-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.301
Yaaa
Kesinlikle haklısınız. Şimdilik leke, kanama vb.bir şeyim olmadığı için doktor kendini yormadan 24'e kadar çalışabilirsin dedi. Derslerde çoğunlukla oturuyorum. Nöbet de tutmuyorum. Evime 10 dk yürüme mesafeye kadar servisle gidip geliyorum. Ama tabi yine de yorucu oluyor. Bakalım gidebildigi yere kadar çalışırım. Baktım olmuyor heyet raporu ile izne ayrılırım.Ben de 24 e kadar claısırım dıye hayaller kuruyordum, ama sürekli ayakta olunca ve kanamalar lekeler baslayınca 14 te heyetle ayrıldımilk basta tuhaf olmustum, ogrencıler den ayrılmak bıraz zor oldu kendımı sorumlu hissettiğim ıcın ama, suan ıyıkı ayrılmısım diyorum, insallah devam edebildiğiniz kadar devam edin ama, bebeklerden önemli deilmış hiçbirsey..
19+1iz bız deYaaaınsallah saglıkla kucagımıza alırız cok guzel heyecanlar. Sız kac haftalıksınız
Benım branstan dolayı oturma gıbı bu durumum olmuyordu maalesef, nobet ten muaf oldum ama ileriye gidemedik, normal de hıcbır kosulda rapor almazdım kolay kolay, müdürüm de bunu bıldıgı ıcın cok destek oldu saolsun, saglıcakla kucagına al gel dedı, tüp bebek sürecine de hakimdi, baba gibi davrandı, her asamayı anlattım.. Bu bebekler cok kıymetli dedı hep.. Doktorum da teklif edince aldım artık.. Insallah dondugumuzde, heyetle gecen gunlerı telafi ederizKesinlikle haklısınız. Şimdilik leke, kanama vb.bir şeyim olmadığı için doktor kendini yormadan 24'e kadar çalışabilirsin dedi. Derslerde çoğunlukla oturuyorum. Nöbet de tutmuyorum. Evime 10 dk yürüme mesafeye kadar servisle gidip geliyorum. Ama tabi yine de yorucu oluyor. Bakalım gidebildigi yere kadar çalışırım. Baktım olmuyor heyet raporu ile izne ayrılırım.
Benimde şuan boş odam yok 1 beşik düşünüyorum bebek arabası bakıyorum yanyana olanlar pek hoşuma gitmiyor diğerlerini çok beğeniyorum ama onlarda çok pahalı yaa güzel şeyler hep pahalı.Besik 1 yaşına kadar kullanabileceğim şekilde alıp 1 yaşından sonra oda hazirlarsam daha detaylı yaparım diye düşündüm nasip olursaValla evden Zaten eşyaları let go ya koymaya başlıcaz2+1 evim küçük odayı boşaltmam lazım. Oraya bir dolap 2 de beşik. Acaba o beşikleri ne zamana kadar kullanabilirler ki. Şu küçük ahşap sallanan olanlardan. Araba falan nasıl alacağız ki var mı fikrin?
Aynen ben hiç yiyemedim su bile icemedim sadece elma ve mandalina yiyebildin yemeğin y su bile görmek istemedim o kadar kötü koku hassasiyeti iştahsızlık beni mahvetti ama şimdi hamdolsun yiyorum o 9 kilo geri geliyor yaniHayret valla bende öyle kilo kaybı olmadı belki 1 kilo ama almadımda nasıl vermediğimide anlayamadım zaten ama 9 kilo ciddi bi rakam
Aramıza hosgeldin bir ikiz annesi daha ve kız maşallah canımMerhaba arkadas lar. Sayfanızı yeni gordum bende aranıza katılmak ıstedım. Bende 21 haftalık tup bebekle ıkızlere hamıleyımbebıslerımın ikisi de kız tabi bıze son dk supriz yapmazlarsa yarın ayrıntılı ultrosonum var 1 aydır gitmiyordum o yuzden cok heyecanlıyım ınsallah herkez saglıkla bebıslerını kucagıma alır
Bize gelinler çoğalıyor maşallah sübhanallah
Hahaaa aynenBize gelinler çoğalıyor maşallah sübhanallah
Aminn canim benim hepimiz inşallahCanım gerçekten boşuna mucizelerim dememişsin, Allah bunca yıl sonra hem de iki tane nasip etmiş. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Dr her gittiğimde verdiğim kilo miktarını söylüyordum olabilir daha sonra alıcaksın onları dedi ben anneme çekmişim sanırım annemde hep kilo verip verdiklerini alırmışFarklı ilaçlarda verdi ama gebelik öncesindede midem hassastı ona bağlıyorum ben artık bide ilaç kullanınca dahada kötü oluyorum sanki canım ya bende bilemedim
Şok oldum bende ya neyse bebek iyi olsunda kilo iyi bişey değil zaten
Hamdolsun canimm kucağımıza alıp kokularını içimize çektiğimiz günleri de gorelim inşallah o vakit uyaniriz rüyadanCanım benim ne zorluklar ne mücadeleler ama..Allahım sağlıklı sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Hepimiz bir rüyadayız. Ben hala inanamıyorum. Bu ne güzel mutluluklar Allahım çok şükür siyorum.
Çifter Çifter geliyorlar hem deBize gelinler çoğalıyor maşallah sübhanallah
Hiç belli olmaz, nice kanamaları olanlar oldu canım. Sağlıkla doğurdular. Gitmedin mi doktora?Kizlar bişi sormak istiyorum size, eşimle kan uyuşmazlığımiz var. 4+4teyim bugün kanamam oldu baya muhtemelen düşük diye düşünüyorum çünkü baya regl gibi, acaba baştan mı iğne yapılmalıydı çünkü değerlerim yolunda gidiyordu.Doktor geçen Cuma bakti, herşey yolunda kanama olursa iğne yaparız dedi gönderdi. Ve bu ilk çocuğum da değil.Gercekten doktorlara da güvenemiyorum artık...
Hoş geldin, hayırlı olsun canımMerhaba arkadas lar. Sayfanızı yeni gordum bende aranıza katılmak ıstedım. Bende 21 haftalık tup bebekle ıkızlere hamıleyımbebıslerımın ikisi de kız tabi bıze son dk supriz yapmazlarsa yarın ayrıntılı ultrosonum var 1 aydır gitmiyordum o yuzden cok heyecanlıyım ınsallah herkez saglıkla bebıslerını kucagıma alır
Son aylar 2’şer 3’er geliyormuş kilolar.Dr her gittiğimde verdiğim kilo miktarını söylüyordum olabilir daha sonra alıcaksın onları dedi ben anneme çekmişim sanırım annemde hep kilo verip verdiklerini alırmış
Aynı Kova e bebekte 99’du.7 ocaktan sonra da, kuvet geliyor, ben de onu alıcam arkadsım mutlaka al dedı, piyasadaki fiyatlara göre cok cok uygun
Ay çok güzel bir şey o, videolarını izlemiştim.Kızlar bime 11 ocak salı günü bebek Alt Açma örtüsü geliyor