Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Tmm canım öyle yapaim bugün çok zor uyudu günduz uykusunu hergun farklı bişe oluo😌🥰
Bizimkide öyle canım gündüz uykuları çok değişiyor 2 gündür ablam bizde yeğenim var 4 yaşında ona bakmaktan onun sesinden uyuyamıyor hemen kalkıyor 😊😊 sese alıştırmak lazım aslında 🤭🤭

Molfixde düşünüyorum ama acaba pişik yaparmı diyorum biraz daha büyüsün denicem bende.
Bebekle alakalı ürünleri insafa gelip biraz indirseler sonuçta mecburi ihtiyaç bez mama uçmuş hepsi
Kalıpları hemen hemen aynı zaten..
Sleepy bizde pişik yaptı bir coğu yaptı
Hep çevremdekilerden alıp denedm :KK70:
Snra her değişimde bi prima bi molfix kullandm
Baktm bünyesi alıştı artk gündüzleri molfix geceleri prima :KK70:

Bizimkide öyle canım gündüz uykuları çok değişiyor 2 gündür ablam bizde yeğenim var 4 yaşında ona bakmaktan onun sesinden uyuyamıyor hemen kalkıyor 😊😊 sese alıştırmak lazım aslında 🤭🤭
Oglusa bak sen oyunlar da kalmış aklı 🥰 büyümüş te🤭🤭 ben güya ses alistiriorum ama evde yanlıziz skinti yok biri leri gelince rahatsız oluo bizimki🤭🤭

Kalıpları hemen hemen aynı zaten..
Sleepy bizde pişik yaptı bir coğu yaptı
Hep çevremdekilerden alıp denedm :KK70:
Snra her değişimde bi prima bi molfix kullandm
Baktm bünyesi alıştı artk gündüzleri molfix geceleri prima :KK70:
Çevremde de küçük bebesi olan yokki deneyeyim 😂😂 neyse biz primaya devam 😁😁

Kızlar iyi akşamlar. Buraya yazmıştım daha önce bebeğim yoğun bakımda diye. Çokmşükür bugün çıktı. Şöyle bir durum yaşıyorum bebeğim 1saat memede kalıyor tam dalıyor meme çıkınca ağzından uyanıyor. Denemek için sağdığım sütü verdim biberonla onu içince uyudu. Acaba biberona alıştığı için mi böyle

Ya kuzular doğru aynı anda acıkıyorlardır🥰 ikisinin emzirme dengesini de tutturmak lazım sonra biri az biri çok emdi diye vicdan yapar insan 🤭
Bende düşünüyorum tutsaydı eğer ikiz olacaktı oglusum nasıl yapardım acaba bazen tek bile zorluyor
Çokkk güzel birşey ikiz olmaları. İnanılmaz güzel hemde. Ama çok çok zor. İnan insanda derman kalmıyor. Evin içinde koşuyorum resmen😌

Kızlar iyi akşamlar. Buraya yazmıştım daha önce bebeğim yoğun bakımda diye. Çokmşükür bugün çıktı. Şöyle bir durum yaşıyorum bebeğim 1saat memede kalıyor tam dalıyor meme çıkınca ağzından uyanıyor. Denemek için sağdığım sütü verdim biberonla onu içince uyudu. Acaba biberona alıştığı için mi böyle
[/QUOTE
Gözün aydın kavuştum melegine
Büyük ihtimalle biberondan dolayı kolaya alıştı ağzına hemen aksın istiyor emmek zor geliyor sen verme biberon bir süre sürekli uyandır emzir zamanla alisir

İyi akşmlar canım benimkide öyleydi ilk geldiği zamanlar güçü yoktu çekemiyordu bende sağım biberonla verdim ama hata ettim sütün gitti iyice sen zorda kalmadıkça biberonla verme sürekli emdir göğüsünü çekemiyor doyamadığı için ağlıyor

Aynen gazdan dolayı ağlıyor memede susuyor sonrada fazla geldiği için kusuyor.Her emzirme sonrası mutlaka kusar kiminde az kiminde çok.Benkm diğer çocuk daha cok kusardi o yüzden çok takmıyorum bir al çünkü olabilir.Bir bucuk su bardağı suyu kaynatiyorsuj bir tatlı kaşığı rezene ekleyip 5 dk yakın kaynatıyoruz bazen çay kaşığı ucuyla anason da ekliyorum bazen eklemiyorim.Sobra tepeleme bir çay kaşığı kimyon ekleyip bir kere kaynaip kapatıyorum ocağı.5 dk dinlendirip suzuyoru..Kendim içiyorum ılıyınca da bu iki çay kaşığı oglusa veriyorum.bir kaç saate baya gaz çıkarıyor rahatlıyor
Benim kızımda 4 aylık sanırım bu karışımdan verebilirim değil mi bende ? Kimyon ,anason Ve rezene üçü birden dokunmaz değil mi?

Geçiyor o dönemler merak etme ben nerdeyse 10 gündür gaz damlasıni vermiyorum doktorumuz takip et anlarsın sıkıntı yoksa damla vermeye gerek yok dedi benim kullandığım rezene kimyon karışımlı cay
Zeytinyağınin zarari olmaz doktor muhakkak verme diyecektir 🤭
Merhabalar

Merak ettim de neye göre gaz damlasını veriyorsunuz veya vermiyorsunuz?

X