Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Benimde şuan boş odam yok 1 beşik düşünüyorum bebek arabası bakıyorum yanyana olanlar pek hoşuma gitmiyor diğerlerini çok beğeniyorum ama onlarda çok pahalı yaa güzel şeyler hep pahalı.Besik 1 yaşına kadar kullanabileceğim şekilde alıp 1 yaşından sonra oda hazirlarsam daha detaylı yaparım diye düşündüm nasip olursa 😍
Evet benimde ya yana olan bebek arabaları hoşuma gitmiyor ama o alt üst olanlarda kullanışlı olmuyormuş birde dediğin gibi çok pahalı 😌 1 yaşa kadar bende öyle beşik alayım diyorum sonrasını düşünürüz 😁 dolap kesin zaten alıcam

Yaa bende yeni öğrendim. Yani yeni kesinleşti. İkiz kızlarının olacağı. Ama hiç bir isim yok aklımda. Çok zor ya nasıl karar verip koyacağız hiç bilmiyorum
Vala cok zor hem degısık olsun hem uyumlu olsun gem guzel olsun soylemesı kolay olsun derken her ısım zorlasıyor😬 bıde bunları eşlerınde begenmesı gerekıyor🤣 belki simdiden dusunen olmustur bızede belki fıkır olur diye sorayım dedım🥰

🤭Vayy ne çok ikiz kız annesi ile tanıştım bugün. Ay muhteşem ya çok sevindim. Hoşgeldin canım. Kızlar siz test yaptırdınız mi? İkili test vs.
Fetal dna (panorama) yaptırdım ben cnm, ikizlerde ıkılı testlerin dogru sonuc yuzdesı dusuyormus, cok sukur temız cıktı, bebeklerim saglıklı 🙏🏻☺️

Aynen ben hiç yiyemedim su bile icemedim sadece elma ve mandalina yiyebildin yemeğin y su bile görmek istemedim o kadar kötü koku hassasiyeti iştahsızlık beni mahvetti ama şimdi hamdolsun yiyorum o 9 kilo geri geliyor yani😁
Maaşallah canım ya 🧿
Geçmiş ya çok şükür darısı bana inşaallah benzer şeyler yaşıyorum bende artık rahat rahat yemek istiyorum kilo falan umrumda değil 😅😅

Bebeğin sağ tarafında ağrı hissediyorum 😔 Protestan Fitilden kaynaklanıyor olabilir mi acaba? O taraf dönüp yatmak istiyorum ama izin vermiyor bu velet 🙈🙈 elimi gobegimin altına koyunca biraz geçer gibi oluyo. Eşim diyo bak bu erkek seni dinliyo aynı benim gibi 😂😂
Benimde sağ taraf a yatırmıo azcik yatayım diorum hop kendimi solda buluorum bakalım erkekler gelio bizim sanırım 🙂😂 ondan doktor kız gibi desede ben boşuna erkek hissettim demiorum 😂😂😂

Merhaba arkadas lar. Sayfanızı yeni gordum bende aranıza katılmak ıstedım. Bende 21 haftalık tup bebekle ıkızlere hamıleyım🙂 bebıslerımın ikisi de kız tabi bıze son dk supriz yapmazlarsa🤣🙂 yarın ayrıntılı ultrosonum var 1 aydır gitmiyordum o yuzden cok heyecanlıyım ınsallah herkez saglıkla bebıslerını kucagıma alır🙏🙂
Merhaba canım hoş geldin 🥰 hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 kızlar çoğalıyor 🥳🥳
7 ocaktan sonra da, kuvet geliyor, ben de onu alıcam arkadsım mutlaka al dedı, piyasadaki fiyatlara göre cok cok uygun
Aynen 7 ocakta baya bir şey var. Bende battaniyelere ve muslin beze bakcam. Ama küvet pahalı geldi ya. Katlanabilir değil de normal küvet alcam ben🤭
Hosgeldınız, benım de ıkı kızım olcak Allahın izniyle 🥰 ozn_srk ozn_srk kız sayımız artıyor çifter çifter 🥰
Evet ikizler çoğalıyor ve gelen kız 😍 keşke bizde çift embriyo transfer ettirseydik diyor insan 😁😁Bi ikiz annemiz daha var Ilayumut Ilayumut sesi çıkmıyor hu huu😍😍
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kuzum benı listeye ekleyebilirsin 🥰ıkı kızım olcak tahmını dogum mayıs ayı gibi, adete gore 29 mayıs ama mayıs bası olur yuksek ıhtımalle
Olur kuzum ekleyim dün pek bakamadım 🤗
Ay çok güzel bir şey o, videolarını izlemiştim.
Bebekler çok hareket ettiriyor ya kolları, onun içinde çok rahat değiştiriliyor.
Yok kız o 7 ocakta gelecek. Benim dediğim şu normal alt açma örtüsü varya bez gibi ondan 🤭
Bebeğin sağ tarafında ağrı hissediyorum 😔 Protestan Fitilden kaynaklanıyor olabilir mi acaba? O taraf dönüp yatmak istiyorum ama izin vermiyor bu velet 🙈🙈 elimi gobegimin altına koyunca biraz geçer gibi oluyo. Eşim diyo bak bu erkek seni dinliyo aynı benim gibi 😂😂
Valla sağına yatamayanlarda bende varım 🤣🤣 hemen de acıkıyorum sağ tarafta sonra midem kötü oluyor. Tureed Tureed in dediği gibi oğlanlar sağı sevmiyor 🤭

Screenshot_20220104_081348.jpg

Canlar bahsettiğim örtü. İnceliği uzunluğu nasıl bilmem ama fiyatı uygun 😁😁😁😁

🤭Vayy ne çok ikiz kız annesi ile tanıştım bugün. Ay muhteşem ya çok sevindim. Hoşgeldin canım. Kızlar siz test yaptırdınız mi? İkili test vs.
Maşallah yaa çok seviniyorum ikiz baya çoo oldu inşallah hepimiz sağlıklı alırız kucaklarımıza Rabbim bütün sevinçlermizi yaşamamızı nasip eder inşallah

X