- 12 Nisan 2019
- 24.110
- 38.301
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.281
Ben de transferiin 5.gununden ıtıbaren calısmaya baslamıstım 14.haftaya kadar calıstım ama arada lekelenmeler devam edince doktorum kendısı teklif etti heyeti . Progestan gunde 3 kere ben de ama agızdan, fıtıl kullanınca lekelenme oluyor magnezyum d vitamini ve multivitamın kullanıyorumHııı bu kadar detaylı bilmiyorum. Benim az kanama gelince doktora gittik. kan uyuşmazlığı var mı dediler. bizde var dedik. bir test yaptılar demekki o test senin söylediğin şey. Sonra iğne vurdular. Bir daha olmadı zaten. Kan grubu negatif diyorsun değil mi? Ben hiç yatmadım. Transferimin 3.gününden beri ayaktayım. Çalışıyorum da. Doktorum riskli bir durum yok çalışabilirsin dedi. Yatmakta çok zor. Allah kolaylık versin. Progestanı ben günde 3 defa vajinal alıyorum. uyku yapmıyor o kadar. Başka ne ilaçlar kullanıyorsun?
Olmaz ınsallah canım, benım pat kanama geldı, bebekler pozitif yuksek ıhtımal dedı.. Belkı gelmez sen de, ınsallah gelmezbana 6. haftada yapıldı ya 11 hafta koruyuculuğu olursa 17. haftada kanamam olabilir mi ki ?