Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kıyamam kuzuma ya. Galiba travma bize de oldu misafir gelecekti yanına geldim süpürge ile korktu ağladı o günden beri korkuyor 🥺 sövüyorum son dk haber eden misafire ya😒
Tamam hazırlık yapma diyorsun ama bebeli ev illa Bi temizlik olacak önceden haber versen ya 😒
Geçer mi bu travması nasıl alıştırabilirim
Tekrar bi korku olmasın
Kucağımda süpürüyorum öyle korkmuyor yavaş yavaş alışırlar belki 🥹
Bebeli eve son dk haber verene kabul etme yeri geliyor kıçımız yer görmüyor bide misafir için koşturma

Tekrar bi korku olmasın
Kucağımda süpürüyorum öyle korkmuyor yavaş yavaş alışırlar belki 🥹
Bebeli eve son dk haber verene kabul etme yeri geliyor kıçımız yer görmüyor bide misafir için koşturma
Kucağımda da korkuyor inşallah alışır 🥺
Aynen ya öyle yapmak lazım aslında ayıp olmasın diye yok diyemiyorum. Olan bana ve bebeme oluyor 😒

Iyiyiz canım çok şükür oglen uykusuna geçiş yaptık o uyurken acaba ne yapsam diye düşünüyorum ben düşününe kadar uyanır 🤣🤣sen nasılsın 💕
Kahve yapıp iceydin 😂 Ben yine mastıt oldum ateş titreme yeni geldik hastaneden.40 gün için de 4 kez olarak rekor kirisimdir😏Ağrı kesici ictimde gözüm açıldı biraz

Kahve yapıp iceydin 😂 Ben yine mastıt oldum ateş titreme yeni geldik hastaneden.40 gün için de 4 kez olarak rekor kirisimdir😏Ağrı kesici ictimde gözüm açıldı biraz
Valla yaptım içtim 🤣🤣
Yaa geçmiş olsun canım bu dönemlerde de oluyor mu ben ilk zamanlarda daha çok oluyor diye biliyordum

Valla yaptım içtim 🤣🤣
Yaa geçmiş olsun canım bu dönemlerde de oluyor mu ben ilk zamanlarda daha çok oluyor diye biliyordum
Afiyet olsun ❤️ben de başlarda olmadım.Benim.giguslerim hala yara oluyor bu sefer çok derin yarıldı ordan enfeksiyon kaptı sanırım.Yaralar bitmedikce sürekli tekrar edecek sanırım

Sen neyle başladın ben kabak yedirdim
Doktorumuz yoğurt sebzeler peynir yumurta sarısı meyvelerden yedir dedi 3 gun kuralı ile
Ayni banada ufak tadimlarla baslayabilirsin dedi
Kitapçık verdi örnek menuler var takımlardan sonra bakabilirsin dedi
İlk bende püre olarak verdim patates havuc gibi
Gecen günde kavanoz aldım marketten bakalim sevecek mi diye elmalı muzluyu çok begendi artik evde kendim yaparim

Ayni banada ufak tadimlarla baslayabilirsin dedi
Kitapçık verdi örnek menuler var takımlardan sonra bakabilirsin dedi
İlk bende püre olarak verdim patates havuc gibi
Gecen günde kavanoz aldım marketten bakalim sevecek mi diye elmalı muzluyu çok begendi artik evde kendim yaparim
Afiyet şifa olsun paşaya 🥰
Örnek menüleri birbirimize fikir olarak yazalım bende kitap aldım bir türlü gelmedi 🤦‍♀️

Aynen birbirimize fikir verelim
Bizimki havuc puresini pek sevmedi galiba 🤭
Ben de havuç patates kabak sarımsak zeytinyağı o şekilde verdim sevdi.Kabizlik var diye tek kabak verdim yemedi sıpa 😂
Yoğurdu sevdi yumurtayı da yiyor.Meyveyi seviyor tatlı olduğu için özellikle üzümü.

Günaydın güzel yorgun uykusuz fedakâr anneler 🥰 Nasılsınız bebisler nasıl ❤️
Yorgun ve uykusuzmm yine gece krizlerimiz başladı 😴😴😴
Ofd ya çok geçmiş olsun canım 😢 bende çok sık oluyordum 😢 çok kötü hele tam mastit olunca o ateş titreme o göğüs ağrısı 😢😢
Kuzum ya evde mini masaj aleti falan var mı. Hani şu bime fgeliyor ya minnak bir şey. Ben en son onunla dağıtmıştım o bezeyi.
Tam mastite çevirmeden o bezeyi dağıtmaya çalış
Bizimde bugün kontrolümüz vardı ek gıdaya başladık 🤭🤭
Ohh maşallah kuzum ya çok heyecanlı bende istiyorum 🥰🥰 oturmasına ne dedi canım artık serbest mi

X