Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Vala cok zor hem degısık olsun hem uyumlu olsun gem guzel olsun soylemesı kolay olsun derken her ısım zorlasıyor😬 bıde bunları eşlerınde begenmesı gerekıyor🤣 belki simdiden dusunen olmustur bızede belki fıkır olur diye sorayım dedım🥰
Kızlar ben kız olursa kendim isim buldum ben meryem koyucağım Allahın izniyle bide elim cemre diyordu ama bırakmadım ben koyucam diye 🥰🤣

Fetal dna (panorama) yaptırdım ben cnm, ikizlerde ıkılı testlerin dogru sonuc yuzdesı dusuyormus, cok sukur temız cıktı, bebeklerim saglıklı 🙏🏻☺️
Çok çok sevindim. Evet bende o yüzden sordum ikiz bebkelrfe ikili de sonuç vermediği için banafa doktorum istersen Fetal dna yaptır dedi. Bende yaptırdım. Hala sonuç bekliyorum. 15 gün oldu yaptıralı inşallah bugun sonuç gelecek

Vala cok zor hem degısık olsun hem uyumlu olsun gem guzel olsun soylemesı kolay olsun derken her ısım zorlasıyor😬 bıde bunları eşlerınde begenmesı gerekıyor🤣 belki simdiden dusunen olmustur bızede belki fıkır olur diye sorayım dedım🥰
Aynen ya çok zor valla. Düşünen varsa bizede fikir verin kızlar 🤭 ben doğayı tabiatı çok seviyorum. Böyle doğa ile ilgili isimler mi olsa diyorum. Ama ne? 😁

Benım branstan dolayı oturma gıbı bu durumum olmuyordu maalesef, nobet ten muaf oldum ama ileriye gidemedik, normal de hıcbır kosulda rapor almazdım kolay kolay, müdürüm de bunu bıldıgı ıcın cok destek oldu saolsun, saglıcakla kucagına al gel dedı, tüp bebek sürecine de hakimdi, baba gibi davrandı, her asamayı anlattım.. Bu bebekler cok kıymetli dedı hep.. Doktorum da teklif edince aldım artık.. Insallah dondugumuzde, heyetle gecen gunlerı telafi ederiz 🙏🏻
Ne güzel böyle anlayışlı yöneticilerle çalışmak gerçekten şans.

Çok çok sevindim. Evet bende o yüzden sordum ikiz bebkelrfe ikili de sonuç vermediği için banafa doktorum istersen Fetal dna yaptır dedi. Bende yaptırdım. Hala sonuç bekliyorum. 15 gün oldu yaptıralı inşallah bugun sonuç gelecek
İnşallah guzel sonuçlar alırsın. Ben de bugün ikili için gittim. Benim için önemli olan ölçümleri idi. Çok şükür bir sorun çıkmadı. Bundan sonra direkt detayli ultrasona gideceğim.

Evet benimde ya yana olan bebek arabaları hoşuma gitmiyor ama o alt üst olanlarda kullanışlı olmuyormuş birde dediğin gibi çok pahalı 😌 1 yaşa kadar bende öyle beşik alayım diyorum sonrasını düşünürüz 😁 dolap kesin zaten alıcam
Ben de dolap alacağım. Yatak olarak da 3 yaslarina kadar yatabilecekleri 60x120 gibi İki beşik alacağım. 3 yaşa kadar yeterli olur. Sonra da baza düşünüyorum. Ikea ya da çilek mobilyaya bakacagim. Bebek arabası olarak Chicco ohlala twin almayı düşünüyorum. Hafif ve konforlu biz begendik

Bebeğin sağ tarafında ağrı hissediyorum 😔 Protestan Fitilden kaynaklanıyor olabilir mi acaba? O taraf dönüp yatmak istiyorum ama izin vermiyor bu velet 🙈🙈 elimi gobegimin altına koyunca biraz geçer gibi oluyo. Eşim diyo bak bu erkek seni dinliyo aynı benim gibi 😂😂
Sol tarafa yatmak kan akısı acısından daha saglıklıymıs, sola yatmaya calisin, ben de hep uykuya dalarken bu yasıma kadar saga yatardım, bıraz tuhaf oldum acikcasi

Merhaba canım hoş geldin 🥰 hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 kızlar çoğalıyor 🥳🥳

Aynen 7 ocakta baya bir şey var. Bende battaniyelere ve muslin beze bakcam. Ama küvet pahalı geldi ya. Katlanabilir değil de normal küvet alcam ben🤭

Evet ikizler çoğalıyor ve gelen kız 😍 keşke bizde çift embriyo transfer ettirseydik diyor insan 😁😁Bi ikiz annemiz daha var Ilayumut Ilayumut sesi çıkmıyor hu huu😍😍

Olur kuzum ekleyim dün pek bakamadım 🤗

Yok kız o 7 ocakta gelecek. Benim dediğim şu normal alt açma örtüsü varya bez gibi ondan 🤭

Valla sağına yatamayanlarda bende varım 🤣🤣 hemen de acıkıyorum sağ tarafta sonra midem kötü oluyor. @Tureed in dediği gibi oğlanlar sağı sevmiyor 🤭
Bızım arkadas katlanır olandan almıs, onun evı de kucuk, katlıyorsun Hıc yer kaplammıyor dedı, aklımı çeldi, ben de alıcam😅zaten eve her gun kargocu geliyor, hepsı anlamıştır hamıle oldugumu 🙈
Mide yanması ıcın de sola yatmak daha ıyı, mide asagıda kalıyor bıraz daha rahat oluyor.. Solcu cıktım ben de 🤣

Oo cinsiyetler de tescıllenır o zaman bugunn☺️ guzel sonuclarınız olsun ınsallah, bızım test 12 gunde gelmişti

Ne güzel böyle anlayışlı yöneticilerle çalışmak gerçekten şans.
Gercekten sen nasıl yaklasırsan onlar da oyle yaklasıyor, düşünsenize adama yumurta toplamadan embrıyo sayısına kadar herseyı tek tek anlattım 😇sonuc beklerken bana dua da ettı🥰 ama emekli olacakmıs bu sene, o yuzden cok uzgunum, elinizi opmeye getirecem deyınce soyledı.. Artık yerine kımbılır nasıl bırı gelır 🤷‍♀️

Gercekten sen nasıl yaklasırsan onlar da oyle yaklasıyor, düşünsenize adama yumurta toplamadan embrıyo sayısına kadar herseyı tek tek anlattım 😇sonuc beklerken bana dua da ettı🥰 ama emekli olacakmıs bu sene, o yuzden cok uzgunum, elinizi opmeye getirecem deyınce soyledı.. Artık yerine kımbılır nasıl bırı gelır 🤷‍♀️
Benim yöneticilerim de bana çok destek oldu. Özel okul olmasına rağmen tüp bebek sürecimde defalarca izin aldım. Hiç sorun çıkmadı. Tabii bunda dediğiniz gibi bizim işinizi titizlikle yapmamızın da etkisi büyük.

Merhaba canım hoş geldin 🥰 hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 kızlar çoğalıyor 🥳🥳

Aynen 7 ocakta baya bir şey var. Bende battaniyelere ve muslin beze bakcam. Ama küvet pahalı geldi ya. Katlanabilir değil de normal küvet alcam ben🤭

Evet ikizler çoğalıyor ve gelen kız 😍 keşke bizde çift embriyo transfer ettirseydik diyor insan 😁😁Bi ikiz annemiz daha var Ilayumut Ilayumut sesi çıkmıyor hu huu😍😍

Olur kuzum ekleyim dün pek bakamadım 🤗

Yok kız o 7 ocakta gelecek. Benim dediğim şu normal alt açma örtüsü varya bez gibi ondan 🤭

Valla sağına yatamayanlarda bende varım 🤣🤣 hemen de acıkıyorum sağ tarafta sonra midem kötü oluyor. @Tureed in dediği gibi oğlanlar sağı sevmiyor 🤭
Kuzum topigi kaybetmiştim😂😂 3 gündür hastanedeyim benimkiler yine alarm verdiler 🙈🙈😕kanama oldu cok yoğun hemen hastaneye geldik yatis yapıldı dün cok şükür bebekler iyiydi dr 1 2 gun daha kal kanama tam kesilsin taburcu ederim dedi bakalım artık bebeler iyi olsun da 🙏🙏🙏❤❤

Kuzum topigi kaybetmiştim😂😂 3 gündür hastanedeyim benimkiler yine alarm verdiler 🙈🙈😕kanama oldu cok yoğun hemen hastaneye geldik yatis yapıldı dün cok şükür bebekler iyiydi dr 1 2 gun daha kal kanama tam kesilsin taburcu ederim dedi bakalım artık bebeler iyi olsun da 🙏🙏🙏❤❤
Canım çok geçmiş olsun inşallah evde daha çok stres olurdun kontrol altında olman daha iyi inşallah 1-2 güne toparlanırsın

Benim yöneticilerim de bana çok destek oldu. Özel okul olmasına rağmen tüp bebek sürecimde defalarca izin aldım. Hiç sorun çıkmadı. Tabii bunda dediğiniz gibi bizim işinizi titizlikle yapmamızın da etkisi büyük.
Kesınlıkle 👍🏻 ınsallah bebek dogunca da anlayıs lı insanlar cıkar karsımıza ☺️

Canım geçmiş olsun takipte olman daha iyi çok şükür minikler iyiymiş Rabbim korusun onları 🤲

X