Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İnşallah cnm

Psikoloji pert :KK70:
Haftasonları kızıma babası bakıo ben uyuyodm
Şimdi kara dğşünceler sardı :KK70:

Olduda bitti maşallah
Damatlığını görürsünüz inşallah
Amin canım inşallah 🥰 🥰
Mısır yedikten sonra üstüne su içersen ishal yapıyor bilgin olsun 🤣🤣
Anammm ciddi mi kızzz 😱 ondan oldu o zaman bebe 😅 nill bak aklında bulunsun 😅 EzgininAnnesi EzgininAnnesi
Şeftali mi deniim kuzum.
Mısıri da deniim bakim.
Zaten kilo aldı başını gidiyor
Sorma kız bende sırf karnım doysun diye ha bire ekmek yiyorum :confused: :confused:

İnşallah cnm

Psikoloji pert :KK70:
Haftasonları kızıma babası bakıo ben uyuyodm
Şimdi kara dğşünceler sardı :KK70:

Olduda bitti maşallah
Damatlığını görürsünüz inşallah
Zamanla alışırsın Allah kolaylık versin kuzum yakınında kimse yokmu

Amin kuzum aminnn

Ya maşallah hayırlı olsun Rabbim damatlığını da göstersin inşallah ne zaman oldunuz nasıl geçti 😊 darısı bize
Sağol canım benim inşallah 🥰 iyiydi canım lokal anestezi oldu uyumuş ameliyathanede 🤗 ama o kapıda beklemek hiç bu kadar zor olmamıştı. İlk ve son cerrahi işlemleri olsun inşallah. Sen ne zaman düşünüyorsun sünneti

Hahah bizimki de ıkınırken uyanıyor. Başladı mı adet. Böyle iyiydik ya benim başlamadı henüz
Valla ya bu sıcakta. Olsun bitsin de kurtulayım. Düzensizdi, yumurta sayısı fazlaydı. Acaba ne oldu vücutta doğumdan sonra 🙄 Dr 40tan sonra gel dedi ama tedaviden sonra alttan muayene olmak istemiyorum artık ya 😔 bı yandan da merak ediyorum. Düzeldi mi herşey. İkinciyi düşünürsek doğal yolla olur mu?

Valla ya bu sıcakta. Olsun bitsin de kurtulayım. Düzensizdi, yumurta sayısı fazlaydı. Acaba ne oldu vücutta doğumdan sonra 🙄 Dr 40tan sonra gel dedi ama tedaviden sonra alttan muayene olmak istemiyorum artık ya 😔 bı yandan da merak ediyorum. Düzeldi mi herşey. İkinciyi düşünürsek doğal yolla olur mu?
Bence git kuzum ihmal etme enfeksiyona falan da bakılsın. Senin embriyo vardı dimi bakım parasını yatırdınız mı

Canlarım sabah gittik biz kalça ultrason u ve göz muayenesi şükür bunuda atlattık şimdi bu ay sonu aşılarımiz var ateş siz atlatırız inşallah 🥰 bu arada bebem dün akşam üstü uyudu bütün gün uyutamamistim bu seferde gece uyumadı ah bende çok uykusuzum kızlar😌🤭🤭🤭
Maşallah canım hadi gözün aydın göz muayenesinde darısı da bize 🥰 valla bende ayakta uyuyorum dayanamıyorum ama bebem hala uyumadı 😴😴😴

Ben adet oldum bugün bitti doktorda uyardı 6 ay korunun bebiş çok küçük dedi çok var normal yolla sonra olan dedi ama lohusa liktan sonra şimdi de adet icjn ped sicaklarda bitti şükür🤗🤗

Maşallah canım hadi gözün aydın göz muayenesinde darısı da bize 🥰 valla bende ayakta uyuyorum dayanamıyorum ama bebem hala uyumadı 😴😴😴
Bizim de şimdi dedim gecesi gündüzü karışmasın gece uyuyodu düne kadar şimdi eşim uyutmqya calisio ☺️ bu arada sünnet olmuşsunuz Allah'ım damatligini göstersin kuzum darısı başımıza 🤗🤗

Bence git kuzum ihmal etme enfeksiyona falan da bakılsın. Senin embriyo vardı dimi bakım parasını yatırdınız mı
Senin varmı kuzum varsa ne zaman dusunuosun biz yine aynı zamanda olsun😊😊 eşimle bugün hastanede yeni doğmuş bebisleri gorduk eşim ikinci ye hazır ama ben deilm uzun süre sanırım😊

X