Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Günaydın 🧿
Kırkımız Çıktı Teyzelerrr 🥰🥰
Artık gezebiliriz 😂
(Sanki evde durduk da 🤪)

IMG_20220801_140102-01.jpeg

😂😂😂 indirimde stoklamıştım
Yine indirim yakaladıkça alıyorum canım
Sen ne kullanıyorsun
ben aylarca prima premium care kullandım onunla başladım
baktımki fiyatlar deli uçuyor....
o zamanlar hemen büyük numara stok yaptım
şimdi o stoklarımı gece kullanıorum
gündüz molfix mavi :)

Tünaydın canım biz iyiyiz siz nasılsınız ❤️
Prima premium care kullanıyoruz biz
Bende Prima kullaniorum hatta sorucaktim biz 1 numara kullanıyoruz daha 5 kilo deiliz ama üç gündür atletlere kadar gecio çiş kacio neden aynı şekilde bagliorum hep yan yatiriodum beden mi deisik almam gerek acaba

ben aylarca prima premium care kullandım onunla başladım
baktımki fiyatlar deli uçuyor....
o zamanlar hemen büyük numara stok yaptım
şimdi o stoklarımı gece kullanıorum
gündüz molfix mavi :)
Molfixde düşünüyorum ama acaba pişik yaparmı diyorum biraz daha büyüsün denicem bende.
Bebekle alakalı ürünleri insafa gelip biraz indirseler sonuçta mecburi ihtiyaç bez mama uçmuş hepsi

Bende Prima kullaniorum hatta sorucaktim biz 1 numara kullanıyoruz daha 5 kilo deiliz ama üç gündür atletlere kadar gecio çiş kacio neden aynı şekilde bagliorum hep yan yatiriodum beden mi deisik almam gerek acaba
Kaç kiloydu senin paşa canım ben 5 kilo olmasını beklemeden 2ye geçmiştim Bayadır 2 kullanıyoruz biz küçük geliyor olabilir. Benim şimdiye kadar ya 2 ya 3 kere üstüne geçmiştir oda yanlış bağlamadan kv gevsek bağlamıştı 🤭🤭

3 numara denedim büyük oluyor son 1 paket 2 numara daha aldım stokta kalmayınca o bitsin 3e geçeriz sanırım

Kaç kiloydu senin paşa canım ben 5 kilo olmasını beklemeden 2ye geçmiştim Bayadır 2 kullanıyoruz biz küçük geliyor olabilir. Benim şimdiye kadar ya 2 ya 3 kere üstüne geçmiştir oda yanlış bağlamadan kv gevsek bağlamıştı 🤭🤭
3800 kuzum sen kaç kiloda geçtin 2 ye ben aynı bagliorum bezden çok memnunum ama bı kaç kere sırtına kadar geçti ne yapsam 2 numara mi alsam

3800 kuzum sen kaç kiloda geçtin 2 ye ben aynı bagliorum bezden çok memnunum ama bı kaç kere sırtına kadar geçti ne yapsam 2 numara mi alsam
Bence 2 numara kullanabilirsin artık canım bende 4 olmamıştı başladım kullanmaya bir dene aşırı büyük değilse başlarsın

X