 ama katya da olsa fena olmazdı 🤭🤭
Airfrey bende istiyorum alipda memnun olanlar olursa fikir versin bizede philips de aklım benim ama 🤷‍♀️🤷‍♀️

Ben maalesef katya aldıramam dyson var bende çok memnunum oglusumla supuruyoruz ışığını takip etmeyi çok seviyor 😊😊 ama katya da olsa fena olmazdı 🤭🤭
Airfrey bende istiyorum alipda memnun olanlar olursa fikir versin bizede philips de aklım benim ama 🤷‍♀️🤷‍♀️
Yaa dyson efsane zaten 😍
Airfreyde kesinlikle philps xxl bende alırsam onu alırım ❤

Aynen canım çok şükür yine de 😍🥰🥰
Katya bize de lazım yakında evde kaybolcaz😅 bizde yeni yatak almayı düşünüyoruz. Diyorum ki bambi alalım yanında da robot süpürge versinler 😅😅
Yorumlara bak da öyle al canım.
Bizim de yatak perte çıktı ama önceliğim süpürge sonra airfry 😈😈😈
Kesinlikle ben Katya aldirdim henüz açmadım yeni geldi kardesimde var memnunlar
Bana zaten şart gibiydi hem çocuk durmuyor hem iş başı yapacam ki bence her kadına lazım günlük temizlik için.
Ben de actfry istiyorum ama robot alınca o biraz zor.
Hayırlı olsun canım.
Hangi marka aldınız?
Ben çok kararsız kaldım.
Haritasız daha mantıklı geliyor ama.
Haritalı da kafasında heryeri çiziyor sonra ise başlıyor. Ama sonraki temizliklerde önceki supurdugu yerde eşya yoksa orda yine eşya var diye bilip süpüruyon😲 Akıllı şey vesselam da bu biraz kafamı karıştırdi. Ben habire evde eşyaların yerini degistiriyoeum. E çocuğun oyuncak kaldı yerde orası süpürülmez bölge ilan ediliyo.
Haritasız da da kapıyı kapat odaya köy süpürsün diyorlar. Kafam çok karışık m ama çok lazım 😂😂

Robot süpürge aldım ben büyük rahatlık oldu airfry için sesimi çıkarmıyorum simdilik 🤣
Hangi markayı aldın canım? Tavsiye eder misin?

Oo tam bebeli analara göreymiş 😅😅 elektriğinde şeysini şeeder gari 😅😅😅😅
Şimdilik onda pek gözüm yokta dyson ya Katya diyim anla işte :KK14::KK14:
Onlar varda 🫣 darısı başına olsun
Bnm dyson 10 yıllık büyük süpürge sssi çok yav kız korkuyor bide bi gün ortada dururken başına gidip düğmeye basınca sesten korktu 😶‍🌫️
katyayı kızçe rahat bırakmıyor ki 😂

Onlar varda 🫣 darısı başına olsun
Bnm dyson 10 yıllık büyük süpürge sssi çok yav kız korkuyor bide bi gün ortada dururken başına gidip düğmeye basınca sesten korktu 😶‍🌫️
katyayı kızçe rahat bırakmıyor ki 😂
Hala korkuyorlar mı ya. Bende büyünce geçer diyordum
Hahah evin içinde peşinden koştuğunu hayal ettim de 😅😅 yerim onj

Hayırlı olsun canım.
Hangi marka aldınız?
Ben çok kararsız kaldım.
Haritalı da kafasında heryeri çiziyor sonra ise başlıyor. Ama sonraki temizliklerde önceki supurdugu yerde eşya yoksa orda yine eşya var diye bilip süpüruyon😲 Akıllı şey vesselam da bu biraz kafamı karıştırdi. Ben habire evde eşyaların yerini degistiriyoeum. E çocuğun oyuncak kaldı yerde orası süpürülmez bölge ilan ediliyo.
Haritasız da da kapıyı kapat odaya köy süpürsün diyorlar. Kafam çok karışık m ama çok lazım 😂😂

Haritalı olandada odayı kapatıp yaptırabilirsin ama ki ona gerek yok oda oda bölüp yapılabiliyor yada kirlenmedi sadece mutfağı yapsın dersin onu yapar.Arkadaslarimin çoğu aldı kullanıyor onlar çok memnun diye aynısından roborock s7 aldım.Cocuktan fırsat bulup açamadım bile.Bu da aynı mı bilmiyorum kardeşim başka marka bir oday8 bitirp diğerine geçmiyor her yere girip girip çıkıyor toplu bitiriyor l.Umarim bu öyle değildir oda oda yapıyordur.Evde olmayınca çalıştırmak iyi yada misafir gelecek her yerin kapısını aç yerde oyuncak vs olmasın o süpürüp silsin biz de hazırlık yapalım.Bu markanın haritalandirmadi da birden fazla oluyor yada silip yeniden haritalandirabiliyirsun.Teknolojik alet nasıl ayarlardan öyle.2 ay önce alacaktık kartin limiti yoktu anca aldık ama 5 bin fazlasına 2 ayda uçmuş fiyatları

Niden bu kadar seviyonuz airfry i gı :KK64::KK64:
O buharda sanırım nasıl bilmiyorum ama bizim gelinin Tefal actfry hem bir kaşık yağla kısa sürede her şeyi kızartıyor hafif güzel oluyor tek seferde 1 kg koyabiliyorsun.et sebze hepsi çok güzel oluyor.Firin gibi ama daha hızlı daha yagsiz

Hayırlı olsun canım.
Hangi marka aldınız?
Ben çok kararsız kaldım.

Yeedi marka canım tavsiye üzerine aldık kvk garantili roborock s6 modeliyle eş değer bu işi bilen bi arkadaş önerdi çokta memnunum silmesi süpürmesi gayet güzel bende daha fırsat bulup haritalandirma yapamadım 🤭
Salıyorum odaya silmesi supurmesi tamamen bitince kendi kapanıyor zaten koltuk altları ve baza altına da giriyor çok iyi oldu kesinlikle tavsiye ederim bi araştır hu markayida bu arada trendyol ve hepsiburadada fiyat farkı var biz media marktan aldık daha uygun

Birden sesi çıkınca travma oldu ya 🥹
Ya bi gör koltuk altına giriyor eğilip bakıyor
Kıyamam kuzuma ya. Galiba travma bize de oldu misafir gelecekti yanına geldim süpürge ile korktu ağladı o günden beri korkuyor 🥺 sövüyorum son dk haber eden misafire ya😒
Tamam hazırlık yapma diyorsun ama bebeli ev illa Bi temizlik olacak önceden haber versen ya 😒
Geçer mi bu travması nasıl alıştırabilirim

O buharda sanırım nasıl bilmiyorum ama bizim gelinin Tefal actfry hem bir kaşık yağla kısa sürede her şeyi kızartıyor hafif güzel oluyor tek seferde 1 kg koyabiliyorsun.et sebze hepsi çok güzel oluyor.Firin gibi ama daha hızlı daha yagsiz
Vayy ne kaa güzel 😢😢
Benim acilen işe başlamam lazım 😅😅

X